0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar sinirlendiğim zaman genelde çok sinirlenince sol kolum uyuşuyor dirsek tarafım başına böyle bir durum gelen var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(3,188 puan) tarafından
Ay daha demin yoruma yazdım benim de ne zamn cok sinirlendiğim zaman hatta kriz gecirek duruma geldiğim zaman omuz kulunclarim çok ağrır taş gibi oluyorlar 

Sinir sıkışması mi oluyor diyolar seninkiside o olabilir çünkü omuz kolda olablyormus fırsat bulsam doktora gtcem
-Reklam-
0 oy
(1,980 puan) tarafından

Sinir sıkışması karpal tünel sendromu deniliyor aynısı bendede var geçen gece kalp krizi geçircem sandım sol omzum öyle bir ağrıdı sızladıki ve elimin parmakları karıncalanmaya başladı saatlerce geçmedi korktum panik yapınca anksiyete tuttu beni birden midem bulandı nefesim daraldı kendimi balkona zor attım çok berbat bir geceydi eşim acile gidelim dedi ama biliyorum ki bişey çıkmayacak çünkü daha öncede oldu ve sinir sıkışması olduğunu biliyorum bir an psikolojik kalp krizi geçircem sandım ;) 

(325 puan) tarafından
Peki  bu sendromun zararları var mı canm ya da ne yapmak gerek hangi dr a gitmek gerek
(1,980 puan) tarafından
Nöroloji yada beyin sinir cerrahisine gitmen lazım valla benim daha çok sol elimin bileginde var medikalden içi demirli bileklik vermişti bana elini sabit tutan onu takıyorum tabiki kremler vs vermişti ama ilerdi derecede sinir sıkışması varsa ameliyat diyolar
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Bende de aynısı oluyor 
0 oy
(859 puan) tarafından

Benim başım dönüyor bulanık görmeye başlıyorum he midemi karnımdaki huzursuzlugu saymıyorum bile ama benimki stres ;)

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 126 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
1 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almilayla (1,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
2 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde A.Sura.K (2,297 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,988 soru

23,837,872 cevap

319,201 kullanıcı

...