+1 oy
798 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından

Yorum yaparken çocuklu olup rahat giyinemeyenler belirterek yazarmisiniz?  Alışveriş yapacağım yardımınıza ve tecrübemizle ihtiyacim var.  Kocamın yanında giymelik. Çocuk uyuduktan sonra  TV izleyip sohbet ederken vs. Yada nebilm işte gece uyurken ne giyirsunuz?
Belki zahmet olacak ama trendyoldan örnek görsel de koyabilecek varmı? Aramızı düzeltmek istiyorum. Biraz soğuğuz.belki farklılık iyi gelir. Yeni bı hava katar

Özellikle kışın.

27 Cevaplar

0 oy
(17,063 puan) tarafından
Uyurken pijama otururken tayt tişört veya tayt sweat giymeyi seviyorum rahatım her daim önceliklidir 
-Reklam-
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Pijama giyiyorum uzun olanlardan anlık modum değişiyor bazen elbise bazen pijama bazen pembe kombini sjsj
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Tayt tşört üşürsem üsütne hırka alıyım 
0 oy
(6,628 puan) tarafından
Tayt tişört iki tane pijama aldım onları giyiyorum bu ara sürekli bayıldım 
(11,084 puan) tarafından
Atsana kız bende bakınıyorum alacağım da
(6,628 puan) tarafından
Sana özelden atıyorum dur ☺️
0 oy
(3,070 puan) tarafından
Sıcak ise şortlu takımlar giyiyorum. Soğuk ise tayt sweatshirt giyiyorum 
0 oy
(11,571 puan) tarafından

pijama :)

yazın gecelik giyerim şu ev elbisesi gibi olanlar, uzun tişört gibiler. kışın da tayt, pijama vs

evim sıcak olmasını sevmem ben o yüzden kombiyi yakmayız çok, bundan dolayı evde kışlık şeyler giyiyoruz 

0 oy
(11,084 puan) tarafından

Hahaha şalvar giyen ben 

Evde şalvar giyiyorum genelde ;)

Gece yatarken de pijama takımı falan işte 

0 oy
(2,508 puan) tarafından
Ben 18 sene olacak evleneli ilk evlendiğimiz gün nasıl giyindiysem hala aynı giyinirim ev pijaması eşofman takımı öğle özel şeyler giymeyi hiç sevmem eşimde sevmez çeyizime görümcem ler almış hala kutusunda k yıldır bekliyor
(2,508 puan) tarafından
Ruh yaşım 25 falan dış görünüm 35 en fazla minik bir  kadınım canım neden utandın ki
(9,131 puan) tarafından
Valla benim yaşım 25 ama ruhum 100leri geçiyor:)
Utanmadim kız abla unutuyorum :)
(2,508 puan) tarafından
Bir yandan oğlumu sallıyorum yanlış okumuşum kusura bakma ruhunu genç tut hep hemen yaşlanmazsın
(9,131 puan) tarafından
Hayat sillesini vurdu gitti daha nasıl genç tutayım.kendimi saçlarım.beyazlamaya başlamış:(

Uyuyamıyorum, nefes alamıyorum  çok yorgunum
(2,508 puan) tarafından
Doğrudur canım Rabbim karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah sende bir an önce huzuru bul
0 oy
(113 puan) tarafından
Ben yaz da olsa kış da olsa göbeğim açık crop giyerim altına tayt 

Sayemde annem atasözü yazdı 

' sen bir hastalan ben sana sorucam kıçın başın açık gezmeyi '.
0 oy
(3,858 puan) tarafından

Sıtandar pijama takımım olur üzerimde özel olarak birşey giymem ozenmem 

İlk evlendigimizde çok ozenirdim makyaj bile yapardim eşim kızdı bana burası senin evin rahat şeyler giysene ben seni her halinle beğeniyorum diye bende hak verdim 
0 oy
(1,468 puan) tarafından

Çocuklar ayaktayken tesettür elbise onlar uyuyunca hey yavrum hey:D<3

(1,468 puan) tarafından
Modamızbire gir o kadar güzel kıyafetler var ki ben hep oradan alışveriş yapıyorum genel olarak kocanın aklını başından alırsın:D Bir de fiyatları çok uygun
(2,211 puan) tarafından
Ahahahh :)))
(96 puan) tarafından
Modamizbir uygulamami? Trendyold amagazami?. Google dan mı girim. Yada kısaca link varmı :(
(1,468 puan) tarafından
Modamızbir Google Play'de Android olarak var
(96 puan) tarafından
Orayada göz atarım
0 oy
(523 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

