Kizlar merhaba bir süredir kendimde fark ettiğim ciddi bir takıntı var ilk zamanlar çevrem söyledi ama kabullenmek istemedim ama yavaş yavaş yorgunlugumdan kabullenmeye başladım. Çok takintiliyim temizlik ve düzen konusunda örneğin pazartesi evi süpürür siler toz alırım nevresim değiştiririm banyo yıkarim mutfak dolaplarını silerim pazartesi komple evi elle silerim koltuk baza cekme şeklinde her gün banyo halılarını yikarim salı süpürür banyo yıkar tezgah temizlerim Çarşamba pazartesi rutinin birebir aynısı Perşembe yine süpürür banyo yıkar tezgah temizlerim cuma yine pazartesinin aynısı cumartesi süpürür banyo yıkar diğerlerini yaparım pazar yine komple siler süpürür toz alirim yani bunu kendime rutin etmişim evde hiçbir yer dağılsın istemiyorum biliyorum yaptigim çok yanlış ama çocukluk arkadaşının Oflu çok yaramaz çok dağıtıyor diye araya mesafe bile koydum. Yatılı misafirim geliyor o salonda o yataklar açık olunca beni uyku tutmuyor uyuyamıyorum sanki dağınık o ev gibi hissediyorum mesela ütü yapiyorum evi temizledikten sonra kurutma makinesi kullandığım halde o camasirlardan toz döküldü diye komple evi yine supuruyorum. Çocuk koltuğa birşey döküyor orayı supururken bütün evi supuruyorum. Geceleri bulaşık makinesini çalıştırırım bitmeden yatamam asla. Azda olsa bulaşık onu calistirir öyle yatarım. Kıyafet mesela duş alıp giyerim on dakika sonra dışarı çıkmam gerekir eve gelirim o pijamaları bir daha giyemem. Gerçekten beni artık rahatsız etmeye başladı. Çok aşırı deterjan kullanıyorum mesela bir haftada üç litre çamaşır suyu iki şişe yüzey temizleyici gibi gibi nasıl başa cikicam bu işle ben