0 oy
474 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

1. Grip oldu anestezi yaparlarmı yada yarı lokalmi olur belden mi alttan mi 

17 Cevaplar

+3 oy
(870 puan) tarafından
Bu kadinlar niye tribe girmis anlamadim adam insan gibi soru sormus. 

Bende kurtaj oldum anestezi bile vermediler 3 dkda yaptilar adet sancisi gibi bi sancisi varsi sadece. Anesteziyle daha kolay olur hissetmez. Felc kalma durumunu ilk defa duydum.
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim anlayışınız için amacım eşimle olan acımızı daha fazla ona yansıtmadan kendi içimde tecrübe edinmek istemem ama insanlarımız hep bir neden arıyorlar ya vallahi pes :(
(258 puan) tarafından
Çocukların ve kadınların zarar gordugu bir ulkedeyiz artık biri birşey derken ve söylerken 40 defa düşünüyiruz  artık on yargılı davraniyoruz ister istemz ne niyetle mesewla merk ettim eşiniz neden yazmadı da siz yazma gereği duydunz
-Reklam-
+2 oy
(9,491 puan) tarafından
Vay bee milletin kocasına bak uygulamayı bulup soru soruyo :)
(1 puan) tarafından
Takibini bende yapıyorum ondan sonuçta çocuk ikimizin destek olmalıyım her konuda:)
(9,491 puan) tarafından
İyide bunu doktora sormaniz daha iyi olmaz mı farklı doktorda baksın
(6,520 puan) tarafından
Benim kocam böyle kadin uygulamalarına girip soru sorsa kızarım konuşmam:O
(9,491 puan) tarafından
Ay bende kızarım valla
+1 oy
(844 puan) tarafından
Tek doktor ile kalmayın bir kaç doktora gidin ..eğer hepsi aynısını diyorsa yapacak birşey yok . Rabbim kimseye yaşatmasın. Ayrıca kötü düşünmeyin neden felç kalsin Allah korusun
+1 oy
(4,321 puan) tarafından

Böyle şeyleri drlara sormanız gerekirken bir erke olarak burda kadınlara sormanız çok yanlış bir durum:angry:

(4,321 puan) tarafından
Tabi cnm böyle çok kadın vardır ben şahsen kendi adıma söylemedim burda özel durum yaşayıp anlatan çok kadın var umarım sorduğu soru dışında hemen uygulamayı kaldırır cnk öyle bir zamana geldik ki kimse kadınların özel hayatına saygı duymuyor ve kocasıyla olsun aile ile olsun durumları anlatan hemcinslerimizin durumlarının bir erkeğin okumasi veya bilmesi hiç hoşuma gitmiyor....
(844 puan) tarafından
Tabii ki öyle kim ses istemez burada bir erkek olsun şahsen ben de istemem fakat şu an burada kötü bir durum görmedim o yüzden dedim . Bilmiyorum benmi safım ama eşi için endişelenmiş bir erkek görüyorum şu an
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim doktora para yedirirsen doktor oluyor yedirmez sen bilgi sahibi değilim diyor niye para yedireyim ben memurum ama kolaymı kazanılıyor 1 lira dahi başlığa odaklanılsa zaten daha iyi benim için ama kapatıyorum rabbim sizden gelecek bilgiyi hiç vermesin daha iyi niyetimin hala düşünceli bir eş acısını eşine yansıtmadan onu daha fazla korkutmadan incitmeden üzülmesini en azından engellemeye çalışarak mutlu etmeye her konuda kendine yemin etmiş bir birey olarak Allâh sizin elinize bırakmasın sorduğum soruya bakıp yardımcı olunacağına bu adam neden böyle sorular soruyor diye sorgulayıp öğrendikten sonra cevaplamaya devam ettiniz Rabbim sizede yaşatmasın inşallah Hayırlı günler
(9,888 puan) tarafından
Ay pamira şaka gibisin gerçekten, hem adamdan rahatsız olup hem postuna 5tane ayrı ayrı yorum yapman şaka mı? Rahatsız olduysan oku ve çık ne uzatıyorsunuz
(4,321 puan) tarafından
Seninde dediğin gibi adamın postuna cevap veriyom sen niye rahatsız oldun onu anlamadim
+1 oy
(3,858 puan) tarafından

Yalan post olduğuna yemin ederim ama kanitlayamam yorumlara verdiği cevaplardan belli oluyor 

