0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İyi aksamlar kizlar 2 ile 3 gündür boğazim agriyor ve yutkunamiyorum kulaklarimada vurdu bugun,bi tanidigim kbb de calisiyor dediki usutme burun akintisi yoksa nodül olabilir:( korkmaya basladim yemek az yiyebiliyorum boyle sanki bogazimda kaliyor hepsi ve ne yersem icersem cok afedersiniz gegirme istegi oluyor nedir bu bilen varmi acaba

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
boğaz ağrısından birkaç gün sonra hastalık kendini gösteriyor. eğer bugüne kadar tsh ile ilgili bir problemin olmadıysa modül olma olasılığı da düşüktür. 
tarafından
Peki mide sorunlari bogaz sorunu yaparmi
tarafından
yapar. en basiti reflü, faranjit sebeplerinden biridir
-Reklam-
0 oy
(931 puan) tarafından
Gunlerdir boğazım agriyor yutkunamiyorum orada sanki yumruk dugum gibi bisey var burun akintimda yok sicak seyler falan ictim ama gecmiyor

Guatr hastasiyim sayisiz ultrasona girdim nodulum falan yok 
tarafından
Acaba brnimde guatr olabilirmi yaa ,yemek yerkende zorlaniyormusun canim
0 oy
(608 puan) tarafından
Benim annemdede nodul var oyle zarari olmuyo reflu falan varsa asitli seyler yiyip iciyosan ondanda oliyo bogaz agrisi anneminde kulaklarina cenesine vuriyodu
tarafından
Peki belkrtileri nasildi onlarin canim
(608 puan) tarafından
Agri oluyordu hatta annemin cenesine kadar vuruyodu bazen başınada vuruyodu agri yutkunamiyodu
(608 puan) tarafından
Surekli bogazim cok agriyo diyodu bunlar reflude mis ama
tarafından
Demekki reflu tetikliyor canim
(608 puan) tarafından
Aynen oyle ilacla geciyo annem ilac kullanmisti

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 156 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
24 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
23 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (827 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,062 soru

23,659,454 cevap

308,903 kullanıcı

...