Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_dbb80a5b315f6d1d53c22cf72ad0351b, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Süt ve Yumurta Alerjisi Olan Bebekler İçin Alternatif Besinler Nelerdir?-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (508 puan) tarafından
Kizimin sut yumirta alerjisi si var baklagil kuzu eti veya keci sutu tuketiyor nusunuz Bebek Ayı 2 aylik

4 Cevaplar

0 oy
(4,731 puan) tarafından
Bizde yoktu arkadaşımin oğlun da vardı, paketli gıdalar dahil tüm süt urunlerini hayatından çıkardı canim, et tavuk tuketiyordu. 
(508 puan) tarafından
Ne guzel canim insallah bizde digerlerini yeriz
-Reklam-
0 oy
(14,301 puan) tarafından
vegan beslenmeyi araştırmalısın
0 oy
(153 puan) tarafından
13 aylık kızım ve hala diyet yapıyoruz. Emzirdiğim için bende dikkat ediyorum. Kuzu eti, baklagil tüketiyoruz. Keçi sütü çarpraz reaksiyon sebebi ile tüketmiyoruz
(153 puan) tarafından
Sizde yediğinize, içtiğinize, giydiklerinize, evde ki eşyalara dahi dikkat edin. Gerçekten alerjiye sebep neler olabilir sizin gözlem yapmanız yeterli
(508 puan) tarafından
Ben dun lahmacun yaptim ve kalani yalnislikla krep koydugum posete koydum aklima gelmedi yedim
Bugun yuzu kizardi bu kadar etki edermi yoksa helva yedim tahin alerji simi var acaba
(153 puan) tarafından
Birden fazla şeye alerjisi varsa eğer çok ama çok dikkatli olmalısınız.
(508 puan) tarafından
Coklu besin diye dusunuyom
Ama baklagil kuzu eti vesaire alerji yaparmi
(153 puan) tarafından
Ona sen bakacaksın yedikçe
0 oy
(951 puan) tarafından
Yok canim süt ve süt ürünlerine dahil hiçbir şey kullanma herşeye dikkat yediğin her ürünün içeriğini muhakak bilki atlatsin çocuğun alerji ona çok rahatsızlık verir. Instagram'da alerji bebeklere ozel sayfalar onları takip et. Atlatsin bebiş 
(508 puan) tarafından
Canim bazilari baklagil de yenmez diyor cikmaza girdim sutumde Gitti sitresten
(951 puan) tarafından
Doktor sana ne dediyse o bazılarına bakma süt ve süt ürünlerini kestin yumurtayi falan buna rağmen devam ederse sıkıntı o vakit doktor sana kesilmesi gerekenleri de söyler
(951 puan) tarafından
Stres yapma düzenini kur kolaylaşır

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
+1 oy
9 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
7 cevap 242 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gonul. yaram (738 puan) tarafından soruldu

413,917 soru

12,458,748 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...