(1 puan) tarafından
Ben memur insanım buraya bilgi almaya geldim siz yalan post diye söylemeye devam edin kusura bakmayın sizin kadar ince kibar olamıyorum çok inanmak istiyorsanız pazartesi günü o aritmi hastanesinde geçmiş olsuna beklerim belki inanırsınız ayrıca sizi inandıracak halimde yok zorla ve eşim zaten ciğeri parçalanmış kalkıp neden ona sorarak yarasını deşeyim daha fazla acımız büyük :(
+1 oy
(4,321 puan) tarafından
Hepimizde biliyoruz ki doğum, kürtaj, düşük,erken doğum, kadınlar arasında çok özel bir durum herkesin kendi kocasının kendinden duyup bilmesi daha doğru değil mi drlar falan varken neden bu durumu kocalarimiz başka kadinlardan detaylı öğreniyor diye düşünelim mesela sizin kocanız olsun Allah korusun inşallah öyle bir durumla karşı karşıya kalmayız da başka kadınlara sorsa hoşunuza gidermi gerçekten!!!!!!!
(1 puan) tarafından
Niyeti gerçek anlamda bilgi almak eşinin acısını yarasını deşmeden bilgi sahibi olmaksa eğer buyur yapabilir o zaman bendende size bir soru niye bayan doktor varken doğumda erkek doktor şimdi daha ilgililer demeyin ben neyin ne olduğunu biliyorum bu konuda
(258 puan) tarafından
Burasi kadınların alanı ve erkek olmasi beni rahatsız etti yani bir kadın olarak artık her yerde erkek görmek istemyrm artık kadınların alanına da el geçirdiler platform kuran kişi erkek olduğunu anlayıp giriş yasağı olsa böylelikle erkekler giremz buraya
+1 oy
(219 puan) tarafından
Admin hesaba el at :)
+1 oy
(2,470 puan) tarafından

Neden eşiniz sormyrda siz soryrsnz o kadar merk edyrsn madem git doktora sor :angry:

0 oy
(2,466 puan) tarafından
Erkek misin yani sen
(1 puan) tarafından
Evet özür dilerim girmek zorunda olduğum endişelendiğim için soruyorum
0 oy
(4,321 puan) tarafından
Endişelerinizi anlıyorum ama ailenizde illa daha önce doğum yapan veya sancı olayını yaşayan kadın olmuştur neden onlar dururken yabancı kadınlara soruyorsunuz ki 
0 oy
tarafından
Eğer inanmıyorsanız başka Dr gidin grip ise anestezi alamaz normal doğum gibi kürtaj yaparlar 
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Kürtajı Özel hastanede olacaksa korkulacak hicbirsey yok genel anestezi olur hicbirsey hissetmez çıkınca da en fazla 2 gün hassasiyet olur o kadar .ama devlette olmayin yani orayı bilmem .
(675 puan) tarafından
Evet 5 10 dk benide uyuttular  özelde
0 oy
(258 puan) tarafından
Öncelikle sizin yerinize eşiniz neden sormuyor siz bu uygulamayı nerden biliyorsnz erkekelere göre oadiguni biliyoruz değil mi neyse beli ettin cinsiyetini en azından başka doktrolara da gidin tek doktorla kalmayın devlete ve ozellere de gidin eğer ki hepsi aynj diyrsa yapacak birşey yok mecbur alacak annenin hayatı söz konusu ve neden felç kalma olsn ki neye dayanarak felç kalma ihtimali var dyrsnz başka bir hastalığı da mı var?
(1 puan) tarafından
Belden vurulan iğne de anestezi uzmanı akraba var ona sordum omurilik arasına Denk gelirse direk%90 felç sebebiymiş
(258 puan) tarafından
Güvenilir doktor bulmanız lazım işini ehli yapan doktorun dediği gibi durursa kibirdamadan Allah izniyle birşey olmz evt bazı doktorlar işini düzgün yapmadığı için oluyor o felç kalma olasılığı ona bakarsan kalp hastası veya başka hastalık olan insanalr var kalpte hasas değil mi önemli olan arasitirp guzl bir doktor bulmak
(3,023 puan) tarafından
Kürtajda belden uyuşturmazlar
0 oy
(2,457 puan) tarafından
Valla benim eşim bu denli sorular soramaz ne olduğunu bilmez bile hem siz burayı nerden buldunuz 
0 oy
(3,023 puan) tarafından
Kürtaj olucak eşin sadece yoğun bakımda değil ya hani oda sorabilir aslında ...kürtaj olurken genel uyuturlar felç kalma gibi bişeyde olmaz ilk defa duyuyorum. Özel hastaneler de
(1 puan) tarafından
Bakın siz hiç sevgi görmemişsiniz sanırım ben niye eşimin yarasını acısını deşeyim kaybettiğimiz bebeğimizi hatırlatıyım sordurtarak ona doktorların dahi telefonundan numarasını sildim sırf üzülmeye devam etmesin diye :(
(3,023 puan) tarafından
Ne alaka sevgiyle . Bukadar detaylı düşünmeyin birazda eşiniz gerçekle yüzleşsin tek kürtaj olan eşiniz değil merak etmeyin burdaki bayanların %80 ı kürtaj olmuştur . Sağlıksız ceninler canlanamaz kalbi atmaz bunu biliyorsunuz demi. Vücut dışarı atmaya çalışır kabul etmez . Hayati zindan etmeye gerek yok 6 ay sonra bir daha hamile kalır
(1 puan) tarafından
Neyse hayırlı günler hala konu dışındayız :(
0 oy
(4,677 puan) tarafından
Doktora sormak yerine gelip burda bize sormanız ne kadar saglikli
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Tamam da soran kişi erkekse de erkek.Girmiş merak ettiği birşey sormuş.Bir de trol diyen var :) 

Yeni hesap açıp kadınmış gibi de davranabilirdi.Kadın kadınla olmak isteyen güne girsin.İnternette ne işi var?

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 538 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokefram (9,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
8 cevap 519 göst.
0 oy
8 cevap 236 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu

405,615 soru

12,153,027 cevap

36,576 kullanıcı

...