0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (3,631 puan) tarafından
Kızlar altımda oturanlar konuşamıyorlar ama bagıra bagıra iletişim içindekiler küçük kızları var 2 yaşında onada ananesi bakıyo Yanlarında kadın. Benim oğlum var düzenli uykusu var bunlar yüzünden herşey değişiyo cocuk dediğin en gec 10 da yatmalı bunlar gece 2 olmuş hala Bafra bagora iletişim halinde kız uyumuyo bagrınıyo aglıyo kaç kere uyardım ananeye dedim işte oğlum sizin yüzünüzden uykusundan uyanıyo aglaysrak faln diye hiç umursa mı yolar uyumuyo deyip geçiştiriyoşar bu saat olmuş nasıl uyumaz ya her gece her gece yeter yğne yazcam şimdi ne yazcam kDıNa

13 Cevaplar

+3 oy
(1,133 puan) tarafından
Çocuk bunlar ya anne baba durmayan uyumayan çoçuğa ne yapabilir ki çocuk sesine tepki gösteren bana biraz bencilgeliyor
(717 puan) tarafından
Hayır canım yanlıs düşünüyorsun çocuğu var dıye bı insanın herşeye hakkı olamaz şuan oğlum atak döneminde olduğu ıcın duzenlı uykusu ve huyu suyu bozuldu gece 11 12lere sarktı uykusu uyumadıgında evde kosturmak yerıne kosmadan oyun oynayıp etkınlık yaptırıyoruz yada dısarı çıkartıyoruz esım ve ben ağlama sesıne elbette bişey yapılamaz ama evin içinde bellı saatten sonra kosmasına asırı gürültü yapmasına müsade etmemek anne babanın elinde o apartmanda sadece bız yaşamıyoruz alt katımızda üst katımızda insanlar yaşıyor rahatsız olabilir vardıyalı calıstıgı ıcın uyuyabılır dınlenebılır çocuklu ailelerin herşeye hakkı yoktur
-Reklam-
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
yöneticiye yaz
(3,631 puan) tarafından
Yönetici bişey yapmıyo yani apartmanda yönetici ilgilenmiyor oyle konuyla
(12,583 puan) tarafından
tak tak yere vur o zaman en klasik yöntem ama dediğin gibi o yaşta o çocuk uyanık olmaz.
benim alt komşum da öyleydi çocuk okula başladı anca yatırdı erkenden. üstelik kadın sağır duymuyor ama bağırarak iletişim kuruyor, çocuk tv nin sesini son ses açıyor bağırıyor. çok fenaydı. Allahtan okula başladı.
üstelik bizim yatak odası yaptığımız yeri onlar oturma odası yapmış
(3,631 puan) tarafından
Valla bıkkınlık geldi sövcem en sonun da mesajda
(12,583 puan) tarafından
söversen haksız olursun, hazal kaya diyordu küfür etmeden küfür etkisi yaratan şeyleri öğrendim ben diye. o tarz bir şey olabilir:)
(3,631 puan) tarafından
Ay ne bilim kızz cocukla uğraşıyom uyusun diye uyuttugum cocugu alttaki ler yüzünden tekrar uyutuyom
+1 oy
(2,481 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasin ama bi laf var ya cocuk os.uruk gibidir herkez kendjnjnkine tahammul eder diye.2yqsnda kucuk diye her gece tahammul etmek zorunda degilsnz.bence geceleri agliyorsa kapilarina gidun ve surekli bu durmdan rahatsz oldgnzuu bildirin meaaj atmak pek ise yararmj bilmem umursamaz gecerler ama gece kapisina gitsen anlarlar belki.hala dikkat etmezlerse bidahakine polisi aricaginj soylersn cunku seninde hakkin olan seyler var ve bunu ihlal ediyorlar.
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Ya çocuğa düzen oturtmamislarsa uyumaz tabi. Ama kimi cocukda gerçekten uyumuyor bacım. Kendimden biliyorum 
0 oy
(790 puan) tarafından
Çocuğun sesine bir şey diyemem çünkü 2 yaşında ki bir çocuk hatta bebek kontrol altında tutulabilecek bir birey değil ama diğerlerinin yaptığı resmen saygısızlık. Polisi arayın kavga var diye aşağı da uyuyamıyoruz diye onlara uyarı niteliğinde olur. 
(3,631 puan) tarafından
Bebek olabilir 2 yaş büyük uyuması Grek ve bilinci ki uyumuyo cocuk coglık atıyo uyumucam diye
(11,367 puan) tarafından
2 yaş nasıl büyük canım.  Benimki de 2 yaşa yakın istemez ise zorla asla uyumaz. Çocuk sesine hiç bir şey yapamayız  ama yanında olan yetişkin uyumuyorsa eğer oturup sessiz bir şekilde ilgilenmeli kitap okumalı ne bileyim ben kızım erken kalktığı zamanlar alttakiler rahatsız olmasın diye oturtup belli saate kadar ilgileniyorum kitap okuyorum etkinlik yapıyoruz koşturmuyor ses yapmıyor bu sayede
0 oy
tarafından

