0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından
Arkadaşlar  yatak eski olduğu için gıcırtısı sesi komşuya duyuldu utandım ilk defa başıma geliyor ve yaşlılar en ufak sesi sorun ediyor soruyorlar ne desem dedim ne sorun ettiniz vay efendim edepsizlik terbiyesizlik falan filan ne anlattım yani aman şöyle yaptık böyle yaptık mı dedim ne terbiyesizliğin ne edepsizliği kaldı burada ne postlar okuyorum bu mu terbiyesizlik  bazen çok şaşırıyorum yorumlarınıza gerçekten toplu cevap olsun yatak eski ve gıcırtısı gitti eşimde bende çok dikkat ederiz binada en genç biziz ve yaşlılarda bunu biliyor ben gelin geldiğimde banyodan şu sesleri geliyor diyip yüzüme söylediler çok uyanmıştım cevap veremedim bu yüzden sordum şimdi bunu da bir şekilde söylerler diye  ne desem dedim 

18 Cevaplar

+5 oy
(4,385 puan) tarafından
Burda bir grup var biri birşey yazsa da linclesekte stres atsak diye bekliyor sallama kimseyi boşver :)
-Reklam-
+4 oy
(1,372 puan) tarafından
Yani utanılacak bişey yok komşunda maşallah kulağı senin evde her halde evde ölü gibi yaşayın istiyorlar galiba aman duş alma sesi geliyor belki yatakta döndün o yüzden ses geldi ysni insanlar çok acayip ve evet gıcırdayan bir yatakta dönsen bile o ses baya çıkıyor annemlerin eski yatağı da öyleydi ben annemle uyumayı severdim ama döndüğümde çıkan sesten hep rahatsız olurdum millet herşeyi cinsrlliğe getirmeye bayılıyor ki yaparsınız da gençsiniz şimdi yapmayacaksınız da 70 den sonra mı yapacaksınız ses geliyorsa kulaklarını tıkasınlar dinleyip birde üstüne sana gelip konuşmaları çok çol yanlış 
+3 oy
(2,398 puan) tarafından
Yatak ses yapıyordu madem gidip koltukta yapsaydın yatak ses yaparken nasıl devam ettiniz şaşırdım gerçekten ses gider diye insan çekinir 
(141 puan) tarafından
Cocuklarla oyun oynayip ziplamistik yeni o hale geldi  ve Devam ettiğimizi kim söyledi orası yatak odamız yani ben buraya gelin geldim adamlar yatak odası ni oraya kurmuş eşimle çalışıyorduk kayinpederler gelmişti öyle denk gelmiş yatak odamızda şey edemiceksek nerede edelim salon mutfak hani kendi evimiz ya birde  ?
(7,740 puan) tarafından
Kayınlederin sizde miydi yani cinsellik yaşarken
(2,398 puan) tarafından
Kayınpedrrler gelmiş öyle denk geldi derken ne dediğini anlayamadım? Yatağın ses yapıyorsa ve bunu biliyorsan ya yapmıcaksınnn yeni yatak gelene kadar yada ses yapmayan yerde yapacaksın
(141 puan) tarafından
Yeni gelin esyalari yerlestirirken dedim  hani ses gider baska odaya yapalim yatak odasi diye dusunulmemis busra senin düşüncelerin  cok farkli   daha öncede  bir posta denk geldik benim yaptığım mi ayıp onların yaptığı mi
(7,740 puan) tarafından
Ben gayet düzgün okudum bir de sen okur musun yazdığını ? Kayınpeder ne alaka gelmiş diyorsun
(1,070 puan) tarafından
Kayınpeder gelmiş onlar salonda yattıgı ıcın odasında şey yapmak zorundaymıstı ben öyle anladım ama canım baza ses yapıyorsa alırım yatagı atarım yere yaparım ne yapacaksam yatarım yerde de yenı yatak gelene dek bu kadar basıt sen baya umursamaz davranmışsın ben duysam gidip söylemem ama hoşta bakmam açıkçası nıye mılletın sesını duyayım dıye düşünürüm bu kadar
(2,398 puan) tarafından
Allahtan yaşlarını başlarını almış insanlar genç biri olsaydı daha da rahatsız olabilirdi misal benim eşim neden komşumun özel hayatını duysun ne münsabet yani?
(11,181 puan) tarafından
Denizimsi.kahkaha attım
(3,190 puan) tarafından
Çeyizlik eşyaları yerleşirken bunlar işe gitmiş kayınbabası gelmiş evi yerleştirmiş yatak odasını orası olarak uygun görmüş bunlarda değiştirmemiş hep orayı yatak odası olarak kullanmış ben öğle anladım
(141 puan) tarafından
Bizde duymak istemeyiz ama bu çok normal her insanın başına gelebiliyor bak bizde geldi ilk defa ama ses duyuyoruz diyede duvarına vurmam kimsenin yada ne bileyim banyosunda çok ses geliyor demem mesela annemgilin elindeyken banyodan gece yarısı ses gelirdi bekarlık yani anlardık bireyler olduğunu gidip ne komşumuz söyledik nede duvarına vurduk nede belli ettik
(141 puan) tarafından
Busra oyle diyorsunuz haydi bir kaza duydu esin ne yapacaksın duvara mı vurursun yoksa yüzüne mi söylersin
tarafından
Pizza senin yaptığın yaptığın ayip Büşra yerine ben cevap vereyim ve emin ol sadece busraya göre değil bir çok kişiye göre ayip
(141 puan) tarafından
Neyi ve nesi ayıp evimin yatak odasında eşimle bireyler yaşamam mi Allah aşkına saçmaladığım ugrasamiyacagim ses gider gitmez vurdular zaten bizde devam etmedik hani yatak ya illa konusturacaksiniz bunun yavsi hızlısın yok gicirdayan yatak en ufak harekette gicirdar ve dün çocuklarla zıpladım bugün olmuş farketmedik ne çok taktınız ha insanlık hali olabiliyor böyle şeyler kendi çatının altında bunu dile getirip karşıdaki insana sormak yada vurmak yada ima etmek ayıp olan bu neyse daha fazla açıklama yapmama gerek yok tartisabilirsiniz şöyle yapsak desek ki haydi apartmanı bir harekete geçirelim azıcık macera yaşayalım dediğiniz dogru
tarafından
Soruyosun cevap verince vereni sucluyosun banane ya isterse mahalle duysun benmi rezil oluyorum sanki
tarafından
Ya kadın da diyor ki dün çocuklar zıpladı diye bu sorun oldu. Biraz gıcırdatma sesinden söylenmişler. Her seferinde apartmanı inletmiyorlar ya. Duvara vurdukları gibi durmuşlar zaten. Duvara vuranlar bu sesi duyunca vurabilir tamam ama su sesine de laf etmezler yani insanın evinde özel bırakmıyorlar.
+2 oy
(3,633 puan) tarafından
Yatak her gıcırdamada herkes anlar sizi ve tüm erkekler karılarına sulansın hep beraber apartmanı sallarsın ız :Dd
(141 puan) tarafından
Oyle olmaz bacım hepsi emekli yaşlı biz  yeni evli çocukluğum diğerleri torun sahibi hepsi
+2 oy
(17,976 puan) tarafından
Yatak gıcırtısı veya insan sesi duymayı bende istemem ama banyodaki duş sesi de kimseyi ilgilendirmez o zaman utanmak yerine kendi evimde kaçta duşa gireceğimi size mi soracağım deseydin bugün bu cesaretleri olmazdı 
+2 oy
(568 puan) tarafından
Utandırmaya çalışırlarsa aa siz yapmıyor musunuz deyin :) uzatırlarsa konuyu dozu arttırın 
+2 oy
(5,050 puan) tarafından
Bu postu bebegımı yatakta sallarken okuyorum ve yatak baslıgı her harekwtımde gıcırdıyor. Yanı ılla bısey mı yaomak laızmkı. 
+1 oy
(817 puan) tarafından
 Çok ayip sürekli sizi rahatsız etmesi yani dinlemesin oda o zaman allah allah orası sizin eviniz ön saat ses gidecek hali yok ya hemende nerden aklına o gelmiş cocuklsr da oynuyor olabilirdi sen haklısın bacım
+1 oy
(1,297 puan) tarafından
utandim demesen kimse lafi oraya cekmez  2 vida attin mi sorunlu yere ses kesiliyor zaten 
+1 oy
(850 puan) tarafından
Konu ne, ne olmuş ?
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Yorumları okuyunc ağzım açık kaldı ya arkadaşlar yatak gicirdayabilir sonuçta kadının evi istediginide yaoar yani kimseye hesap vermek zorunda değil belki uyuyor dönmeye çalıştı dinleyipte laf söylemeleri yanlış ve utanç verici asıl canım çok gicirdiyirsa yeni yatak bak bu duyulup sorun olacak kadarsa yani ne çok abartmışlar kadın ne yapacağını da sorsun kendi evi istediğini yapr 
+1 oy
(8,672 puan) tarafından
Benim koltuk yatak hep aynı üstüne oturduğum odanında tahtaları aynı gıcırtılı yani yapacak bişey yok 
+1 oy
(425 puan) tarafından

