0 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Biraz gülelim kizlar 

Çocukken yaptığınız en büyük yaramazlik neydi??? 

Ben kestane ağacına çıkmıştım komşunun oğluna hava atayım derken ayağım kaymisti kafam ağacın arasına sıkısmisti. :D rezil olmuştum 

Sizde anlatın biseyler :D<3

34 Cevaplar

+1 oy
(190 puan) tarafından
Babam pazarcı akşam kalan sebzeleri kasasiyla evin girişine bırakırdı. O gece uyur gezer olmuşum ben rüya sanıyorum o an neyse sen git bir koca kasa domatesi küçük çocuk bedeniyle kucakla, tuvaletin içine tüm domatesleri dök. :) (o gece nasıl carpilmadiysam artık) sabah annem uyandı tuvalette domatesleri gördü ama nasıl sinirli bizde çok dayak yerdik annemden o zamanlar. Annem sinirlenince korkuyla suçu kardesimin üzerine attım. Ama bana hala rüya gibi geliyordu o an. Yıllarca kardeşimi suçladılar buyudugumde benim yaptığımı itiraf ettim :) 

Babam arabayi hareket ettirdiğinde kamyonetin arkasına koşarak tırmandım sonuç hareket eden arabanin arkasindan düştüm çenem yarıldı dikiş atılırken bayıldım 

Giysi pazarında pazarcı abinin tezgahinin altından kutu alıyorduk habersiz eve gidip kutuları açtığımızda birinde ayakkabı çıktı anneler günü diye anneme hediye etmiştim :) 

Kuzenime oyun sırasında burası patladı yanıyor dedim kuzenim ciddiye alıp çakmakla dami yaktı tek bizim dam değil bı de komşunun damına sicramisti ateş

Daha çok varda uzun olur :)
tarafından
Ooo ne kaldı ki :D
-Reklam-
+1 oy
(768 puan) tarafından
Komşunun tarlasına dalıp çilek toplamıştım tsirtim lekalenince anneme yere düştüm dedim baktı tabi yara yok dayak yemiştim ahahahahah

bide kardeşimle leylek yakalamıştık ayağına ip bağladık birimiz ipi tutucak birimiz leylekle uçucaktı sırayla uçmayı planlamıştık ama üstüne oturunca leylek can çekişmişti bizde uçamadık diye üzülüp bırakmıştık ahahahha
tarafından
Hahaha:D
+1 oy
(585 puan) tarafından

Yaramaz bır cocuk degıldım sadece anneme oyun yapmak ıstedım karyola derlerdi bılıyor musun bilmiyorum yatak yerine kullanırlar altı bos olur onun altına girip saklandım annem sesleniyor dışarıda sanıyor sonra ıse dalıyor 15 dakika sonra bır daha sesleniyor en sonunda aramaya cıktı bende uyumuşum bı uyandım aksam olmus terlik yeme korkusuna Halen cıkamıyorum tuvalete sıkıstım bır yandan sonra cıktım saklandım ıcın degil çis yaptığım ıcın terlik yedim :D

tarafından
Hahhaha:D
+1 oy
(914 puan) tarafından
buz dolabının buzluk kısmı karlanmıştı kar yemeyi seviyodum diyee o karları biçakla kazıyıp yemek istemiştim ilk darbede bıcak buzluğun tavanına saplandı tısss diye ses çıktı buzdolabı çöp oldu annende hâlâ kendi eti koyarken deldim diye sanıyo

böceklerin üzerine ince samanlar saplayıp öyle gezmelerini izlerdim.
tarafından
Hahha :D
+1 oy
(1,673 puan) tarafından
Rizede küçük taş gibi olan çay tohumlarına kukuta derler bizde bunlarla savaş yapıyorduk birbirimize atarak en son bana çok attılar diye sinirlenip baya büyük bir kukutayı abime atayım derken komşumuzun camını kırmıştım bir hafta evden çıkmama cezası aldım sonra :)))) 
tarafından
+1 oy
(2,374 puan) tarafından
Misafir çocuğunun ayakkabısının içine sabun sıkıp dışarı atmıştım :( 
tarafından
0 oy
(5,533 puan) tarafından
Iki kolumuda kirdim birinde platin var . Sonracigima annemle tartistim daha 5 6 yasindayim babaannemle ayni avluda oturuyoruz babaanneme gittim onlarda uyumustu kapinin önündeki dösekte uyumustum dedemde koltukta uyuyordu korkmadim o yüzden. Sonracigima bayramda seker toplicaz diye mahalleden uzaklasmistim babam cok kizmisti . Birde anneannemlerde kalirken yazin anneannem ben kuzenim pazara gittik karsidan karsiya gecerken araba gecti sandim araba carpmisti kuzenimle ikimize 
tarafından
Ayy geçmiş olsun:)))))
0 oy
(1,956 puan) tarafından

