+4 oy
1,706 göst.
Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından
Özellikle yenj hesap açmış en son açtım postta yorumları da var duygu sömürüsü yapıyorsun yazmış durumunuz yok 7 24 nettesin yazmış taşındımizdsn beri ev shaibimden bağlıyız ücret yarısını verim dedim kabul etmedi benim burda ona ne zararım var bilmiyorum ben kimseden bisey istemiyorum hergün post açıyorsun anlık atıyorsun diyor bundan onane aşırı sinir oldum gerçekten beni tanımadan nasıl bu kadar yargılayabiliyor durumum olmayabilir ama yarın ne olacanı kimse kimse kimsenin karnını doyurmuyor eşimin getirdi birçok şey var benim paylaşmadim eşimin getirdi şeyler bile gözüne o kadar batmış düşünün benim eski kullandım şeyler bile bu kadar mı kötü kalbin 

27 Cevaplar

+11 oy
(1,530 puan) tarafından
Bacım senin postunu jer gördüğümde rabim sabrının mükafaatini versin diye dua ediyorum güzel kalpti temiz yürekli insan .

Seni gördükçe hep birini hatirliyorum yillar once de anlatmistim burda.

Yeni evliydim 8 sene önce kayinvalidemin hocalık yaptığı sohbet evinde bir hanım yeni evlenmişti. Hayirli olsuna giderken bende gittim tabi yeni gelin evi bekliyorum.

Eve girdik bodrum kat 1+1 bi ev bi masa var 4 sandalyenin 4 ü de farklı. 

Halı biri yeşil biri pembe yatak odasında 2 tane tek kisilik yatak birleştirilmiş gardrop ta bez gardroplar olur ya fermuarli küçük onlardan.

Şok oldum sohbet evinden eşya yardımını asla kabul etmemiş kızcağız. 

Evde soba yok elektirikli bi soba var 1 yeri yaniyor sadece.

Eşi demir toplayıp satıyor günlük olarakta inşaatta demir büküyormuş 

Öyle mutluydu ki o kadın tühhh dedim yağmur nankör yağmur utan kendinden sen sıcacık evinde şu bu yok diye söylenirken ev demeye bin şahit yerde şükrüyle huzurlu mutlu yaşayanı gör dedim. Ilk kez bu denli sükürdar ve teslim olmus birini gordum.

Geçen sene oğlu olmuş mevlüt yapacakmis özellikle gitmek istedim davet etmis kayinvalidemi takildim pesine cok sevmistim o kadini ama biraz uzakti gorusmek istemiyor gibiydi  oğlumun giymedigi kiyafetleri de götürürüm belki kabul eder hem biraz mevlut kalabaliginda bi faydam olur belki cocukla ugrasmasin dedim.

Tasinmislardi. Allahim eve bir girdim böyle güzel bem beyaz ferah bir ev olamaz herşeyin son modeli o ev sanki bir sultan evi gibi bir odasini mescid yapmis bemm beyaz yer minderleri ile ilk evini gorunce bu evde nasil yasiyor demistim.. bu sefer insan burda yaşlanmaz öyle ferah ev dedim.

Mevlutten sonra biraz muhabbet ettik acik acik sordum.

Dediği şey. Ben 1 odada da şükür ettim bura da da şükür ediyorum benim için ikisi de aynı rabbim rızkımıza kefildi hiç endişe etmedim hiç imrenmedim. Rabbbimden ne gelirse razı oldum ben 1 odada otururken de rabbim benim için en iyisini secmişti. Bu evde otururken de benim için en iyisini seçti dedi 

