+1 oy
111 göst.
önce Aile kategorisinde (394 puan) tarafından
Kaynanam köyde eltimle birlikte yaşıyor maasida var durumları iyi yani koydeki beraber kaldığı eltimin çocuğuna telefon almis kaynanam kendi telefonuda bozuk gibi bişey eşimde biz alırız sana dedi hemen ama ben para vermem neden vereyim ki beni aramaz etmez eşimle konuşunca beni hiç sormaz torununa alıyorsa kendinede alabilir sonuçta  çok sinir oldum sinirlerim bozuldu akşam akşam 

3 Cevaplar

0 oy
önce (633 puan) tarafından
Yok iyi yapmış, madem o gelin bakıyor o zaman onun çocuğuna alacak kusura bakma. Ayrıca senin esin de evlatlık görevini yapıyor. Alacak annesi tabii. 
önce (394 puan) tarafından
Ama annesi ayrımcılık yapiyo benim eşim Karslı mesela para gonderir kaz aldırır annesine kışında kazı gönderirler eşime ama diğer kaynım para filan göndermez onada yinede kaz gönderirler
-Reklam-
0 oy
önce (128,072 puan) tarafından
senin es bi garip hayatin dahdada garip semoş gariplikler icindesin ne diycemi bilmiyom artik☹️
0 oy
önce (2,249 puan) tarafından
Eltinin çocuğu derken, eltinin çocuğu haliyle kaynının çocuğu yani babannesi torununa telefon almış. Kendi telide bozuk. Çocuğunu seni evini mağdur etmiyorsa eşin annesinede bence tabiki hediye alabilir ben sorun etmem maddi durumumuz iyiyse tabiki. Bir telefon dünya para şuanda oda ayrı mesele. Yani bir telefon alıpta haneyide sıkıntıya sokmaya gerek yok maddi durum iyi değilse. 
Eşin bunun farkında değil mi sanki?
Farkında olsada umruna almaz
Ee ozaman kendini sinir edip ne hasta ediyorsun boşver birseyini eksik ettiğindede ortalığı yık ozaman. Ozaman birşey demeye yüzün olur en azından beni mağdur edip onların gönlünü hoş edemezsin diyebilirsin.
Onuda söylüyorum mesela yılbaşı günü bizim evlilik yıldönümüydu ama hiç umruna almadı agzimla soyledigim halde
Değişikler böylede olmaması gerekiyor evet..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
5 Aralık 2024 Aile kategorisinde Zehraao (93 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 314 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Shnnseda (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,222 göst.
20 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nature Daphne (551 puan) tarafından soruldu

408,081 soru

12,254,578 cevap

37,216 kullanıcı

...