0 oy
390 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar buradan biriyim şifremi unuttum o yüzden yeni hesap açtım eşim üçüncü çocuğu istiyor ama ben asla kaldıracak halde degilim neyse bir hafta önce korunmasız yaptı çok kötü oldum yarın ertesi gün hapı alacam dedi almadi az önce ilişki istedi söz ver dedim korunacaksin 3 yıldır geri çekilmeyle korunuyoruz ama korunmadi çok kötüyüm ne yapicam kizlar 

18 Cevaplar

+5 oy
önce (1,453 puan) tarafından
Uzak dur bacım sana saygısı olmayan adamdan uzak dur 
önce (1 puan) tarafından
Aynen. Caanm hiç mi insan karşısındakini dusnmez daha bu yıl biraz rahatladım dedim yine başıma bela oldu
-Reklam-
+3 oy
önce (276 puan) tarafından
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir bir damla bile kaçsa geri çekilme de hamile kalabilirsiniz. 
+1 oy
önce (5,335 puan) tarafından
Eşine guvenmiyorsan kendin korunmalısın açık açık söylemiş sana bunu şimdiye kadar önlem alman gerekirdi. 
önce (1 puan) tarafından
Canım nasil önlem alicam ki hiç birini kabul etmiyor ki hep diyordu ben korunuyorim baska biseye gerek yok gerçektende öyle üç yıl oldu ama şimdi nasıl yapcm ki valla çok kötüyüm ya şuan bile ağlıyorum cocuklarima bakinca
önce (5,335 puan) tarafından
Eşine söyleme o zaman . Dogum.kontrol hapi ya da spiral taktir ucuncu cocuga psikolojik olarak hazir degilsin belli
önce (1 puan) tarafından
Bunun sonucunda bişey çıkmazsa koşa koşa doğum kontrol hapı alacam
+1 oy
önce (582 puan) tarafından
Bencil sana saygısı olmayan bir adamla birlikte olma bu sana ve bedenine saygısızlık ben ikinci çocuğu istemiyodum eşim bakmama yardım etti birinci çocukta ikincidede edeceğine söz verdi ben ona söyledim herkes üstesinden gelebilir ama ben bu psikolojiye sahip değilim yardımsız buyutemem anlayış gostermek zorunda 
0 oy
önce (12,062 puan) tarafından
Yani beni dusunmeyeni bende dusunmem. K.bakmasin. o bakmiyor çocuklara
önce (1 puan) tarafından
Aynen sence olur mu cnm üç yıldır korunuyorum iki defa olmayla olur mu acaba hemen tuvalete gittim iyice yıkadım tabi rabbim bilir ama sanki biraz rahatlatmk istiyorum kendimi yoksa adetimi beklersem psiolojim bozulur ya
Yani uzgunum ama olur tabiki. Ben 2.ye oyle hamile kaldim. Isteyerek oldu ama ayda 2 defa oldu ve hamile kaldim. Olabilir yani
önce (1 puan) tarafından
Canım peki sonucunu en hızlı nasıl alırım kaç günde çıkar
Yani adetini beklemekten baska çaren yok. Ne zaman adet tarihin. Ve kendin koeun bence
0 oy
önce (2,124 puan) tarafından
Sonucu ve eşini bekleme hemen git ertesi gün hapı al bence. Sen kendini riske atma doğum kontrol hapı da al her şeyi eşine bırakma senin kararın önemli basit bir mesele değil yani 
0 oy
önce (699 puan) tarafından
Ağzına edersen anlar belki. Yani iki tane çocuğa bakıyomu bişey öğretiyomu bu çocukların eğitim hayatı nasıl bakımı ilgi alaka nasıl yani bir baba olarak yetebuliyormu iki çocuğuna ki üçüncüde gözü erkeklere göre ne kadar kolay ya hiç yanaşma derim kandırmış bide tmm diye bidaha geldiğinde tmm dersen sen ztn kendine saygısızlık edersin canım hap kullan sen gizliden ilişkiyi nırmal girersin oda çocuk olcak sansın hakediyo valla banane 