İnşallah o alt komşun ben değilimdir :'( benimkiler de uyumuyo

0 oy
(114 puan) tarafından
Uyumayan bir çocuk annesi olarak yazıyorum gerçekten gündüz de uyumasa bile gece de uyumuyor bazen huysuzluk çıkarıyor çocuk bilinçli yaptığı birşey değil çok küçük zaten çok uğraştim düzeni otursun diye ama 2 ay civarı kadar geçmemişti bu durum yani bazen gerçekten yapılacak birşey kalmıyor çocuğa uymak zorunda kalıyosunuz
(3,631 puan) tarafından
Cocuk uyumucam diye bagrınıyo
(114 puan) tarafından
Evet biliyorum bende yaşadım bu durumu yatırdığım gibi çığlık çığlığa ağlıyor uyumamak için direniyor yani birşey gelmiyo elden gerçekten bir süre sonra mecbur onun düzenine uymak zorunda kalıyorum ama tabi komşuları rahatsız etmemeye de özen gösteririm kendi odasında oyun oynarız çoğunlukla ses yapacak şeyler yaptırtmiyorum
(3,631 puan) tarafından
Ben rahatsız oluyorum valla oğlum onun yuzunden uyanıp duruyor korka korka aglıyor evin için yankılanıyor altta kilerin sesi terbiyesizlik yani gece 2 de ses  olmaz
(114 puan) tarafından
Yani çocuk söz dinleyebilecek bir yaştaysa tabiki müdahale etmeleri gerekir ama her apartmanda bir sıkıntılı insan vardır o da size denk gelmiş
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Çocuk bu maalesef kontrol edemiyorsun, ama seni de cok iui anliyorum. Digerleri bagir abagira konusuyorsa o zaman tak tak vur yere madem laftan anlamiyorlar. En azindan sinirleri bozulur.

Buyuk sabir diliyorum, uyumuyorsa da aglatmamaya calissalar bari
0 oy
(129,283 puan) tarafından
uyumaz uyumayam cocugu uyutamazsin huyu öyledir cocuk bu aile bilincli uyutmuyo olamazki kendince haklisin ama karsi raraf 2 yasimda cocukda degil bebek daha o yuzden sama kasitli yapilam bo durum degil
(3,631 puan) tarafından
Kasıtlı demiyorum ki onlar yüzünden benim uyuyan cocugun kalkıyor be nasıl uyutuyorum saat 9 da cocugu
(129,283 puan) tarafından
senin cocugun uyuyabilir iste her cocuk ayni degil onlar yuzunden diyosun anne baba bilinclimi uyutmuyo o bebegi
0 oy
(4,173 puan) tarafından
O da çocuk durmuyorsa yapacak birsey yok ama gece geç yatıyorsa sabahları yarım saat yarım saat erken kaldırsınlar 1 haftaya uyku düzeni oturur erken yatar erken kalkar

Tavsiyede bulun bence.Iyilikle yaklaş buyume hormonu akşam.21:00 gece 02:00 arasında salgilaniyor vs diyerek.
(3,631 puan) tarafından
Diyoz anlamıyor lar canım sadece biz değil alt yan üst herkes diyo cocuk uyumuyo gectim hepsi bagrınıyo kız bagrınıyo anası bagrarak iletişime geciyo onalr la yani işitme engelli oldugu nı bilmesem grce korkarım oğlumda korkuyor ne anlasın işitme engelli oldugunu ve normal Bi bireyde yapıyo anane yaşıyor evde oda bagrınıyo uyu vs diye uyumuyo safa al cocugu getir odaya oyun oynat ne rahatsız ediyon gecenin 2 sinde
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Konusamiyorlar derken isitme engelleri var ise onlar seslerin farkinda olmayabilirler. Cunku benimde kardesim 8sitme engelli  ve ben onu uyariyorum konusamadigi icin birsey anlatacagi zaman hem isaret dili yapiyor hemde sesli anlatmaya calisiyor. Eger ki cocukta saglam duyan bir cocuk ise hemde 2 yas sendrom acisindan zor bir yas oglumdan biliyorum biz bile engel olamiyoruz saat 11 8pmus motor suruyor evin icinde ama komular olarak yukari ve asagidan sikayet almadik veya yandan yjkaridan ses gelse sikayet etmedik. 

Anneannesi bas edemiyor olabilir cunku  benim annemde bende kaliyor ve oglum hareketli oldugu icin uyutamiyor bazen o yuzden iki kisi bakiyoruz.  Siz tabi ki gurultu acis8ndan kendi duzeniniz bozuluyor haklisiniz ama bence alt katinizda kolay bir hayat yok anladigim kadari ile
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Benimde oğlum uyumuyor napayım ? Bende memnun değilim bak günlerdir en fazla 3 saat uyku ile ayaktayım.ha ben gece oldu mu ses yapamsina izin vermem o ayrı ama uyumayana ne yapacaksin
(3,631 puan) tarafından
Her gün böyleler bunlar
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Benimde maalesef uyku problemi olan bir çocuğm var yatağa götürsemde uyumuyor dur sus yapma desemde bağırıyor mesela bazen çocuk sonuçta bazen engel olamayabiliyoruz çocuğunuz büyüdüğü zaman yaşarsanız anlarsınız üst kat komşumunda 2 kızı var koşturmacaları hiç durmuyor bir gün laf arasında söyledim engel olamıyorum uyarıyorum dedi ve uyarı sesini de duydum bazı çocuklar böyle yetişkinleri uyarabilirsiniz ama çocuk bu engel olamazsınız

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 415 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,631 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...