0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından

Kurudukca daha belirginleşti sizde goruyormusnuz acaba??

image

image

15 Cevaplar

0 oy
(197 puan) tarafından

En İyi Cevap

İki tane daha yukledin

image

image

(197 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin çok güldüm ☺️☺️☺️Rabbim sizede herşeyi. Hayırlısını nasip etsin inşallah olur bakalım
(825 puan) tarafından
;)) valla öyle gözüm yemiyo amin inşallah hepimiz için hayırlısı nasip olur insallah
(197 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(242 puan) tarafından
Silik cıkmış baya bi kaç gün tekrar dene yada direk yarın kan ver belli olur
(80 puan) tarafından
28 olan ben 2 buçuk yaşında kızım 3 te 1 ay sonra gelicek en büyüğü de 5 yaşında
-Reklam-
+1 oy
(273 puan) tarafından
Ben ikinci çizgi gördüm benim de böyleydi şuan kızım 2 yaşında hayırlısı olsun inşallah 
(197 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın size bende 3. Bekliyorum hayırlisiyla
0 oy
(4,566 puan) tarafından

İlk 5 dakikadan sonrasi geçersiz sayılır ben göremedim 

(197 puan) tarafından
İlk 5dkda çıktı kurudukca belirgin oldu aslin galeride okadar bellimi buraya atınca kalitesi düşüyor sanirim
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Ben tek çizgi gördüm canim Allah gönlünüze göre versin 
(197 puan) tarafından
Amin sagolasin
0 oy
(18,385 puan) tarafından
Ben göremedim ikinci çizgi 
(197 puan) tarafından
İki tane daha yükledim bakarmisniz canlı olarak okadar belli ki galerimdede net görünüyor ama kalitesi mi düşüyor yuklyence anlamadm
0 oy
(2,785 puan) tarafından
Bu kaset testler yanıltıcı. Bende de ilk 2-3 dakikada tek çizgi çıktı çöpe attım çünkü hamile olma ihtimalim yoktu. Biyolojik olarak mümkün değildi yani :) Ama birkaç saat sonra çöpte gözüme takıldı baktım net çift çizgi. İlk iki dakikada ne çıkarsa o. 
(197 puan) tarafından
Zaten ilk 5 dk içinde cikti yani damlatir damlar gölge gibi bı czgi belirdi sonra netlesdi 5 dk içinde
0 oy
(3,107 puan) tarafından
Ben bariz görüyorum canm zaten çok geçmemiş çıkmış diyorsun var bence hadi inşallah bu sefer bir cimcimen olur hayırlısı ile inşallah 
(197 puan) tarafından
Ayy inşallah inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(43 puan) tarafından
Ben kizima hamileligimde bu sekilde ogrenmistim
(197 puan) tarafından
Yarın sabah kan vereyim inşallah sonucu öğrenir öğrenmez buraya hamileyim diye post açarım  bu arada sağlık ocağına verecegim kan sonucunu öğleden sonra e devlete dusermi ogrenibilrimiyim acaba
0 oy
(620 puan) tarafından
Canım tek çizgi var hamileyim Allah gönlüne göre versin hamilelerin duası kabul olur sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin rabbim
(197 puan) tarafından
Allah razı olsun çok çok sağol bize ettiğin duaların senin yoluna serilsin inşallah ❤️❤️❤️☺️☺️
(620 puan) tarafından
İnşallah canım seninde burda güzel haberlerini paylaşmani Allah nasip eder ❤️
(197 puan) tarafından
Amin inşallah cok çok sağol❤️☺️❤️❤️☺️
0 oy
(5,055 puan) tarafından
Adet gününüz geçti mi
(197 puan) tarafından
Ewt 2 gün geçiyor halen gelen giden yok malesef
(5,055 puan) tarafından
Hmm geç döllenme olabilir bence işinizi garantiye almak için acilde kan da verin
0 oy
(153 puan) tarafından
5 dk içinde oldu diyorsun var gibi canım baya silik ama var kaç gün geciktin
(197 puan) tarafından
2 gün geçiyor ve halen olmadım ewt çok silik kurudukca daha belirgin oldu ve rengide pembe oldu çizginin
(153 puan) tarafından
Tekrar yapın
0 oy
(482 puan) tarafından
Bende de bu durum yaşanmıştı. Sabah test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sonra kurudukça 2. çizgi belirmişti. Ama testi yaptıktan hemen sonrasında adet olmuştum. :) Yani hayalet çizgi olsa da hamile değildim. Sende de bu durum yaşanmış olabilir. Bi kaç gün sonra tekrar test yapmanı tavsiye ederim canım. Bu çizgi güvenilir değil şuan. 
(197 puan) tarafından
Yarın sabah erkenen yaparım sorna kan vermeye giderin
(482 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. :)
0 oy
(150 puan) tarafından
Benimde adetim 7 gün gecikti sonra test yaptım baya belirgin 2. Silik çizgi çıktı 2 test yaptım ikisindede aynıydı sonra birden adet başladı o silik çizgi 2. Teste de neden çıktı bilmyrm baya hamilelik belirtileri yaşıyordum kanda vermedim ondan sonra öyle kaldı 
0 oy
(150 puan) tarafından

image

bak canım benimde bu şekildeydi inşallah senin vardır ben adet oldum diye hc kan testi falan vermedim ama bunlar ilk 5 dakikada çıktı şuan kurudundan daha silik halde dış gebelik mi geçirdim veya kimyasal mi bilmyrm hiç böyle şey başıma gelmemisti 
(197 puan) tarafından
Off en iyisi kan vermek sanırım artık bu testlere güven olmuyor demekki
(150 puan) tarafından
İşte en güzeli kan vermek bnm imknim olmadi kaafamda sorular kaldı resmen neden test böyle çıktı veya yıllardr düzenli olan adetim 7 gün gecikti testte bir nevi de olsa pozitif goruyorm ama birden adet basliyr merkeze uzak bı yerdeyz kafam allak bullak oldu bu ay heran aklımda noldu düşüncesi sende git bence canm sabah erknden kan ver
0 oy
(150 puan) tarafından
Canım naptın kan verdinmi
(197 puan) tarafından
Ewt kan verdim ama e nabiza sonuç düşmemiş henüz sanırım sabahı beklicem sabah e nabizdan  öğrenir ogrenmezburaya post açarım inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
1 cevap 164 göst.

410,937 soru

12,366,207 cevap

42,045 kullanıcı

Kategoriler

...