0 oy
573 göst.
önce Aile kategorisinde (6,087 puan) tarafından

Biraz gülelim kizlar 

Çocukken yaptığınız en büyük yaramazlik neydi??? 

Ben kestane ağacına çıkmıştım komşunun oğluna hava atayım derken ayağım kaymisti kafam ağacın arasına sıkısmisti. :D rezil olmuştum 

Sizde anlatın biseyler :D<3

34 Cevaplar

0 oy
önce (1,746 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Valla ben acayip yaramaz mışım yaa hangisini yazayım ki buraya 

Misal plazma TV yi kırdım kocaman tarlayı ataşe verdik dedemin nenemin tüm ilaçlarını yutup komalık oldum yerde bulduğum bir poşet dolusu acı biberle oynadıktan sonra elimi yüzümü götürdüm diye bir hafta boyunca gözlerimi açamadım salancagin arka kısmından inmeye çalışırken boynum sıkıştı ağzımdan burnumdan kan fışkırarak can çekişiyordum iki arkadaşımi istemsiz yüksek yerden düşürdüm kafaları kırıldı sevmediğim amca oğlumun kafasını yardım ha bide kuzenimin kafasına oyun sanıp demir parçası fırlatıp kafasını çok pis yardım benim yüzümden kız kardeşim camdan düştü ve utanmadan gülüyordum ona Dahası da var ama elim yoruldu yazamam artıkin :D:devil:
önce (6,087 puan) tarafından
Hahhha :D
önce (1,319 puan) tarafından
Ay kendime baktım da bende dehşet kan yok
-Reklam-
+4 oy
önce (628 puan) tarafından

3. Kattan aşağı atladım. Bir şey olmaz sandım aşağı çok yakın gibiydi :D dislerim içine gömüldü. Karnıma demir girdi kolum 3 yerden kırıldı. Kafa tasim catladi. 20 güne yakın hastanede yattim. 

Sonra bir gün de yerde böcek görmüştüm oruç gunuydu. Çocuk aklımda oruç tutuyodm bende. Yemek yemek yasak ya. Bende böcek yerim o yemek sayılmaz dedim böcek yemiştim akşam ateşim çıkmıştı titremistim :D

Birde babamın cebinde bir tablet aspirin ağrı kesici vardı. Ben onlari şeker sanıp bahçede tek tek yemiştim. 20 saat uyumuşum midemi falan yikamislar yine uyanmamisim :D ha birde evden kacmistim

önce (687 puan) tarafından
elin kolun yerinde değil mi böbreģin falan duruyo bu kadar şeye rağmen tek vücutsun yani
önce (274 puan) tarafından
Ohaa düşman başına:D :D
önce (384 puan) tarafından
Yoo yoo hayır asla kinamicam :)
önce (721 puan) tarafından
Kız çocukları uslu derler
önce (628 puan) tarafından
Yok ben hala uslu değilim malesef şimdi de kocam çok şikayet ediyor. Elin ayağın hiç durmuyor yeter diyor :D
+3 oy
önce (4,084 puan) tarafından

İncir toplamaya çatıya çıkıp çatıdan düşmem ve incirlerim edildi diye ağlamam :D

3-4 yaşlarında camın kenarına saklanıp sütçü diye bağırıp adamı sürekli durdurmam:D

Kuzenlerle köyde gezerken kuzenimin birini kaybedip eve dönmem :D sonra kızı buldum niye kayboldun diye dövmüştüm 

