+1 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,454 puan) tarafından

Kızlar kızım 2.5 yaşında  1 aydr flan sürekli karnım ağrıyor kusacagm diyodu. Aile hekimi kl kurdu olabilir dedi. Son 4 5 günde de inanın Bi lokma yemiyor. Oyle çok istahi olan Bi çocuk değildi ama kahvaltısını güzel yapar akşam yemeğini güzel yerdi . Ben bu kadr istahsz olduğu Bi dönem hatırlamıyorum. Aynı zamanda geniz eti var ondan da iştahi olmayabilir. Şimdi de ateşi çıktı. 

Var mı çocuğu kıl kurdu olan ? Nasl geçecek bu. Çocuk doktoruna da randevu bulamıyorum ki götürsem.

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canim ya önce günaydın sakin ol bu dönemlerde oluyor böyle şeyler bence endişe etme kızımda iki buçuk yaşında gecen bir ara nerdeyse üç hafta hiç bişey yemedi bir haftfir falan iştahı yerine geldi şükür oda diyor bazen karnım ağrıyor başım ağrıyor gazı gelince de diyor bazen korkma hemen
önce (18 puan) tarafından
Hangi ilacı kullandınız lufrennn
-Reklam-
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Birisi internette nioli yag kullanmisti ve iccamasirina kil kurdu dustu demisti boylece. Iccamasirina 1 2 damla nioli yag damlatiyorsun gunluk, ben kizimda idrar yolu enfeksiyonu kapmasin diye kullaniyorum guvenli, ama birisi bubsayede kil kurdundan kurtulduk yazmiati
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Kekik suyu yumurtalari ile birlikte dusuruyomus canim.

Anlamak icin gece kizini kaldirip popo deliginin kenarlarina bak geceleri cikiyolarmiş. 

Bide kil kurdu olunca asiri kasiniyomuş oyle duydum. Kizimda süphelenmistik bi ara 
0 oy
(16,446 puan) tarafından
Kıl.kurdu varsa ailecek tedavi görülmeli bulaşıcı çünkü ve yumurtaları vardır ilaç ile düzenli tedavi edilmeli benim kızımda da var kesin sürekli popom.kasiniyir diyor ve iştahsız ağızda salyada akıyor uyuyunca 
0 oy
(12,583 puan) tarafından
kakasını kontrol et, ve tahlil yaptır kurt varsa çıkıyor, gözüküyor bile. ilacı içer geçer. 

makatta kaşıntı, gece salya çok fazla olur
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Kıl kurdu testi için kaka vermelisiniz bir de kasinti yapar popoda birde gece yatınca minnoş poposuna (uyandirmadan) fener ışık veririr yakından bakın varsa gece çıkıyormuş.
önce (18 puan) tarafından
Mrb yorumunuz okudum şimdi oğlum o durumda bende gece poposunu açtım baya bı var  normalmi yoksa oğlumda fazla olduğu için mi gozukuyorlar  poposunda cikiyoa
önce (4,173 puan) tarafından
Korkma oldugu için karanlıkta çıkıyorlar sabah Dr götür ilaci var verirsin 2-3 güne kalmaz.
Çiğ kabak çekirdeği yedirmeyi unutma çok etkiki
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Kıl kurdu iştahsızlık yapmaz ki. Aksine yersin kiko almazsın. Bir de dışkısında kurtlar gözükür. Bildiğin kımıl kımıl kurtlar oluyor. Ve popoda aşırı derecede kaşıntı oluyor. Hiç geçmiyor. Küçükken yıllarca kıl kurdu tedavisi gördüm. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.c (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
0 oy
4 cevap 64 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler