0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar arkadaşlar. Ben 35 yaşındayım. Bekarım.  Adet düzensizliğim var son 3 aydır. Kadın doğum doktoru bana süt hormonu yüksekliğimin normalden çok yüksek olduğunu söyledi. Sonuçlarda 110 çıktı. Bu konuda bilginiz var mı. Ben ilk defa duydum.

7 Cevaplar

0 oy
(307 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çocuğunuz var mı? Arkadaşımın bu sebepten dolayı çocuğu olmuyordu daha sonra tedavi oldu değeri düşüp bebek sahibi oldu.
(2 puan) tarafından
Yok canım bekarimm çok şükür
-Reklam-
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Evet göğüslerinle oynama dar sütyen giyme. Küçük bi ilaçla düşürülüyo zaten korkacak bişey yok
0 oy
(12,583 puan) tarafından
prolaktin hormonu. prolaktin inhibitörü var ondan kullanman lazım 
0 oy
(291 puan) tarafından
Evet ben de yıllarca bunun tedavisini gördüm prolaktin hormonu yüksekliği adet düzensizliğine sebep oluyor. Bende pcos da vardı. 110 çok yüksekmiş benimki 57 60 lardayken doktor benden mr istedi hipofiz bezinin durumuna bakmak için (prolaktin burdan salgılanıyor). Ufak bi hormon hapı var belirli aralıklarla içince kontrol altına alınıyor. Çok geçmiş olsun
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Prolaktin seviyesi yüksek sanırım. Polikistik över ya da çikolata kisti gibi şeyler de sebep olabiliyo sanırım. Kardesimde polikistik över var. Onun da prolaktin hormonu yuksek çıkmış sanırım 
0 oy
(417 puan) tarafından
Prolaktin hormonu beyinin hipofiz bezinden salgılanır hipofiz adenomları sebebi ile yükselir hipofiz Mr çekindin mi hiç 
(2 puan) tarafından
Hayır
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Evet prolaktindir o, bende de yuksekti bekarken. Hap verdiler daha da yukseldi. Tumor şüphesiyle bibsure bayagi stres oldum, sonra hapı değiştirerek devame ttik, o hapnise yaradi ve normale dondu cok sukur. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
21 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (3,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Merve 27 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Longperi (49 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 49 göst.

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...