Evim güzel olsa da kötü olsa da gireceğim toprak aynı olduktan sonra yaşadığım yerin bi önemi yok ki dedi kendimden binlerce kez utandim ve sabrının mükafatını nu kadar güzel alan birine kendi gözümle ilk kez şahit oldum hep seni görünce bahsettiğim kadını hatırlıuorum. Lütfen ama lütfen allah korkusu olmayan fitneyi fesaatı asla takma 1 saniyede ölen insan var 1 saniyede iyileşen. 1 günde zengin olan da var varlık içinde birden hiç olan da rabbim bizi kötü insanların keskin dillerinden korusun
(6,288 puan) tarafından
Amin inşallah cnm uzun yazı ama üşenmeden okudum çok güzel bir olay ama
(250 puan) tarafından
Ben evlendim de odalarimin perdesi yoktu çarşafı çiviye taktım 3 sene öyle kullandım TV miz yoktu kahvaltılık alamazdik çoğu zman bazen açlıktan ağlaya ağlaya namaz kıldım günleri bilirim Rabb'im öyle bir sabır veriyor ki sırf cocukalrim doysun diye kahvaltı etmezdim ben küflenmiş ekmek yediğim günleri biliyorum evi çamaşır tozuyla silerdim bulaşığı çamaşır tozuyla yıkadım günler mi olmadı halada oluyor cocukalrimin kıyafetini bulaşık macunuyla yıkardim son zamanlarda açlıktan halsizlestim elim ayağım düştü titremeye başladım doktora gittim oda şeker çıktı meğer açlıktan şekerim düşüyor her yazdıklarıni okudukca kendimi okuyor gibi hissettim her zamn şükür etmesini bildim hepimizin gideceği yer aynı Rabb'im sorgunuzu kolay eylesin imanına namazına kuranina Rabbime bağlı bir kul olarak yaşamayı nasıp etsin her halimize binlercekez şükürler olsun herşey gelip geçici hicbisey de gözüm yok cocukalrim sağlıklı eşim dinine çocuklarima evime düşkün evim huzurlu başka ne isteyebilrim Rabbimden verdiği vereceği vermediği tüm herşeye çok şükür yorumun beni çok duygulandırdı ❤️
(2,332 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir olay anlatmışsın ya çok etkilendim gerçekten.
Gerçekten kendimizden üstte olanları düşünürken hep altta olanları da düşünmek lazım sabır şükür lazım hep. Allah mükâfatını versin herkesin çektiğinin
(250 puan) tarafından
6 Haziran Allah razı olsun canım benim ❤️
(2,742 puan) tarafından
Ballikolar.  Valla çok etkilendim bizede o sabirdan Şükürden hayırlısı ile nasip etsin
-Reklam-
+9 oy
tarafından
Onu inanki ben de düşündüm nasıl giriyorsun diye lâkin sormadım şimdi öğrendim komşunun netine bağlanıyormuşsun 

Yâ hû boş ver isteyen istediğini yazsın cevap verme. Alıngan kişiliğe sahipsin sen de o yüzden  her şeyini paylaşmanın lüzumu yok. Kendi kendini kırdırma kimsenin ağzına laf verme. 
(250 puan) tarafından
Komşum değil ev sahibimin ben yarısını öderim eğer çok değilse dedim gerek yok sen kullansanda kullanmasanda biz ödüyoruz dedi kabul etmedi özel hesap açıp yazması morelimi bozdu ben paylaşınca mutlu oluyorum Rabbimden başka kimsem yok
tarafından
Yukarıda okudum canım ev sahibi de komşu benim için :)paylaştığının aynısını tekrardan yazmışsın. Hassas olduğun için  sinirden ellerim titriyor yazmışsın. Yani bundan sonra şunu getirdi bunu getirdi eşim diye paylaşma ki böyle üzülme. Bazı şeyler sana özel kalsın. İyiler kadar kötüler de var.
tarafından
Geçen hamburger postuna yazmıştım hamburger dolandırıcısı aklıma geldi diye. Lâkin Fato yorumumu gizlemiş. Yani burda biz neler gördük. Çoğu kişi de hamburger gönderdi. Bir kere hamileyim canım çekiyor eşim almıyor demişti. Bir kere de oğlum TV de reklamda gördü çok ağlıyor dedi. Yani burdan belki 10 kişi hamburger sipariş etti.
(250 puan) tarafından
Ben hamburger hayatımda ömrümde almış yemiş bir insan değilim kötü niyetle de paylaşmadim fiyatını öğrenmek istedim orada rezil olmamak için kimseden bişey bekledim icin asla paylaşmadim içimde kalbimde kötü niyet yok Rabb'im biliyor niyetimide kötüler de var evet Rabb'im görsün onları da inşallah kalplerine vicdan merhamet insanlık versin
(1,784 puan) tarafından
İster yersin ister yemezsiz size ne bizene ne kadar herşeyi kendine dert edinen var ya?yardım edmiyorsan sorgulama sanane yani zevkmi aliyon  birini irdelemekden diye sorarlar insana
+3 oy
tarafından
Boşver canım herkes kalbinin ekmeğini yer 

Takma Allah sorsun hesabını 
(250 puan) tarafından
Beni tanımadan bu kadar kırması aşırı canımı sıktı ellerim titriyor sinirden
tarafından
Canım boşversene Allah aşkına canını sıkmaya değmez
(250 puan) tarafından
Değmez korkak bide madem öyle kullandın hesaptan yaz bana özel hesap açtı içini boşaltıp geri kapattı hesabi
(3,339 puan) tarafından
Kimmiş kız o Yeni bile açmış olsa sen söyle admine
E posta bilmem neyden hemen bulur eski üyeliğini
Rezil olsun
(250 puan) tarafından
Ay bulunur inşallah admine yazdım hesap adını
+3 oy
(7,535 puan) tarafından

İnsanlar mutluluğunu rahatça paylasamiyor maalesef bunlar yüzünden...

