0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Kızım 26 aylık bir haftadır ne uyku düzeni kaldı birde huy değiştirdi , hiç yerinde durmuyor süreklj anne anne ilgi iatiyor  elimi hangi işe atsam geri bırakıyorum tuvalete bile gitmek lüks oldu. 9 aylık ta kardeşi var o uyumayınca kardeşinjde uyutmuyor dolayısıyla onunda uyku düzenj kaçtı. Bir şeyi yapma dediğimde vurmalara başladı , sürekli odaların lambalarını kapatıyor koltuğun üstine çıkıp yada masanın üstüne çıkıp bu saat oldu uyudu uyandı , bir bardak suyu kaçak göćek içiyorum, sizde durumlar nasıl 2 yaş anneleri?

3 Cevaplar

+1 oy
(310 puan) tarafından
İki hafta sonra iki yaşına girecek valla çok zor geçiyor bu saat oldu uyutamadım 20.00 da uyuyan çocuk 2 haftadır uyumuyor oturuyorum kalk diye ağlıyor sürekli kucak da durmak istiyor 
(606 puan) tarafından
Hadi ya bizde aynıyız . Ne güzel bende en geç saat 21.30 da uyuturdum kardeşiyle birlikte, onlar uyuyunca biraz iş yapar dinlenir uyurdum ama 1 haftadır ne düzen kaldı ne bişey bu saat oldu kendime ayırabildiğim bir dakjkam olmadı çok yoruldum.
(310 puan) tarafından
Çok zor geçiyor ya ne yemek yiyor ne uyuyor tahammülüm kalmıyor bazen bide desteksiz büyütmek daha zor bana eşim iyi kötü yardım ediyordu oda şehir dışına gidince iyice kafayı yedim
(606 puan) tarafından
Desteksizlikte çok zor , insan 10 dakika dahi olsa arıyor o desteği. Şuan gözümden uyku akıyor farkındayım çok yorgun olduğumdan herşeye gıcık oluyorum.
(310 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun bu günler de geçecek insaAllah
-Reklam-
+1 oy
(13,707 puan) tarafından
Uslu uysal  sebze seven kizim gittı sade makarna yiyen hamur işinden başka bir şey yemeyen biri geldi ikiye girince 

Kardeşi yaşına girecek öğle uykularini ayni saate tutturamadım hala 
(606 puan) tarafından
Aynı bizi anlatıyorsun, sinirlerim yıpranmaya başladı, halbuki yarım saat dinlenebilsek bu kadar yıpranmıyacağız.
(13,707 puan) tarafından
Ben iyiyım şükür takmıyorum yemezse zorlamıyorum
Bazen kardeşi yiyor diye az çok yiyor ama sınırlı şeyler
Şükür nasıp etti ya
Sinır krizleri illa yaşıyorum sakin kalmaya çalışıyorum ev işini takmıyorum tüm gün çocuklarlayım her gün dişarı çikarmaya markete olsa bile uyumadan banyo yaptırmaya çalışıyorum
Bugunlerı geri gelmeyecek daha çok özleyecez
Sağlıcakla büyütün inşallah ❤️
0 oy
(577 puan) tarafından
Benimki de tam 26 aylık. Maşallah diyeyim 2 yaş çok güzel gidiyor. Verebileceğim en büyük tavsiye birşeyi yapmasın istiyorsan yapma deme. Hemen dikkatini dağıt. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
0 oy
4 cevap 51 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 119 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (367 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...