İşten gelince üzerimi değiştiriyorum eşim mecburi takım elbise ile duruyor genelde abdestli zaten ona dikkat ede ederek giyiniyorum evde 13 . 9 .5 yaşlarında çocuklarım var bide miniğim var daha 60 günlük 4 ü de erkek saat 10 gibi gecelik giyiyorum normal gecelik öle fantazi falan değil tarzım değil ama giyeni hoş karşılarım en son bunu aldım 1 ay olmuştur 

image

(523 puan) tarafından
Benim hep böle pijama gibi fantazi içinden geliyorsa giy tabi renk katar giyen arkadaşlar var dir
(462 puan) tarafından
Bebeğiniz iki aylık olmuş bnmde iki aylık oldu aşı yaptınız mı hic daha hiç aramadilar sağlık ocağı sadece doğum yaptığımda topuk kanı için aramışlardi o gün bugündür hiç aramadilar bir yada iki aylık aşısı var mı
(523 puan) tarafından
Hepatit biz eczane den aldık yaptırdık sağlık ocaklarında yok dediler verem ve karma aşısı olduk cuma günü biri kol iki bacak
(462 puan) tarafından
Hmm anladım cnm ikinci aylık aşısı oluyor dimi yarın bı soracam aramadilar hiç 67 günlük olduk bizde
(523 puan) tarafından
Evet cnm 2 aylık aşı 66 günlüğüz bugün cuma aşı olduk
(272 puan) tarafından
Sedeff 1 aylık aşısınq götürmedin mi?
(462 puan) tarafından
Bir aylık aşi var mı aramadilar ki hiç bende sormadım hiç sadece doğum yaptığımda  topuk kanı için gitmiştim onlar aşı vs bişey oldumu ariyorlardi hep bunda niye böyle oldu bilmiyorum
(523 puan) tarafından
Olduk biz de liste atayım sana bı bak cnm
(462 puan) tarafından
Çok iyi olur yaa
(523 puan) tarafından
Kalça USG yaptırdık göz muayenesi oldu doktor rota oldu ilk doz
(462 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkür ederim
(272 puan) tarafından
Bize 5 günlükken topuk kanı için götürdüğümde aşı tarihi verdi ama verdikleri tarihte aşı yoktu birkaç gün gecikmeli oldu perşembe günĵ 2 aylık aşısı var bu hafta yaptırmıcam sünnet oldu bugün, haftaya perşembeye kalacak mesela
0 oy
(849 puan) tarafından
Yani çocuğum olduğu için ev hep sımsıcak o yüzden farklılık olsun diye şortlu gecelik takımımı giyiniyorum aramız bozuksa daha kısa giyiyorum nispet olsun diye ahahaj 
(96 puan) tarafından
Kız eminmisin bak. Saten urpertir diye biliyorum.  Trendyoldan almam gerek bu akşam. Herkes uyuyo işim gücüm yok rahatça seçmem gerek.  Ne model öneriyorsun peki.
(849 puan) tarafından
Valla bacım ben trendyol dan bakıyorum genelde aldığım takım da böyle yeşilli mavili bişey saten kısa şortlu ve kısa kollu şimdi başka modeller de buldum onları da önümüzdeki ay almayı düşünüyorum saten olan herşey sıcak tutar mesela ben geçen kış doğurdum kızımı o zaman bile eşofmanla uyumayı sevmezdim sonuçta eşimin yanında yatıcam biraz çekici olayım dedim lohusa aklıyla giydim satenleri bende üşicem sandım ama aksine sıcacık tuttu hala da o takımı arada giyerim eşimin de hoşuna gidiyor o takım jvkvkvk
(849 puan) tarafından
İstersen özelden atarım sana bir iki model
(96 puan) tarafından
Valla isterim atarsan.ozelim acikmi bilmiyorum
(849 puan) tarafından
Bekle atıcam 2 tane beğendiğim var onların linkini atıcam sana
0 oy
(595 puan) tarafından
Valla pijama buluz en sevdiğim:)
0 oy
(610 puan) tarafından
Tayt eşofman, uyurken pijama farklı geceliklerde bakabilirsin 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Cogunluk gibi bende pijama, pantolon szeat veya tisort. Heveslenip elbise filan almistim dizaltina kadar, ama yok rahat edemiyorum onlarla, bir giyip birdaha giymiyorum
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Sweatshirt tayt yada polar eşofman giyerim gün içinde. Gece uyurken de pijama takımı giyerim hep..yazın şort yada elbise tarzı gecelik giyerim arada bir. 
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Esofman giyiyorum bazen tayt giyiyorum bazen elbise ruh halime bagli pijamaylada geziyorum
0 oy
(423 puan) tarafından
Ben genelde tayt tarzı giyerim. Hem derli toplu hem rahat. Gece de normal olarak gecelik yani :D
0 oy
(349 puan) tarafından
Uyurken gecelık gündüz tayt body giyiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
15 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,160 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde FM (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 395 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 261 göst.
18 Nisan 2022 Aile kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu

405,628 soru

12,153,418 cevap

36,577 kullanıcı