(250 puan) tarafından
Aynen öyle buradan biri özel açmış paylaştım şeyler eski oldu halde bu kadar içine dert olmuş
+3 oy
tarafından
Bu siteye adminin bi el atmasi lazim artik gercekten noluyoruz yani 
(803 puan) tarafından
Kesinlikle kesinlikle
(250 puan) tarafından
Bencede bir kişiden bilmem kaç kişi var farklı hesaplarla aynı kişilerle dolu tuaf tuaf sorular dalga geçer gibi
tarafından
Yok yok buranin iyice tadi kacti neyi paylasamiyosak
(250 puan) tarafından
Bende bilmiyorum birbirinin yüzünü bile görmeden neyi paylaşamaz ki insan
+2 oy
tarafından
Kullanıcı adı ne canım gelsin bana desin bi bakım 
(250 puan) tarafından
Buradan biri oldunu söyledi ve sırf bana bunları söylemek için yeni hesap açmış baktım hesabı geri kapatmış keşke her numaraya bir hesap açılsa bir kişiden kaç tane var aşırı sinirlerim bozuldu
(7,535 puan) tarafından
Oba nicki
(250 puan) tarafından
Evet evet ben unuttum sağol canım
(7,535 puan) tarafından
Duruyo hesap
(250 puan) tarafından
O zamn yorumu silmiş
+2 oy
(745 puan) tarafından
Buraya hesap vermek zorunda değilsin öncelikle kim ne hakaret içerikli yazan varsa admine söyle gereken işlemi yapsın kimse kimsenin hayatına burnunu sokmasin edebi ile yazsın yoksa defolup gitsin o kadar canm
(250 puan) tarafından
Bende dedim postlarimdan rahatsız oluyorsan girme okuma yorum yapma bundan sonraki postlarima rahatsız olan yorumsuz geçsin yazacam hesap değil de sinirlerim bozuldu beklemiyordum böyle bişey yazmasını
+2 oy
(5,474 puan) tarafından
Sevgi, canım ben sana ne dedim biz seninle ne konuştuk. Hayatımıza değer katmayan kimseyi önemsemeyeceğiz demedik mi? Burada herkese her şey diyorlar. Burada çeşit çeşit insan var. Hangi birinin gönlüne göre olacağız ki zaten oluyorsan çok afedersiniz yav.şak insan müsveddelerinden biri oluruz. O nedenle görmezlikten gel lütfen. 
(250 puan) tarafından
Filiz ablam umursamamak istiyorum elimde değil beni bu kadar yakından takıp etmesi ve özel hesap açması sinirlerimi bozdu çok haklısın inşallah bende birgün senin gibi bakış açım olur üzülüyorum değmiyor tanımıyorum ama üzüldüm morelim bozuldu sanki başka derdim yok gibi birde bu çıktı
+2 oy
(758 puan) tarafından
İnsanlar istiyor ki sefalet içerisinde yaşasın durumu olmayan.  Yahu maddi durumu olmayanda internete girebilir, dışarıda yemek yiyebilir, kendine kıyafet yiyecek alabilir. İnan bana sefalet içinde büyüdüm , aynı şekilde eşimde öyle. Evlendiğimiz zaman borçtan başka hiç birşeyimiz yoktu. Allah ol derse olur. İnsanlar fakir olmayı kendi seçmedi . İmtihan dünyasındayız neydim ne oldum diyebilir her insan.
(758 puan) tarafından
Utanılacak birşey yok ki canım Allah senin gibileri çoğaltsın inşallah ❤️ ellerindeki ile yetinmeyi bilen insanları her zaman taktir etmişimdir ki senin yaşın çok daha küçük . Hayat insanın karşısına ne çıkaracağı hiç belli olmaz Allah'tan ümit kesilmez. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım ❤️ Allah cümlemizden razı olsun
(250 puan) tarafından
Mesajınız çok güzel bana kendimi iyi hissettirdi yaşım küçük ama insan yaşadıklarıyls koskoscsm bir insana dönüşüyor
(250 puan) tarafından
Amin ecmanin güzel kardeşim cümlemizden inşallah ❤️☺️
(758 puan) tarafından
Sen her zaman kendini iyi hisset canım ❤️ boşver hayat insanları kafaya takacak kadar uzun değil anın tadını çıkar
(250 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim iyiki varsın güzel yürekli bacım Çok haklısın doğru söylüyorsun ❤️❤️❤️
+1 oy
(2,742 puan) tarafından
Boş ver canım Allah herkese kalbinin gününü göstersin inşallah
(250 puan) tarafından
Amin inşallah sinirden yemin ederim ellerim titriyor buradan güzel yorumlar geliyor mutlu oluyorum paylaştimdan daha güzel bir hayatım da yok
+1 oy
(3,261 puan) tarafından
Aman boşver bacım senin icin demiyorum lakin burda biri yardim bile istese gıcık olan sinir olanlar var binbir cesit insan var boşver 
(250 puan) tarafından
