Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kafayı benimle bozmuş kayınvalidem
+1
oy
282
göst.
23 Kasım 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Ozdenylmz
(
37
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar benim ebu cehilden hallice bi kayınvalidem var bilen bilir. Bu kadın kayınbabamın tüm sülalesiyle kendisi küsmüş adamı da küstürmüş zorla. Adamın hicbir kardeşi yeğeni eşi dostu evlerine gelemez arayamaz soramaz. Kayınbabamın telefonunu falan kurcalar acaba kardesleriyle görüsüyo mu gizlice diye öyle bi manyak. Adamı yalnızlastırıp kendilerine köle etmişler. Otur dersen oturur kalk dersen kalkar pasifin teki. Ben eşimle evlenince galiba kayınvalidem kişi kendinden bilirmiş işi benim eşimi herkesle küstürüp kendi aileme ya da kendime bağlayıp oğlunu elinden alacağımı zannederek eşimin ailemle arasını acmaya calıstı huzursuzluk cıkardı kavga cıkardı ve ailemle küstü burda bi konuda anlatmıstım. Kendisi benim ailemle küsünce eşimin de küsmesini bekledi ama benim ailem eşimi cok sever cok da değer verir doğal olarak eşim beni de cok sevdiği icin ailemle küsmedi izinlerde mutlaka yemeğe geliriz yer icer gezeriz bizimkiler aşırı sahiplenir ve sever eşimi. Ama gelin görün ki kızlar kayınvalidem çıldırıyo. Onların evindeyken benim babam olsun eniştem olsun eşimi ararsa birden herkes eşime karşı buz gibi oluyo sen onlarla konuşuyosun diye kapı pencere carptırıyolar bildiğiniz. Açık açık diyemiyolar ama soğuk savaş. Annemden babamdan konu gecince hepsinin yüzü düşüyo. Eşim uzaktan gelirken benim aileme de bi hediye aldıysa ve onu gördülerse triplere giriyolar. Onlara da almış diye. Eşim de bunlara hicbir şey diyemiyo. İki günlük kaynanası kayınbabası kıymetli oldu bize sırt cevirdin gibi olursa diye. Benim ailemden icin bana bi şey yapmıyolar sahipleniyolar cok seviyolar saygılılar sizin derdiniz ne bu insanlardan ne istiyosunuz asla diyemiyo anasına bacısına. Neymiş kaynanasını savundu olurmuş. Ben neden eşimi kardesleriyle küstüreyim yahu? Neden bütün akrabalarını sildireyim elime ne gececek kötülükten başka? Kafayı takmış kadın 3 sene oldu hala ailem eşimi arasa sorsa değer verseler bunların evde kıyamet kopuyo nasıl onlarla iyi olabilir oğlumuz diye! Eşimin bu korkak tavrından da cok sıkıldım. Ailem de ben de bunları hak etmiyoruz. Kardeşler arası kendi aralarında tartısma cıksa bile gözler bana cevriliyo acaba gelin mi yaptı diye. Oysaki eşim kardesiyle herkesin arasında olan laf dalasına giriyo onda bile kesin gelin iki kardesin arasını acacak gözüyle bakıyolar. Kafayı bozmuşlar
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
+1
oy
23 Kasım 2024
Freedomm
(
5,157
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kaynanada kafayı benle bozmuştu sağ olsun eşim annesine tavrisini koydu odur o artık benle uğraşmıyor cnm burda iş eşine düşer
23 Kasım 2024
Ozdenylmz
(
37
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok tavır falan koyamıyo çıldırdım
23 Kasım 2024
Freedomm
(
5,157
puan)
tarafından
yorumlandı
Demek anneci senin eşin cnm
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
24 Kasım 2024
2516
(
1,282
puan)
tarafından
cevaplandı
İş eşinde bitiyor canım. Yumruğu masaya vurmadıkça daha çok kötü olurlar munafiklar. Allah böylelerini alsa da kurtulsak.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Kasım 2024
Mavi raket
(
1,062
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin buna izin veriyor herkesı kendın gibi sanma anne karımın sızle bır derdı yok benı kımseye karşı doldurmuyor, ama sen böyle yapmaya ara bozmaya devam edersen kendı kendıne küstüreceksin, kocaman kadınsın kendine gel demesi lazım
23 Kasım 2024
Ozdenylmz
(
37
puan)
tarafından
yorumlandı
Asla diyemez. Karısını savundu diye küserler
23 Kasım 2024
1996 Anne
(
1,783
puan)
tarafından
yorumlandı
Al bendende o kadar
23 Kasım 2024
Mavi raket
(
1,062
puan)
tarafından
yorumlandı
İyi küssünler işte ne güzel
O ne ya kusura bakma da adamım dıye ortada nasıl gezıyor esın anasına gık diyemiyor daha tamam büyüktür saygı duyarız ederiz ama sınırını çizmek cekırdek ailesini korumak zorunda
Kaynanan da madem o kadar istemiyormuş oğlunun karısına ve karısının aılesıne değer vermesınden bu denli korkuyormuş ne b***yemeye evermıs oğlunu dangalak kadın ya
23 Kasım 2024
Ozdenylmz
(
37
puan)
tarafından
yorumlandı
Evlenmesini istemedi zaten, bayaa taş koydu falan da eşim ben evlenicem dedi inatlastı evlendik. Ama ben bu kadının böyle hasta ruhlu olduğunu bilmiyodum bilsem ne kadar seversem seveyim evlenmezdim
23 Kasım 2024
Mavi raket
(
1,062
puan)
tarafından
yorumlandı
İş eşinde bitiyor valla ne desek boş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Kasım 2024
honki ponki toninok
(
12,583
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah sabır versin böyle aileyle uğraşmak zor. eşinde iki arada bir derede kalmış. ama senin ailene saygısızlık etmiyorsa boşver, onlar kendi soğuk savaşlarına devam etsinler
23 Kasım 2024
Ozdenylmz
(
37
puan)
tarafından
yorumlandı
Ailemi cok sever cok da sayar. Arar sorar görüşür. Sıkıntı onun ailesinde bu onlar icin facia
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Kasım 2024
EmreYaren
(
926
puan)