Çocuk değil baş belası:D
önce (4,084 puan) tarafından
O zamanlar öyleydim
Bir gün kuzenle kavga ettim onunda kalbinde sorun vardı annem çok kızmıştı koca makas atmıştı makas benimle birlikte kapıyı döndü sırtıma çarpmıştı:Ddd
Hahha :D
+3 oy
önce (3,821 puan) tarafından
Çok var hangi birini sayiyim. Televizyonu devirmistim , vitrinin tepesine çıkmıştım , gardrobun üstüne tirmanmistim , köyde babannemlerin iki katlı evi vardı ikinci kattan abim beni iple aşağı indirmişti, yeni yapılmış asfalta basıp ayağım kalmıştı abim kurtarmıştı. Yeni alınan oyuncakları çekiçle kirmistik. Teraslı evimizde aramızda bir bölme vardı komsumuzla üstü yanları filan açık oraya tırmanıp yan eve geçmiştim. Çocuklara bize satasirdi onların kafasına taş atıp kacardim. Daha birinci sınıfta bile okuldan kaçıp parka gider oynardım.... Bir sürü var valla :D
Ooo :D çocuklarım yaramaz diye soylenme sakın:D
önce (3,821 puan) tarafından
12 yaşlarında da köyde bir arkadasim vardı dolapta babasının rakısı vardı bizde daha önce hiç icmedik haliyle. Bu kızla rakıyı aldık çay bardağına koyduk öyle içtik sonra ben eve gittim dedemlere yani. O zaman da kuran kursuna gidiyorduk ben de Kur'an'a gecmistim dedem de tutturdu hadi bir Kur'an oku diye yok dede diyorum okumuyum sonra okurum oku filan diye kızdı bana zorla o halde okutmustu sonra çok vicdan azabı çekmiştim Allah'tan af diledim filan :)
Yuh artık:D Allah affetsin
+3 oy
önce (839 puan) tarafından
4. Sınıfa gıdıyordum okula kömür kamyon ile gelırdı ve okulın arka bahcesıne köşeye dökerlerdi hızmetli abi ordan alır el arabasıyla götürür kazanı yakardı her sabah neyse açık kömurlerin orda 8.sınıfa gıden bır çocuk vardı dalga geçiyordu hep benle uğraşıyordu laf atıyordu koca bır kömur parçasını aldım bır fırlattım kaşı açıldı çocugun surat kan içinde asjsjssjsj ailesini aradılar babam geldi falan çocuk yan köydendi babamla babası da anlasamıyormuş Allah'ım bızı unuttular babalar kavgaya durdu müdür odasında adam dedı sıkayetcıyım arayın jandarmayı vs j andarma cagırdı müdür geldı konuştular ettıler tatlıta bagladı jandarma komutanı da uzamadı Allah'tan asjsjssj eve geliyoruz babam diyor ıyı yapmıssın şerefsizin oğluna dıyor hala unutmam nasıl gurur duymuştum kendimle babam öyle dıyınce ay aılede normal yok asjajsjsjsaj
Hahha :D biz yapsak evde dayak yeriz :D
önce (839 puan) tarafından
Sağolsun hıc ummadığım anlarda arkamda duran bır babam var ahahahahaha :D
+3 oy
önce (3,278 puan) tarafından
Ben yaramaz değildim ama kardeşim çok yaramazdi elektrik direğinde carpilmisti ben gülmekten haber veremedim annemlere zor kurtardilar son dakika bide erkek kardeşim karşı komşunun oğlunun ayağına ip bağlamış çocuk kactikca çekip çekip dövüyordu meğer o kardeşimin üstüne köpek atmış ondan yapmış ama annem hepimizi elektrik süpürgesinin demir sapinla dovmustu 
Kız ben sahip çıkmıyorum diye annem beni de dövüyordu
Hahah aynen:D
Sanki bize güvenerek kardeş yaptılar:D
Sorma ya onun yüzünden ben dayak yerdim Bir de çok yaramazdı benim kardeşim yarın annem bizi çok fena dövüyordu üst kattaki komşumuz az bizi saklamıştı
Hahha ;))))
+3 oy
önce (3,565 puan) tarafından

Babam şeker hastasıydı sabah öğle akşam iğne vuruluyor du bende dolaptan 2  kutusunu aldım her kutuda 4 adet vardi toplamda 8 kalem evin altında fındıklıkta kendime yapmıştım kan şekerim sıfırlanmış komaya girmişim 20 güne yakın yoğun bakım da yatmistim 

Ayy çok kötüymüş
+3 oy
önce (240 puan) tarafından

Arkadaşımla kızlar tuvaletibe girip kapının arasında saklanıp içeri görenleri korkutuyorduk okulda 4. 5 . Sınıfa gidiyordum bı gün bı kız korkudan panik atak geçirdi 10 gün uzaklaştırıma aldim:D

+3 oy
önce (190 puan) tarafından
Kardeşimle bir olup evi yakmaya kalktık. Fotoğrafların olduğu odada yatıyorduk. Babam o dönemler sigara içerdi çakmağı ortalarda olurdu hep. Gece lambası istedik almadilar bizde fotoğrafları kağıtları üst üste koyduk yaktık amaç ışık olsun diye. Her şey yanmaya başladı yer yatağında yatıyoruz yataklar falan hep tutuştu kapkara dumanlar ve ateş sardı her yeri biz bagirip kacamadik annemler kizacak diye bir kenara sokulduk kardeşimle sessiz sessiz dumandan korunuyoruz. O sırada Uyku esnasında annemin  burnuna yanık kokusu gelmiş  son anda kurtardılar. Evin önü kocaman havuzdu içi su doluydu babam önce bizi çıkardı sonra annemle içeri girip girip tutuşan eşyaları havuza fırlattılar balkondan. Çok korkunç bir geceydi sadece net olarak hatırladığım sabah kalktığımızda havuzun üstünde hep yarı yanmış yarı kararmış minderler yorganlar halı falan vardı su üstünde yüzüyorlardı 
Çok kötüymüş.  Cocuk aklı işte:/
+3 oy
önce (86 puan) tarafından
Şu bakkalda satılan nazoolardan elimize döküp yerdik :)) annemin miğde hapı vardı Nane aromalı ay kaç kere yemiştim İyiki bişey olmamış.. Bide asisst die Bi toz ilaç vardı portakal aromalı onu yemiştim şimdi bakıyorum çok tehlikeli şeyler.. Damdan aşağı atlayıp ayağımı kırmıştım
Supermen :D
önce (86 puan) tarafından
Valla ne yaramazlık lar yapmışız milletçe
+3 oy
önce (1,860 puan) tarafından

Su balonlarını doldurup aşağıya atardık. Koltukları yakmaya kalkardık. Binaların zillerine basar kaçardık. Evim giriş kattaydı erkek kardeşimle pencereden dışarı çıkardık. Hatırladıklarım bu kadar :woot:

Sizi gidi yaramazlar Sizi :D
Valla ya çok yaramazmışız sonra durulduk ama :D
Cocuklar yaramazlık yapınca kızıyoruz:D
Sağlık olsun çekilcek çile bizdede varmış sjsjsj :Ddd
Hahha aynen :D
+3 oy
önce (3,870 puan) tarafından
2 yasindayken 1. kattan dusmusum, belediye cukuruna dusup kafami yardim, 5. katta pencere pervazina cikip orda durmusum annem yetismese dusermisim kesin, yokus asagi paten kayerken gozumu yirttim vs vs bunlar haricinde yapmadigim yoktu :)
Ooo baya kötüymüş:/
+3 oy
önce (11,102 puan) tarafından
4.kat penceresinde ayakta duruyordum, kapıymış gibi :) 
Sadakan verilmis;))
önce (11,102 puan) tarafından
karşı apartmandaki kadın görmüş, annem de diğer balkondaymış şansa işaret etmiş falan annem beni görünce şok geçirmiş, sessizce gelip belimden yakalamıştı beni :)
Hahha ;))) iyi yapmış
+3 oy
önce (1,319 puan) tarafından
6 yaşında olmalıyım en fazla. Yazın ovanın ortasında tarlada kalıyoruz babam köye gidiyorum deyip ters yöne babaannemlere gitmiş. Bende 2 yaş küçük kardeşimi alıyorum elime babam köyden dönerken karşılaşicaz diye saatlerce yürümüşüz nereeyse köye yaklasinca biri bizi görüyor tanıdık annemlere göturcek bende binmem ben köye gidicem diye diretiyorum kadın bana 1 tokat atıp arabaya atıyor annemlere getiriyor. Başımıza her şey gelebilirdi. 

İlkokulda sürekli bisiklet kaçırır kasaba içinde dolaşırdım. Ağaç tepesine çıkar dağ tepe gezerdik sürekli kıyafet eskitirdim ağaç tepesine çıkmaktan 

Ortaokulda erkek döverdim 

Lisede ipin ucu kaçtı... 
;))) ilginç
+3 oy
önce (1,435 puan) tarafından
Bizim bir karşı komşu vardı kadın biraz çatlaktı biz mahallede oynarken ses yapıyoruz diye kızmıştı bende intikam almak için 100 e yakın su balonu doldurdum kardeşimle yatak odası camı bizim balkona bakıyordu gece ışıkları sönünce camına atıp patlatıyordum kadın 3 harfliler musallat oldu sanmış mahallede anlatırdı sonra taşındı ordan uzaklaşsın musallat olanlar diye:-) 
Hahha bu iyiydi :D
+2 oy
önce (7,649 puan) tarafından

Ben kardeşimi büyük karınca yuvasına atmıştım:D hâlâ korkar karıncalardan:ninja:

Zorun neydi:D
önce (7,649 puan) tarafından
Bende bilmiyorum :D hahhaha
+2 oy
önce (11,095 puan) tarafından

Yaramazlık yapan bi çocuk değildim :'(

Allah Allah :D
+2 oy
önce (2,231 puan) tarafından

Kuzenimle dağ armutu toplamaya gitmiştik neyse bir ağaç bulduk başladık taşlamaya o zamanda ağaçta iki tane birileri varmış ne bilelim biz taşlıoz onlar bağırıyor atmayın tas diye ne kaçmıştık ama dayak yicez diye 

Not : onlardan biri de küçükken cocuk aklı hoşlandığım çocukmuş rezil olmuştum :D 
+2 oy
önce (2,047 puan) tarafından
İlkokulda sınıf örtülerini yıkayıp getiriyordu her hafta biri bende üstünü karalamistim bide kuzenimin saçına tükürmüstüm 
Basitmiş:D
+2 oy
önce (3,033 puan) tarafından
Yeğenimi duvardan ittim burnu kırıldı hala kırık ameliyat olacak. 6 yaşında mı neydim annem  kızmıştı bir sebepten kendimi dere yatağına  atacağım demiştim gitmiştim cidden atıyordum babannem peşimden koştu yakaladı son dakika. 3üncü kattan aşağı kum birikintisine atlıyordum. Birde çok yağmur yağdığında su birikintisine atlayıp yüzüyordum :D bir günde 4 kez yüzdüm annem en sonunda beni dövmüştü. Daha birçok yaramazlık var bunlar aklıma ilk gelenler :D
Oooo ne kaldı ki :D

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 432 göst.
0 oy
28 cevap 1,417 göst.
7 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,209 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy