+1 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından

Bebeleri kocayı uyuttum duşumu aldım çayımı da demledim mutfağıma kuruldum benden mutlusu yok iyi geceler bacılar 

image

8 Cevaplar

0 oy
(2,741 puan) tarafından

İyi geceler :sleeping::sleeping:.    

(361 puan) tarafından
İyi geceler bacım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sarki açtım 

Uzanmak istemiyorum,uyumak istemiyorum ,uyanık kalmak istemiyorum,oturmak istemiyorum ,telefona bakmak istemiyorum, kitap okumak istemiyorum ,boş boş oturmak istemiyorum şarkı dinlemek istemiyorum,bir yandan istiyorum ,hicbirsey yapmamak boğuyor beni ama hicbirsey yapmamak istiyorum 

Bende bilmiyorum ruh halimi
(361 puan) tarafından
Offf bazen bana da geliyo öyle ya niye oluyo acaba
0 oy
(4,981 puan) tarafından

Bende kocamla çocuğu yatırdımm yatak odasına kendimde oturma odasında uyuyacağım sabah nöbete gideceğim uyandırmayım diye kaldım kanepe köşelerinde :D

(361 puan) tarafından
Ahh canım kıyamam ya Allah rahatlık versin inşallah
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben kaçar uyumaya Allah hepinize rahatlık versin ✋☺
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım iyi uykular sana da
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Yeni yatağa geçtim uyuyacağım uykum var iyi keyifler 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım iyi uykular sana da
0 oy
(13,707 puan) tarafından
İyi seyirler canım ☺️

Ayı 2 de kapatacak geç gelirim yazmiş ama uyku tutmaz beni alişiğiz geç yatmaya bari dolapları indirip katlayacağım 
(361 puan) tarafından
Benide eşim eve girmeden uyku tutmaz ya ama adamlar olsa uyur ha :)
(13,707 puan) tarafından
Yıllardır 3.4 civarında yatıyoruz alışkanlık olmuş gelmiyor uyku
(361 puan) tarafından
Bizimde aynı 2 3 sabahta 7 7 buçuk ta kalkıyoruz
(13,707 puan) tarafından
Oğlum bire girecek erken kalkar 8.9 gibi
Salona oyuncak döküp uyuklarım takılır onda ablasının odayı keşfeder uyandırır on bire  kadar uyuklama halindeyiz kalkıp kahvaltı  hazırlayıp yaparız 12 gibi
(361 puan) tarafından
Benim 17 yaşında oğlumun biri o okula gittiği için 7 kalkıyorum 8 buçukta o gidiyor 8 45 te eşim gidiyo 3 yaşında kızım 2 buçuk aylık ta oğlum var eğer onlar uyuyo olursa yatıyorum ama uyanık olursa zor önceden kızı öğlen uykusuna yatırıyodum 2 gibi bende yatıyodum ama oda 4 saat falan uyuyodu bu sefer de gece uyumaya başladı o yüzden öğlen uykusunu kaldırdım gündüz zor yatıyorum taa büyük oğlan okuldan gelince bi saat kestirirsem kestiriyorum yoksa yine 2 3 oluyo
0 oy
(1,801 puan) tarafından

Sözde eşimle kızımı 11 de uyuttum dalmalari 11.30 desek yatiyim rahat ediyim dedim yatağına koydum kızımı yarım saat uyumadan uyandı ben daha dalamamiştim bile tutturmuş kasiniyorum el ayak hastalığı olmuştu krem faln hergun sürüyorum sürdüm uyuttum gene kalktı gene sürdüm geçmedi başka bir krem sürdüm süt istedi süt verdim yatakta sana sarılıp uyicam dedi sarıldı ama uyumadı ayağıma aldim hâlâ uyuyacak :'(

(361 puan) tarafından
Yaaa geçmiş olsun Allah kolaylık versin bu arada el ayak hastalığı için antibiyotik kullanıyomusun
(1,801 puan) tarafından
Krem vermişti canm sadece birde ağzında yara çıkmasın diye bitane fisfis vermiş ismini unuttum randevu alıyım yarın birgün gene götüreyim böyle olmicak
(361 puan) tarafından
Anladım canım antibiyotik kullanma sakın antibiyotik el ayak hastalığını tetikliyor yaralar daha da çoğalıyor benim kızım da oldu kendi doktorumuz yoktu başka doktora götürdüm o yazmış ne bileyim daha ikinci içirişimde her yerine yayıldı sonra kendi doktorumuza götürdüm direk antibiyotikmi verdin dedi antibiyotiği bıraktık başka bir kremle şurup verdi ondan sonra geçti
0 oy
(285 puan) tarafından
Kocisle kahve keyfi yapiyorum
(361 puan) tarafından
Afiyet olsun canım
(285 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 335 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,572 puan) tarafından soruldu
0 oy