0 oy
önce (2,302 puan) tarafından
Kendin korun ve söyleme. Benim eşimde devamlı ikinci çocuk diyordu bende korunmak istemediğini anladığım anda yasmin kullanmaya başladım. 9 aydır kafam çok rahat, o da kendi kendine olsun diye bekliyor
Çocuk doğurmaktan ve bakmaktan daha kolay. Neden hayatınızı bir erkeğe bırakıyorsunuz.
önce (91 puan) tarafından
Çok güzel ozetledin bende eşime güvenmiyorum o işin dalgasinda olsun falan diyor ben ne yaşadığımı bilirim bende bu ay baslicam hemen iğne vurulcam siz ücretli mı alıyorsunuz
Evet ücretli alıyorum ama iğne daha zor bence. İğne her ayın aynı günü vurunmak zorundasınız. Ama hap bana daha kolay gelmişti o araştırma döneminde
Yanlış anlamayın içine yapsa da beisey olmaz dimi
Diyorum ya 9 aydır eşim korunmuyor ama ben düzenli olarak hapımı kullanıyorum. İlk ay korunmasız ilişki yaşamadım sadece riske girmemek için, sonrasında korunmasız ilişkiye izin verdim. Hapı düzenli kullandığınız sürece bir sorun olmuyor
0 oy
önce (2,338 puan) tarafından
Sen korun ozaman hap ile eşine de söyleme çocuk iki tarafın isteği ile olur senin kaldıracak gücün yokmuş hem bebeğe hem sana hemde diğer çocuklara yazık 
0 oy
önce (16,629 puan) tarafından
Afedersin ama b.k görür bir daha ilişkiyi senin yerinde olsam o ilk yaptığında büyük bir olay çıkarır. Hamilelik durumunu da onun insafına bırakmazdım hapti spiraldi başka bir çözüm bul. Eşin adam olsa sana kararına saygı duyar tatlı tatlı ikna etmeye çalışırdı zaten şu saatten sonra da güvenme günün birinde kaza oldu der. 
0 oy
önce (3,743 puan) tarafından
Bu nasıl bir saygısızlık. İkinizin ortak kararıyla olmalı. Hem niye 3 çocuk. Kardeş istiyorsa varmış bir tane. Çevresinde herkesin 3 çocuğu mu var onlara mı özeniyor. 
Çok zor ya 3 çocuk bu devirde maddi manevi
0 oy
önce (3,877 puan) tarafından
Gece gündüz o mu bakacakmış çocuğa da bu kadar istiyor. 
0 oy
önce (7 puan) tarafından
Gittim ansızın spiral taktırdım tertemiz. Bana da üçüncü çocuk diye ısrar ediyordu ama asla seninki gibi yapmadı. Şimdi spiralliyim yapsn yapabildiği kadar :):):)')')
0 oy
Gizli korunma yap senin bedenin istemediğiniz çocuğu dünyaya getimeyin benim eşimde prezervatif takmıyor dunde karnıma yaptı en sağlam şekilde korunmak lazım geri çekilme korunma degil bu arada 
0 oy
önce (362 puan) tarafından
Erkeğe güven olmaz. Eşin değil sen korun. En mantıklısı bu. 
0 oy
önce (289 puan) tarafından
Derhal spiral taktır. Sıfır saygı. 
0 oy
önce (1,449 puan) tarafından
Bir cocugin mutluluğu anneye bağlı sen mutsuzsan çocuklarutlu olmuyor bence bakır spiral al eczaneden hemen git kadın doğum acilde taktir ama adetin olmasi lazım bundan eşinin haberinin olmasına da gerek yok
0 oy
önce (1,415 puan) tarafından

Kız sen o ateşli bayan değilmisin :D neyse soruya gelelim 

Ağzının ortasına yapıştır bı tane

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 456 göst.
0 oy
34 cevap 452 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 535 göst.