Sevişmek ayıp birşey değil üstelik orası senin evin ister 50 yaşında olsunlar ister 100 onların yaptığı ayıp kendi Özelin su seside gelir gıcırtı seside kimseyi ilgilendirmez sokakta yapmıyon ya evindesin duvarların ince olması senin sorunun mu kimse bişey ima edemez kocan sonuçta boşver takma kimseyi cevabını ver sen sevişmiyon mu ah tüh de geç 
+1 oy
(135 puan) tarafından
Sizde ona maşallah kulağınız bizim evde her şeyi duyuyosunuz deyin kendisi utansın yaptığı şeyden 
0 oy
(7,530 puan) tarafından

Haklısın.........:devil:

0 oy
(5,784 puan) tarafından
Yorumları da okudum şaşırdım niye insanlar böyle terslemiş yani sonuçta insanın mahremi olabilir gıcırdayabilir tamir edersin canım ayrıca benim yatağımda ben hareket edince az bir şey gıcırdıyor ben de okurken düşündüm bir an acaba aşağı ses gidiyor mu diye  yatağa girimce hafif bı gicirdama hareket edince falan ama bn hiç öle düşünmedim bazen çocuklarım zıplıyor  falan benimkinin gıcırdaması altını çok doldurduğum için öyle olmuş diye düşünüyorum
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Ay siz cenabet mi dolasiyodunuz deseydin. Sen de ona utandim buna utandim kocan o senin. Dus almaya kadar karisamaz dil uzatamaz kimse. Kendine gel sınırlarını koru
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ben anlattığınız şeyi anlamadım komşu mu geldi yukarı ses geliyor diye yoksa postu sildiniz mi başka bir şey mi olmuştu 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 168 göst.
0 oy
6 cevap 830 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde bkulbilge (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 699 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde La Loba (5,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 817 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu