+1 oy
900 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yorum yaparken çocuklu olup rahat giyinemeyenler belirterek yazarmisiniz?  Alışveriş yapacağım yardımınıza ve tecrübemizle ihtiyacim var.  Kocamın yanında giymelik. Çocuk uyuduktan sonra  TV izleyip sohbet ederken vs. Yada nebilm işte gece uyurken ne giyirsunuz?
Belki zahmet olacak ama trendyoldan örnek görsel de koyabilecek varmı? Aramızı düzeltmek istiyorum. Biraz soğuğuz.belki farklılık iyi gelir. Yeni bı hava katar

Özellikle kışın.

27 Cevaplar

0 oy
(20,668 puan) tarafından
Ya bence çok salmamak lazım rahat olmak istiyosan tayt filan giy ne bilim biraz daha açık şeyler tercih et salma eşofman filan 
-Reklam-
0 oy
(386 puan) tarafından
Her renk esortman altı aldım üzerine sivit öyle kombinliyom bazen esortman takımı giyiyorum bazen krop altına esortman  gecede pijama takımı giyerim cnm hiç öyle gecelik fantazi şeyler giymem dört çocuk var odaya daliyorlar kızla oğlan büyük utanırım diye 
0 oy
(3,737 puan) tarafından
O anki ev durumuna ve piskolojime bağlı 

Tşört tayt

Eşofman Tşört giyerim
0 oy
tarafından
Canim ben gunduzleri genelde namaz elbisemi cikarmaya vaktim olmuyo o yuzden cogunluk oyleyim bunlarin dışındaki zamanlarda da kisin tayt sweet ya da pelus gecelik giyerim valla ben esimin yaninda da olsam rahat giyinmek isterim hele gece yatarken hic ragatsiz bisey giyemem ama *** giyinirim pelus gecelik bile giysem guzel bisey olur sweetde giysem guzel bi parca olur gunduz abdest almaktan sadece makyaj yapamiyorum ama sabah uyanir uyanmaz abdest alinca ilk isim kalem cekmek olur aksam yatarken tazelerim gece namazlarim falan bitmisse o zaman bi fondoten ruj en fazla rimel surerim bu kadar kokuma dikkat ederim 
0 oy
(143 puan) tarafından
Ben rahat giyiniyorum çocuğum yok henüz olcak olan her türlü oluyor bence aradaki buzları eritmek için kıyafet pek önemli değil bende merak ederdim öyle şeylere eşim rahat ol kıyafetin pek önemi yok dedi
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Ekstra özendiğim.birsey yok.ansil.denk geliyorsa umurumda olmadığı için eskidennolsa ozenirdim 
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Mini elbıse gıymeyı sevıyorum bazen  mini sort üstüne bluz bazen tayt

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
15 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,270 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde FM (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 398 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 278 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,099 puan) tarafından soruldu

412,270 soru

12,410,485 cevap

44,814 kullanıcı