0 oy
83 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (138 puan) tarafından
Çoluk çocuk hastaydık bir aydır.kaynanami aradım iyileşince çocukların hasta olduğunda biliyor işte dedim bir aydır hastaydım niye hiç arayıp sorman oda dedi ki aklıma bile gelmedi ben buna kırıldım ve üzüldüm iptal ettim ve bir daha gitmedim.ayni benzer durum arkadaşımın başına gelmiş ben üstünde durmadım dedi.Arkadasim sormuş yani niye bana yapmıyorsun diğerlerine yapıyorsun.kaynanasi demiş ki belki diğerleri anlamıyordur nazım sana geçiyordur sen anlıyorsunuz.ne diyeyim niye bana naz yapıyorsun mu dedi senin kaynanan da iyi bir insan kırılıp küsme görüş falan dedi bana karşılık bekliyorsun beklentiye giriyorsun dedi.bende ne alakası var madem benim kayinvalidemin bana nazi geçiyor benimde ona nazım geçsin dedim yani düşünceniz nedir genel konularda bu şekilde mesela örnek vereyim ben cocuk mu bırakacağım birgun önceden ararım müsait misin diye elti ve Görümce çat kapı gelir koyar gider her konuda anlayisliyim ama üstteki konu beni hem üzdü hem kırdı 

2 Cevaplar

0 oy
(1,096 puan) tarafından
Hiç umursamıyorum böyle konuları. Gorumcem aylardır beni ne arar ne sorar. Bebeğim 3 aylık oldu görmeye gelmedi. Sezaryen oldum bakmaya gelir misin dedim , gelemem dedi vs. Hiç umursamıyorum, sormuyorum da, aramıyorum da. Kimse ekmeğimi vermiyor. Samimi olmadığım için dedikodumu da yapamıyor kimse.
(138 puan) tarafından
Kayinvalidem akrabam hemde seviyorum bazen böyle şeyler yapıyor üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Hicte nazla alakası yok bence işine gelmemiş belli bende olsam kirilim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 483 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.