0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar merhaba sorumu sormak için üye oldum bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Şimdi benim son adet tarihim 25 Ekim adetim 4 gün gecikti ama şöyle gecikti 4 gün önce çok sancim oldu tıpkı adet olacakmış gibi ama çok az leke geldi hatta afedersiniz idrarımla aktığını gördüm çok az ama peçeteye de sildim pembesiydi ama sulu yani baya idrarimla birlikte silmişim öyle söyleyeyim dünde de çok çok az akinti gibi kahverengi sari gibi böyle değişik bir renk bi kac damla geldi ve hafif sancim vardı çok az ama başka hiçbir şey gelmiyor ağrım sancim falan da yok ve bende spiral var 2 seneyi aşkındır daha önce başıma hiç böyle bir şey gelmedi test de yaptım negatif çıktı hamileyim desem değilim test yaptım bu neden olabilir hiç gecikmem olmaz benim normalde hatta hep erken olurum ve çok aşırı yoğun kanamam sancim olur normalde hamile olabilir miyim teste rağmen??

3 Cevaplar

0 oy
(7,110 puan) tarafından
Geri çekilmede yapıyor musunuz
(2 puan) tarafından
Yok yapmıyoruz ama test yaptım zaten negatif çıktı dün yaptim
-Reklam-
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Hamile degilsin ,adet düzensizliği olur arada, benimde 28 gün olan adet sürem bazen 35 e cıkıyor bazen 32 oluyor, eskiden cok duzenliydi şimdi karışık
(2 puan) tarafından
Hic yaşamadığım için bu yasa kadar anlam veremedim bide arada 2 kere gelen leke kafamı karistirmiti
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Spiral bazen gecikmeler az az kabalar yaoabiliyor canım gayet normal yani seninde geciktirmis iki güne adetim başlar 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
4 cevap 191 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde ZeyyneppM (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,745 soru