Babam pazarcı akşam kalan sebzeleri kasasiyla evin girişine bırakırdı. O gece uyur gezer olmuşum ben rüya sanıyorum o an neyse sen git bir koca kasa domatesi küçük çocuk bedeniyle kucakla, tuvaletin içine tüm domatesleri dök. :) (o gece nasıl carpilmadiysam artık) sabah annem uyandı tuvalette domatesleri gördü ama nasıl sinirli bizde çok dayak yerdik annemden o zamanlar. Annem sinirlenince korkuyla suçu kardesimin üzerine attım. Ama bana hala rüya gibi geliyordu o an. Yıllarca kardeşimi suçladılar buyudugumde benim yaptığımı itiraf ettim :)
Babam arabayi hareket ettirdiğinde kamyonetin arkasına koşarak tırmandım sonuç hareket eden arabanin arkasindan düştüm çenem yarıldı dikiş atılırken bayıldım
Giysi pazarında pazarcı abinin tezgahinin altından kutu alıyorduk habersiz eve gidip kutuları açtığımızda birinde ayakkabı çıktı anneler günü diye anneme hediye etmiştim :)
Kuzenime oyun sırasında burası patladı yanıyor dedim kuzenim ciddiye alıp çakmakla dami yaktı tek bizim dam değil bı de komşunun damına sicramisti ateş
Daha çok varda uzun olur :)