+1 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (534 puan) tarafından

Ne yapıyorsunuz hanımlar isler bitti mi ben daha yeni oturabildim 4 gündür evde yoktum hastanedeydik yarın yine gitcez o yüzden evi topladim yemek bulaşık çamaşır uğraştım bebekle uğraş kızla derken bu saat oldu kız babaannede gitti orda kalcak bende bir keyif yapcam eşim düğüne gitcek orda yer yemek bende bir çorba yapcam yeter  şimdi bir kahve icicem dinlenicem biraz 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(1,894 puan) tarafından

İşler bitti  kar yağmaya başladı...

image

(534 puan) tarafından
Valla soba yanıyor bizim buralarda pek görmüyoruz kar İzmir'e kırk yılda bir yağıyor malesef
(1,894 puan) tarafından
Bizimde soba yanıyor ama kar yağınca kıçı donuyor insanın :D
(534 puan) tarafından
İnsan yinede bir seviyor karı bembeyez bizim m buraya en son 4 yıl önce yağdı yagsada tutmuyor hiç hemen eriyo
(1,894 puan) tarafından
Karı sevmem ben kar hep garibanın sırtına yağar der eskiler çok doğru bulurum bu sözü
(534 puan) tarafından
Orası öyle Allah yardımcıları olsun
-Reklam-
+1 oy
(4,367 puan) tarafından

Afiyet olsun geçmiş olsun 

Sadece yatıyorum ve yatmaya devam edicem eşim ne yaparsa onu yiyecez  

image

(534 puan) tarafından
Aman en güzelini yapıyorsun bosver
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Eşimin izin günü bugün temizlik yapmıyorum dinlensin adam pat küt ses olmasın dedim :) yarına yaparım inşallah 
(534 puan) tarafından
En güzeli canim ben yarın evde olsam öyle yapardım da yine hastaneye gitcez
(2,546 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım hayırdır
(534 puan) tarafından
Bebeğim prematüre doğdu kontrolleri var sarılık olmuştu yarın tekrar tahlilleri ve kilo takibi yapilcak
(2,546 puan) tarafından
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz
(534 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
tarafından
Akşama misafir var kaynanain evi temizledim kaynana hasta merdiven çok daginikti temizledim derken smdi kendi evime çıktım 

Kendi evimi toplicam sonraa bir düş alir kahve içerim.oglana corba koycam 

Afiyet olsunnn sanada 
(534 puan) tarafından
Saol canim sanada afiyet olsun simdiden
0 oy
tarafından
Oh elibe ssglik canim afiyet olsun bende valla oglen 2 e kadar ders calistim sonra islere giristim de gec kaldim normalde once yemek sonra temizlik sonra ders yapardim bu sefer ters oldu pazar diye ses yapmayim dedim cunku banyo wc yatak odasi cocuk odasi koridor bitti mutfak toplandi bi kisir bi aglayan kek yapcam sonra orayi da supurur siler cikarim salonla kucuk oda kalir o ds cok zor degil toplasan 1 saatlik daha isim var 
(534 puan) tarafından
Kolay gelsin canim
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Bende smdi hemek yedik cay astım bulaşıkları yikicam cay içip çocukları uyursa erkenden kendime zmn ayrip az bakım yapcm
(534 puan) tarafından
Oh misss

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 427 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 425 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 560 göst.
0 oy
7 cevap 468 göst.
22 Mayıs 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,043 puan) tarafından soruldu

409,695 soru

12,316,053 cevap

38,830 kullanıcı

Kategoriler

...