0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (1,037 puan) tarafından

Kendimi bildim bileli jilet kullanıyorum Allah beni ne yapmaya ama bunun bi sonu yok o kadar rahatsız hissediyordum ki lazer düşünüyorum aslında ama bu aralar pek mümkün değil dün bi cesaret genital bölgeme hiç jiletten başka bisey vurmayan ben  ağda yaptırdım düşündüğüm kadar acımadı ama tabiki bi kaç cığırmalar mevcuttu :D

Şimdi soruya geçeyim tahminen kaç seansta kıllar incelmeye başlar 

Bi de kıllar incelmeye başlayınca epilasyon aletiyle kendim yapayim diyordum kuaförcü jiletten farkı olmaz dedi ama ben koltuk altıma bacaklarıma vs epilasyon vuruyorum alıştım ve kesinlikle jiletle alakası yok tüylerin az zaten sadece o bölgede lazer yapalım istersen dedi lazer yapamam şuan sizce epilasyon aleti vursam kıllar kalinlasir mi tekrar

9 Cevaplar

0 oy
(1,037 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

soran olmuş epilasyon bu
(252 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(176 puan) tarafından
Bende epilasyon kullanıyorum yaklaşik 17 yıldir batık oluyo onun haricinde inceleme yapiyo zatn
+1 oy
(3,665 puan) tarafından
En iyisi ağda yoksa eldiven, tamamen kurtulacaksan buz değil iğneli lazer 
0 oy
(6,661 puan) tarafından
Epilasyon da inceltiyor kuaför kadın atmış
(1,037 puan) tarafından
Bencede bacaklarımda baya azalttı çünkü koltuk altım da oyle
0 oy
(24 puan) tarafından
 Bikini bölgesi Eldivenle alsana jilet yapma
tarafından
Nasıl alıyonuz eldivenle
(1,472 puan) tarafından
Eldiven temiz aliyo ama uzun kullanımda etini sarkıtabilir
(1,037 puan) tarafından
Zaten zamanında aklım olsa yapardım yıllardır jilet vuruyordum ve bunun üzerine eldivenle nasıl alayım epilasyon bile denedim ama yok olmadı bundan sonra ağdaya devam
tarafından
Eldivenle alınca daha geç geliyor ama annem hep eldiven yapar ben tüy dökücü annemin şimdi azalmış bence ağlaya gidince tüyler incelince eldivenle devem et tğyler kalın olunca eldiven çok zor oluyor
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Nerdeyse 3senedir falan qgdaya gidiyorm araya hamilelik girince tuyler azalma incelme olayi ara verdi ama suan cok inceldi ve azaldi.sende bi sure sonra epilsynq gecersn canm oda azaltiyor xaten
(1,037 puan) tarafından
Bacaklarımda baya azalttı ve incelltti epilasyon memnunum kuaför kiz böyle diyince nee dedim bi
(2,481 puan) tarafından
Surekli gel diye yapmstr canm bazi kuafrlerin belirli musterileri oluyor hep yani onun isi zaten musteri cekmek.sen bi sure devam et sonra gecersn epilsyna
(1,037 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm ya çünkü ben koltuk altıma ve bacaklarımi epilasyonla alıyorum bayadir ve azalma incelme kesinlikle oldu
0 oy
(154 puan) tarafından
Valla bende senin gibiydim gittim ağda yaptım sonra gözüm ne epilator gördü ne jilet. Ben yıllardır ne ugrasmisim dedim kendi kendime :) kuaföre bir kez gittim hemen ardından malzemeleri alıp kendim evde ağda yapmaya başladım epilator jiletten iyi ağda hepsinden iyi :)
(1,037 puan) tarafından
Aslında eritmeli ağda ve kağıdını aldım ama isita cihazını almamışım ondan lazım bi iki seans daha gidiyim kendim yapmaya başlarım inşallah becerirsem
0 oy
tarafından
Agda inceltiyo muymus 
(675 puan) tarafından
Ağda benim koltuk altındaki tüg bitirdi
(675 puan) tarafından
Doğumdan önce ağda yapıyor dum bikini bölüme ne doğuma girerken acil jilet vurdum 3 aydır jilet sürekli istiyor ama bu hafta sonu yine ağda yaoicam çünkü ağda hem azaltıyor hem inceliyor
(1,037 puan) tarafından
Evet tabiki inceltir ben bayadir istiyordum ama jilet yüzünden cesaret edememistim
tarafından
Ayyy ben ilk krem kullandim sonrz jilete dondum en son agda yapiyodum bekarken 1 sene falan yaptim da hic hatirlamiyorum oyle azaltti mi inceltti mj evlendim hemrnhamile kaldim ondan sonra da agda zararli dediler o gun bugundur jilet yapiyodum agdanin basina gecmeye useniyodum acikcasi agda azaltiyo mu bil.iyorum ams jilet kararma ve serylesme yapiyo
0 oy
(252 puan) tarafından
Yorumlarda memnunum yazmışsınız hangi Marka model acaba bende almayi düşünüyorum 
(252 puan) tarafından
Epilasyon aleti marka modeli yanj
(1,037 puan) tarafından
Resim atayım dur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 232 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
54 cevap 721 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu