0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (1,680 puan) tarafından
Kızlar evime yılbaşı temalı dekoratif süsler almak istiyorum. Şöyle şık hesaplı birşey olsun. Var mı begendiginiz birşeyler? Foto atın da bana da fikir olsun pleaseeee...

8 Cevaplar

+2 oy
(4,580 puan) tarafından

Şimdilik böyle yaptım. Yastık kılıflarım ve battaniyem de var temalı. Yeterli :) 

image

(5,682 puan) tarafından
Ah çok şık ben de minik bir şey alacağım evim çok müsait değil :)
(4,580 puan) tarafından
Büyük ben de almıyorum, çünkü o kadar geniş alanım yok :)) küçük iyi ya, toplaması vs kolay oluyor, hem ufaklık kendisi süslüyor boyu yetince daha iyi oluyor :D
-Reklam-
+1 oy
(14,619 puan) tarafından
valla mini boy çam ağacı alacağım evime büyük sığmaz.  belki led ışıklar perdeye asmalık güzel olur 
(4,425 puan) tarafından
Küçük boy çam ağacı aldım iki sene önce. Süsledim de güzelce heveslenmistim ama hep camları dokuldu aşırı pislendi ya sonra attım çöpe. Onun yerine dekoratif eşyalar almanızi tavsiye ederim. Daha kullanışlı olur.
+1 oy
(3,761 puan) tarafından
Bime geldi dün canım bak ister
+1 oy
tarafından

Valla bizde arıyoruz ama büyükleri pahalı ya kocamı zaten bu bayram baya masrafa sokucam sanırım ağacında masrafı benden çıkıcak 

image

Şöyle birşeyy mesela 
tarafından
Nasıl model olsun?
Mesela 2022 siyah beyazdı elbise
2023bordo
2024 pantolonla siyah takım
2025?????
tarafından
Sana kötü kadın demedim.djnde bir postunda habere kötü kadın olmaz vs yapıyordun bence sen önce bir ağzından şu kötü kadın muhabbetini at.
Farkındaysan saygısızlık yapmadım sadece gülücükle bir soru yönelttim

Kusura bakma canım iyi akşamlar
tarafından
Yani yargılanıyorum ve yine bir darbe gelicek sandım
Kusuru yok iyi akşamlar size de
(14,619 puan) tarafından
ay payetli şeyler de moda, payetli pantolon gömlek, peluş mont güzel kombin :) valla ne tarz giyiyorsun biliyorum ama kızla ortak kombin yapacaksan tatlış bir model olsun, küçük kızlara büyük büyük model kıyafetleri sevmiyorum amma anne kız kombininde anne tatlış olsun
tarafından
Fotoğraf varsa göstere bilirmisin?
+1 oy
(52,511 puan) tarafından
marketler getirdi hep
+1 oy
(1,352 puan) tarafından
Ben kutlamiyorum ama böyle şeylere suse ışığa hevesim aşırı var kutlayana falan bakarım öyle netden bir fenomen keçeden donan kilden falan süsler yapiyordu hesabını bilmiyorum karşıma çıktı gayet güzeldi .Çocuklar için simli Evalar var onlardan alıp kalp yildiz kesebllirsiniz hem uygun hemde şık 
+1 oy
(5,682 puan) tarafından
Migros sanal marketde çok hoş şeyler var, ben Konya’da olduğum için oradan alacağım. Tavsiye ederim 
+1 oy
(160 puan) tarafından
A101 de vardi cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2516 (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,044 göst.
0 oy
4 cevap 234 göst.

Kategoriler