0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Annemlere gıdıcez 2 cocuğum var bir ay kalıcaz ablamın düğünü var 2 çocuk için ne kadar kıyafet götürsem acaba hiç bu kadar uzun kalmadım bir valizle gitmek istiyorum ama ne kadar kıyafet götürsem bilmiyorum çocuklarım 5 ve 3 yaşında bir akıl verin bacılar

16 Cevaplar

0 oy
(4,978 puan) tarafından
Valla ben bir haftalık tatile sadece çocuğa bir valiz götürüyorum sık sık yıkarsan kurutacak yerde varsa yeter aksi takdirde biraz zor
tarafından
5 çok az kizz ben 3 günlük anama gidiyorum 5.6 takım koyuyorum sjsj
(56 puan) tarafından
Ay o zaman 2 valiz hazırlıyacam
(4,978 puan) tarafından
Valla bence 2 valiz hazırla çocuklara güven olmaz
(56 puan) tarafından
Bir valiz hazırladım ama fark ettim kendime hiç bir şey koymamışım
(4,978 puan) tarafından
Hahahahah kız Allah iyiliğini versin
-Reklam-
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Geçen hafta bir haftalığına şehir dışına gittik yanıma epeyce kıyafet almışım. Sonradan boş yere yük olduğunu anladım. Gittiğimiz yer abimgildi  haliyle çamaşır makinesi çalışıyordu her çalışmasına verdim bizimkilerde yıkandi. Ona göre hesap et ayarla canım
(56 puan) tarafından
Ya bende çok almak istemiyorum makina var sonuçta yıkar kuruturum diyorum ama bilemedim
(1,178 puan) tarafından
Kışın kurutma işide var canım hergun atacaklarmı ben aldm içeri kurımadı gün boyu
0 oy
(663 puan) tarafından
Ben ekimde diyarbakıra gittim bir ay kaldım havaların çok soğuk olmamasına rağmen kendim ve kızım için bir büyük valiz bide kızımın çantasını gütürdüm anca yetti bize çoğunlukla kızımın elbiseleri idi. 
(56 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(642 puan) tarafından
Yemek yerken temiz yiyorlarsa aşırı götürmeye gerek yok. Kirlendikçe yıkarsınız. En fazla ordan bir iki parça alabilirsiniz.
(56 puan) tarafından
İkiside temiz üstleri başları çabuk kirlenmez
(642 puan) tarafından
Tek valizle gidilebilir o zaman.ama kendi elbiseleri inizde o valizde olacaksa bilemedim.
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Bence yetmez bize yetmiyor buyudukçe kıyafetler de buyuyor benmkiler küçuk bide kıslıklar kaba oluyor bence bir faxla olsun kafa rahat 
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Biz de annemlerin yanına giderken 2 valiz hazırladık biri ful kızımın kıyafetleriydi diğerini eşimle bana hazırlamıştım 
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Valla boşa yük. Biz ilk koye geldigimizde 1 kocaman valizler var ya onunla hazirlamistim ogluma esime bana. Ama camasir makinasi hergun nerdeyse calisti e baktimki hep ayni seyleri don dolas giydiriyorum. Simdi akillandim. Valla bikac parca koyuyorum sadece makina hep calisiyo. Kurutmadada sikinti yoksa hic fazla bisey alma derim. Kendime pijama bile getirmedim bu sefer kaynanamdan giydim. Ama sadece kiyafet degil ben mesela bir ates olcer kremler ates dusurucu ilac serum fizyolojik şiringa burun aspiratoru hep tasirim yanimda ne olur ne olmaz diye. Uzun kalacakmissin şampuanlarini gittigin yerden alabilirsin kucuk gelene kadar baya azalir zaten. Havlu annenden kullanabilirsin. Lif alirim yanima. Tirnak makasi tarak derken birsuru sey oluyo zaten. 
0 oy
(19,504 puan) tarafından
Ne kadar kışlık kıyafeti ne kadar iç çamaşırı varsa hepsiji gotururdum ben olsam . 2 günlükte bile 2 çanta dolusu gidiyorum da zor yetiyor.
0 oy
(71 puan) tarafından
Bnce bı koca bı valiz çocuklara hazırla kendinede küçük bı valiz ve artı 2 ay kalicam diyorsun çocuk dolabını boşalt götür 
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Daha bir hafta önce geldim bende 1 valiz dolusu görürdüm  yıkayıp serincede kurumuyordu hava soğuk olunca işine yarayan şeyler götür alt üst takım çocuklara yelek usumesinler kızım usuyunce kendini ıslattı kaç defa faln havalar soğudu kışlık şeyler zaten çok yer kaplıyor iki çocuğa bir büyük boy valiz doldursan kendine de orta boy doldurabilirsin
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Valizi dikine yerlestirirsen daha cok giysi alir tavsiyem bu :)
0 oy
(3,030 puan) tarafından
Her biri için 4 5 takım götürsün yeterli daha iyi olur çok kirli çıkmaz sürekli lekelerini alıp çok uzuun olmayan programda çalıştır ha eğer çok kalabalık olur hakkından gelemem dersen eğer kıyafetleir varsa daha fazla alırsın yedek tekli pijama veya sweet
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Canım kış da geldi zor kurur ya kıyafetleri yıkasan bile  2 ay ızın bi süre 
0 oy
(828 puan) tarafından
Ben bir ay için tummdolabi götürürüm net:)
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Canım birazını kargo ile gönder vakkumla benim kardeş öyle yapardu üzerine fazla yük olmazdı kış günü ıslanır düşer
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Büyük boy valiz olursa tek valiz yeter aslında. Vakumlu poşet alip vakumlayip koyarsan daha çok eşya sığdırırsın. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 210 göst.
0 oy
8 cevap 231 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 311 göst.
10 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,204 cevap

37,597 kullanıcı

Kategoriler

...