Allah'ım kalplerine iyilik güzellik versin bacım ne diyim içimde kötülük yok kimseye karşı
+1 oy
(3,200 puan) tarafından
Ben senin annen yaşındayım canım boş ver herkes kalbinin ekmeğini yer derler ben seni samimi buluyorum kimseden de bir şey istemedin aksine ufak şeylerle nasıl mutlu olunur onu gösteriyorsun
(250 puan) tarafından
Benim paylaşmadim birçok esyam var bundan utanmiyorum paylaştım şeyleri kullanıyorum neden duygu sömürüsü yapayim elime ne geçsin sinirden elim titriyor yemin ederim
(3,200 puan) tarafından
Takma tanımadığın asla görmeyeceğin biri asıl o kafasına taksın hakkına girdi şu an bakalım sen hakkını helal edecekmisin dimi ama
(250 puan) tarafından
Aynen öyle helal etmiyorum
+1 oy
(13,079 puan) tarafından
Kız akıl kıtından bol ne var. Yaz admine orijinal hesabını da kapatırlar belki sırf kötülük için ikinci hesap açmak da yani
(250 puan) tarafından
Hesabı sildirmis canım yazacaktım yoksa
+1 oy
(6,976 puan) tarafından
Yazdım zaten yeni biri değil burdan biri eminim buna keşke cesaret edip kendi hesabından yazabilseydi 
(250 puan) tarafından
Söyledi evet benim için özel açmış hesabı buradan biri tüm yazdıklarımı oluyor şuan Allah kalbine merhamet versin benim gibi insnla uğraşıyor sinirlerim bozuldu
+1 oy
(2,210 puan) tarafından
Dünya böyle birsey konuşmak için konuşan çok o yüzden takma :) sen kendini bildikten sonra 
(250 puan) tarafından
Ben kendimi biliyorum Rabbime çok şükür morelimi bozdu sadece
(2,210 puan) tarafından
Moralini bozmasina izin verme takma sonuçta hepimiz Allaha hesap vereceğiz kimseye hiç birseyi kanitlayamazsin
(250 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun o zamn Rabb'im sorsun hesabını
+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Aman takma boşver. Böyleleri maalesef her yerde var. Ben seni anlıyorum burası senin güvenli alanın içinden geçeni rahatça soyleyebildigin yer. Çevrende bunu yaşamana imkan yok o yüzden burası seni rahatsız etmeden dinleyenlerle dolu olduğu için sana iyi geliyor 
(250 puan) tarafından
Evet aynen öyle rahatça kendimi ifade edebiliyorum aynen yazdın gibi canım çevremde beni aşşa gördükleri için dinleyenim yok burası bana kendimi değerli hissettiriyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️☺️
+1 oy
(3,992 puan) tarafından
Canım boşver herkes kalbinin ekmeğini yer, Allah seni biliyor ya gerisini boşver 
(250 puan) tarafından
Aynen öyle Rabb'im biliyor şükür kalbimi Allah razı olsun inşallah ❤️☺️
(3,992 puan) tarafından
Ne demek canim, o hesap açık adminle iletişime geç burada hesap kapanir
(250 puan) tarafından
Tm canım çok sağol
+1 oy
(5,198 puan) tarafından
Millete ne diye kulak veriyorsun ki boşver insanları çok takarsan herşeyine müdahil olurlar
(250 puan) tarafından
Beni aşırı yakından takip ediyor kimsenin kalbini de kırmadım burada yinede yorum yapanın kalbini kırmadım Allah'tan korkuyorum günaha girmeye değmez haklısın canım Allah razı olsun güzel yorumun için ❤️
(5,198 puan) tarafından
Bırak etsin  canım çokta tin de gec
(250 puan) tarafından
Admine yazdım hesap kapatır inşallah
+1 oy
(846 puan) tarafından
Kıskanıyor kalbi kötü fesat kimmiş ismini versene
(250 puan) tarafından
Oba diye hesap açmış ama buradan biri kıskanılacak hayatım yok ama bence buradaki çoğu kişinin bana güzel yorumlarını kıskanmistir
(5,198 puan) tarafından
Az öncede oba diye paylaşım yapmıştı sonra silindi paylaşımı
(250 puan) tarafından
Admine yazdım hesap silinmesi için ne paylaşmış canım görmedim ben
(5,198 puan) tarafından
Oba tek yazmışti cnm
+1 oy
(2,134 puan) tarafından
Dengesiz insan cok nasıl mutluysan öyle yaşa kimseyi umursama
(250 puan) tarafından
Gerçekten öyle çok teşekkür ederim canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 248 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 854 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 419 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu

408,619 soru

12,279,563 cevap

37,849 kullanıcı

Kategoriler

...