+1 oy
105 göst.
önce Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Dogum günleri sizce aile içimi kutlanlmali yoksa misafirlerlemi? Dün görümcemin kizinin 1 ci dogumgünüsüydü ev de bi ton misafir haliyle görümcemin işi başindan aşkindi kiz da annesi olmayinca o kadar agladi ki gözleri kip kirmizi oldu musafirler de gece 1 2 ye gitmişler kaynanam kalib yardim ediyordu görümceme valla bunalticiydi sizce nasil olmali ben aile içi partiden yanayim

8 Cevaplar

+1 oy
önce (6,147 puan) tarafından

Aile arasında olsun güzel olur . Aşırı kalabalığa gerek yok bence 

önce (54 puan) tarafından
Bencede;)
-Reklam-
+1 oy
önce (2,660 puan) tarafından
1. Yaş gününü kaynanamlarda kutladık onda da kavga ederek kutladık benim evladımın doğum günü ben milletin evine gidiyorum kutlamaya dedim. O gün bugündür kendi çekirdek ailemizle kutluyoruz 
En iysi canm :)
önce (2,660 puan) tarafından
Kalabalıkta anne zevkini çıkaramıyor maalesef iş yapmaktan
+1 oy
önce (1,870 puan) tarafından
Milleti doyuracam diye asla kendimi bu şekilde yoramam hem de çocugum için olan özel günde. Hadi çocuk ister arkadaşları olur neyse ama büyüklerle bu şekilde kalabalık doğum günü bana gereksiz geliyor. Kızım 3 yaşında millet laf soksa da asla böyle kabalık bir şey yapmadım. İlerde isterse arkadaşlarıyla olur
Evet öyle bende hic sevmiyorum oglumun yašini misafirlerle kutladik ama neyseki bizdeki misafirler azdi ve cok da kalmadilar ama yinede özel kutlamak başka
önce (1,870 puan) tarafından
Biz sadece anne baba çocuk yapıyoruz. Kayınvalideme kalsa onu çağırsam o kendi sulalesini de isteyecek çünkü. Ben zaten çalışıyorum hiç uğraşamam diye o toplara girmiyorum
+1 oy
önce (1,626 puan) tarafından
Yaza kızımın 2 yaş doğum gününü kutlayacağız annemgil ve kaynanamgili cagircaz sadece aile içinde yapacaz kalabalığa gerek yok 
Evet en iysi az kişi fazla olunca sadece yorgunluk oluyor
0 oy
önce (7,467 puan) tarafından
İlk yaş gününü kalabalık yaptım ama benim yardım edenim olmadı dedim neden kendimi yordum bu kadar. İkinciyi suslendik pasta aldık eşim ben kızım bir sürü foto çekildik kimseyi çağırmasdm. Bundan sonra da böyle devam edeceğim. 
Ben yine şansliymişim o zaman bizde gelen akrabalar da yardim ediyor:) işin çohunu da anemle kayinvalidem yapti
önce (7,467 puan) tarafından
Annem o sıra memleketindeydi  yoksa annemden başka yardım edenim yok zaten. Ellerini surmediler çeşit çeşit şeyler yaptım. Zıggım yesinler.
0 oy
önce (2,387 puan) tarafından
1 yaş aile arasında kutlanmali dediğin gibi çocuklar huzursuz oluyor olayın farkında olmadığı için. En azından ben öyle yaptım. 2 yaşında aklı yetiyordu arkadaşları çağırdım ama çoğu gelmedi yine az kişiyle kutladik. Aralıkta 3e giriyor güzel bi doğum günü yapmak istiyorum nasipse kalabalik olacak. Kızımda çok hevesli bu sene elbisesini falan aldım cok sevindi 
İnşAllah canm:)
0 oy
önce (16,726 puan) tarafından
Bana göre çekirdek aile yeterli geniş aile olarak kutlayacak isekte o süreci benimseyecek yardım edecek  kişiler gelsin oturup hizmet bekleyecek kişiler değil 
0 oy
önce (1,418 puan) tarafından
Yarın oğlumun doğum günü. Kayınvalidemler, ablamlar, eltim, eşimin dayı ve amcasıgil olacak. Nereden baksan 2 çocukla beraber 20 kişi falan. Bakalım nasıl olacak 
Nice yaşlara:)
önce (1,418 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
0 oy
30 cevap 322 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde BirmelekAnnesi (386 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 120 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
2 saat önce Diğer kategorisinde Yasmin6547 (1,848 puan) tarafından soruldu

404,337 soru

12,113,044 cevap

36,448 kullanıcı

...