0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (3,411 puan) tarafından
Kızlar ya oğlum 2 bucuk yaşında akşam yatarken illa mama istiyor nasıl bırakabilirim süt denedim içmiyor onu mama istiyo illa yatarken bu seferde sıvı tğkettigi için bezi cok dolu kalkıyor eger mama içmese bezi bol mu kalkar  

3 Cevaplar

0 oy
(4,549 puan) tarafından
Kızım 17 aylık olacak yarın oda mama içmek için kalkıyor doktor yavaş yavaş kes dedi ama bırakmıyor bazen sulu şekilde yapınca icmiyur sende su şeklinde yapıp ver cnm
(3,411 puan) tarafından
İçmesin istiyom canım gece yatarken içiyo sadece
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından
Canım ben mama istediğinde yemek yedirerek bıraktırdım oğlum 20 aylıktan küçüktü yediği kadar yemek teklif ettim uyumadan önce çorba içirdim bir anda bırakmadı ama sürekli karnını tok tutunca umuttu bir süre sonra 
(3,411 puan) tarafından
Karnı tok olsada istiyor canım bak köfte yedi uyku saati yaklaştı mama istemeye başladı
0 oy
(573 puan) tarafından
İnşallah bırakır biran önce benim oğlumda 2 yaşına 1 ay kala bıraktı ama nasıl bıraktı ben şok oldum kendi kendine soğudu bir anda son bırakma aşamasında yemek yemediyse gece ağlıyordu istiyordu eğer yemişse istemiyordu fena bağımlıydı gece besleniyordu birde uyumadan da değil dua et bacım valla ben kendi çabamla bıraktıramadım rabbim yardım etti çocuk tiksindi mamadan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nare88 (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 68 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Seherl (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.

404,806 soru

12,126,366 cevap

36,488 kullanıcı

...