0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (324 puan) tarafından
Artık son aylarımdaym Elim uyusup ağrıyor günlük hayatımıda çok etkiliyor kızlar ne yapmam lazım sezeryan esnasında ağrır uyuşursa ne yapıcam ben 

4 Cevaplar

0 oy
(1,569 puan) tarafından
İlk defa böyle bişey duydum canım doktor mu dedi gebeyken oluyor diye 
-Reklam-
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Ay bnm öyleydi cnm ellerim akşam uyuşurdu daha çok . Magnezyum ilacını kacrmazdim ayrıca bana kol bandı vermişti gece uyurken takardim .yani doktor bişey yapmıyor onu diyebilirim 
0 oy
(67 puan) tarafından
Çok çektim ikinci hamileliğimde çok çok fazla çektim aşırı sinir bozucu bir şey doğumda hiç bir şey olmuyor sezeryan sırasında da hiç bir şey hissetmiyorsun ki ağrı olsun 
(324 puan) tarafından
Canım yatınca ellerim uyuşuyor ağrıyor sezeryan olcam yattığımda ameliyat ta dayanamazsam çok ağrıyı ayağa kalkıp yürüyünce geçiyor
(67 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını ya ellerim değil de ayaklarım uyusuyordu benim bir de o an o ortam falan bir de uyuşma hamileyken oluyor zaten doğumla birlikte hepsi gidiyor hemen düşünme hiç böyle ilk doğumun mu bilmiyorum ameliyat ortamı kafanı dağıtıyorlar konuşuyorlar aklına bile gelmez emin ol
0 oy
(1,646 puan) tarafından
Bendede var karpal tünel hamileligimde sabahları ellerim çok fena şişip agrırdı parmaklarımı açıp kapatamazdım ama sezaryen sırasında bir sorun olmadı dogumdan sonrada zaten geçti gitti şükür
(324 puan) tarafından
İnşallah bendede olmaz geçer tek dileğim bende öyleyim suan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
18 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulsen26026 (1,105 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (324 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,569 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...