0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (1,282 puan) tarafından
Dün akşam ailemle goruntulu konusuyordum. Her zaman kızımı görünce seven babam dün hiç sevmedi ve ağzının içinden anlaşılmayacak şekilde birşeyler geveleyip teli anneme verdi. Biraz konuştuktan sonra kapadık. Gece 1-2 suları annem aradı ve babamın davranışlarında ve konuşmalarında gariplik olduğunu söyledi. Misal annem çay yapmış gitmiş demligin ucundan içeri şeker dökmüş, gece iki de tutturmuş kahvehaneye gidicem diye. Garip garip duygu karmaşası içindeymiş. Evdekiler de korkmuş ne oluyor diye. Şuan annem, kardeşim fln gözlem de olacaklar bakalım hala aynı mi diye. Birde dün akşam uyuyup uyandıktan sonra olmuş. Düşünüyorum acaba nörolojik bı sıkıntı mı var ya da doğaüstü bir durum mu diye. Var mı başına gelen bı akıl verin?

7 Cevaplar

+1 oy
(5,492 puan) tarafından
Adam beyin kanaması geçiriyor olabilir. Acil ambulans çağırsanız veya acile götürün. Normal biri bilinç dışı hareketlerde bulunuyor ise ve denge yetisini kaybediyorsa bu beyin ile ilgili bir sorun olduğunu gösterir. 
-Reklam-
0 oy
(795 puan) tarafından
Benim babam da uyur uyanır dinbir bakmışsın herşeyi unutmuş garip sorular sorar tuhaf davranırdı sona yavaş yavaş hatırlardi
(795 puan) tarafından
Olabilir kesin doktora gitsin
(1,282 puan) tarafından
Bugün randevu alcaz inşallah
(795 puan) tarafından
İns kötü bişi cikmaz
(1,282 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
(3,314 puan) tarafından
Kız benimde eşim öyle olmuştu meğer inme yaşamış
Acilen acile gidin
Randevu filan bakmayın
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Bir dr götürün benim dedem de aniden böyle birsey olmuştu hafif bir kalp krizi geçirmiş anlamamış beyne pıhtı atmış kısa süreli kafa karışıklığı yaşamış.Sizde böyle olacak diye birsey yok tabiki ama ihmale gelmez geçmiş olsun.
(1,282 puan) tarafından
Az önce konustuk şuan durumu iyi kendine gelmiş. Dün kahvede otururken eve gideyim diye kalkmış biraz yürümüş sonra bı an kötü olmuş sendelemiş. Arabayı bile zor kullandım dedi.
(4,173 puan) tarafından
Siz bir götürün Dr atlamayın dediğim gibi geçmiş olsun
(4,173 puan) tarafından
Dedemde aniden yemek niye hazir değil ise gidicem diye tutturuyor 40 sen önce emekli oldu öyle diyim sen anla.Sefer tasim nerde vs .
Ananem sağlık ocağına götürüyor  hastahaneye gidin ihmal etmeyin diyorlar ananem.evw getiremiyorum yok yol ordan değil burdan diye kavga gürültü eve geliyorlar ardından hemen hastahane dediğim gibi olmuş.
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Canım korkutmak istemem ama beyne pıhtı gibi bir durum olabilir bazen baloncuk oluşuyor ve davranışları etkiliyor acilen beyin emari çekilmeli annemde yaşadık biz 
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Canım büyük ihtimal beyinde bir sıkıntı çıktı. Allah korusun ama bir hastahaneye götürün anlattığın kadarı ile ciddi bir durum. 
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Bence bı doktora gitsinler hemen 
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Bunun randevusu mu var bacım. Muhtemel kanamadır hemen ambulans çağırın, tümör bile olabilir böyle değişiklik normal mi sizce de ? Hiç oyalanmasinlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy
7 cevap 237 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hira27 (26 puan) tarafından soruldu

408,340 soru