Amcamlarla aynı bahçede iki evimiz vardı onunla yaptığım şeylerin haddi hesabı yok ya ikimizde evlendik anlatınca çok gülüyoruz arılar bize sokuyor diye yuvalarını kirardik gene sokarlardi ağzımız yüzümüz şişerdi bikere odunluk yaktık işler alevler büyüyünce oturduk bir köşeye ağladık o sünnet olacak diye tutturdum bende olacam babam bisiklet almıştı yeni kullanmasina izin vermiyorum diye sabah ezanından önce kalkar bahçede tür atardi sesine uyanirdim sonrada bütün mahalle benim sesime:Ddaha neler neler vay gidi günler vay :'(

tarafından
Hahha :)))))
0 oy
(2,787 puan) tarafından
Kız kardeşimin saçlarını erkek saçı gibi kesmiştim, kulağının ucunu yanlışlıkla kesince bizimkiler sese gelince gördü. Onunkini kesebilmek için ona da kendi saçlarımı kestirmişim
(2,787 puan) tarafından
Ayy çok kötüydü, o akşam da düğüne gittik, babannem bizi görünce inme iniyordu kadına yazık
tarafından
Sizde dgun gününü mu buldunuz saç kesmek için:D
(2,787 puan) tarafından
Kuaförcülük oynadık aklımızca, kız kardeşimin kulak memesini koparıyordum resmen
tarafından
Ayyy Allah korusun:))))
(1,897 puan) tarafından
Aa bak bende kuzenimin saçını kestim o aralar öğretmenler saç kesiyordu öğretmen kesmiş sanmışlar kızmamışlardi
0 oy
(5,606 puan) tarafından

Valla ben acayip yaramaz mışım yaa hangisini yazayım ki buraya 

Misal plazma TV yi kırdım kocaman tarlayı ataşe verdik dedemin nenemin tüm ilaçlarını yutup komalık oldum yerde bulduğum bir poşet dolusu acı biberle oynadıktan sonra elimi yüzümü götürdüm diye bir hafta boyunca gözlerimi açamadım salancagin arka kısmından inmeye çalışırken boynum sıkıştı ağzımdan burnumdan kan fışkırarak can çekişiyordum iki arkadaşımi istemsiz yüksek yerden düşürdüm kafaları kırıldı sevmediğim amca oğlumun kafasını yardım ha bide kuzenimin kafasına oyun sanıp demir parçası fırlatıp kafasını çok pis yardım benim yüzümden kız kardeşim camdan düştü ve utanmadan gülüyordum ona Dahası da var ama elim yoruldu yazamam artıkin :D:devil:
tarafından
Hahhha :D
(1,897 puan) tarafından
Ay kendime baktım da bende dehşet kan yok
0 oy
(385 puan) tarafından
Ay ben çok yaramazmışım gündüz kuzenlerimde bebeklerle oynamışız akşam da eve gelmişim teyzemde bize gelmişti gecenin saat 3 de aklıma gelmiş ben o bebekleri istiyorum diye ağlamışım teyzemde yeter ki sussun demiş gitmis istemiş getirmiş benden kadın çok bıkmış ilerde kendi gibi kızı olur inşaAllah demiş 

Yolda hiç yürümezmişim hep teyzemin sırtına binermişim anneme kıyamazmışım 

Kuzenimin bisikletini istiyorum diye de çok ağlamışım oda benden 4 yaş küçük başım ağrıdı onun olsun yeter ki sussun demiş

Yerde para bulmuştum bunu çok iyi hatırlıyorum okulumuzda kantin yoktu teneffüs oldu bakkala gidiyorum her yer buz tutmuştum ayağım bir kaydı düştüm kulağımdan kan gelmeye başladı hastaneye götürdüler dikiş atacaklardi kaçmıştım sonra da kendiliğinden kapandı 

Bide arkadaşımın suyuna çisimi yapıp içirmistim daha çok var da aklıma gelen bunlar 
tarafından
Ooo neler var neler :D
(385 puan) tarafından
Şimdi de kızımdan çekiyorum benim gibi hiç yerinde durmuyor :) :)
0 oy
tarafından
Babanem bebek aspirin lerini dolabın üstüne koyardı bende çamaşır makinesinin üstüne çıkıp alıp alıp yerdim tadı güzel diye
tarafından
0 oy
(8,909 puan) tarafından
PKarnem kötü diye evden kaçmıştım ben sonradan bulundum çok kızmışlardı çok utanmıştım
tarafından
Hahha :))
0 oy
(935 puan) tarafından
Benim niye hiç böyle bı anım yok :/

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 449 göst.
0 oy
28 cevap 1,525 göst.
7 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy