0 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,652 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız bittimi işler yapıldımi kahvaltılar :ermm:

Ben daha ayilamadim gece 50 kere uyandım Sabah eşimin çıktığını bile anlamamisim hayla basım ağrıyor 

Bugünün planı yok cesaret edebilirsem bi muhtarlığa gidicem akşama yemeğimde yok yapasım da yok iyice yoruldum ve bunaldım sıkıldım akşama avm ye gidelim dedi esim ama hiç takatim yok yarin günüm fazlasıyla yorucu olacak eminim onunda sitresi var üzerimde 

Eşim yeni işe başladı bakalım izin alabilecek mi yarın 

image

8 Cevaplar

0 oy
(4,022 puan) tarafından
Ve Aleyküm selam canım Rabbim şifa güç versin inşallah ❤️ çok şey yoktu zaten işleri bitirdim oturuyorum ben de kahve yapacağım 
(4,652 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ afiyet olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Günaydın :)Ben de aynı eşimin gittiğini bile görmemişim çok şükür gitti işe Adana'da hep yağmur vardı işe gitmiyordu hava açtı şükür:) Ben burun kanamasıylq güne başladım dün kusup yorganı halıyı batırdığım yetmezmiş gibi yastığımda kan oldu neyse zaten temizlik günü bugün camasir makinesi ve bana durmak yok bugün ayakkabıları bile makineye atıcam.Buzlujtan tavuk çıkardım isotlu bol sarımsaklı tavuk yapıcam 

(4,652 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun
0 oy
(7,253 puan) tarafından
Benimkininde AVM krizi tutmuş sabah kızı yollamayalımda gezmeye gidelim diye alarmı kapatmış ama kızım vaktinde uyandı diyor yat kızım yat bugün tatil oda dedi hayır okul var yatmam ☺️

Kahvaltıyı yeni yaptık kurutmada çamaşırım var onlar katlanacak yemeğim yok benimde 
(4,652 puan) tarafından
MAŞALLAH prensese

Benimki de 2 gün dur gidelim diyorda benim cnm istemiyor al çocuğu git diyorum sensiz olmaz diyor akşama bakalım
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Aleyküum selam günaydın cnm bende 10 'da kalktım kızı doyurdum şimdi gidip kahvaltı hazirlicam kızı eşime bırakıp yemek pılanim hiç yok gün içinde aklıma gelir eşimde izinli temzlik yaparım bugün detaylı dışarı islemriz falan gideriz belki sağlık ocağına giderim geçen bilgi gelmişti ama çok sert soğuk dün markete gıdık donduk kaç dakaliğına
0 oy
(4,920 puan) tarafından
Tatildeyiz  sıkıldım artık  Çarşamba eve dönüş bakalım inşallah evimi Türkiye'yi özledim ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldım evimden
(4,652 puan) tarafından
Rabbim kazasız belasız dönmeyi nasip etsin inşallah
(4,920 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(5,533 puan) tarafından
Uyku problemim var bu hafta 4 de yatiyorum on bucuktq kalkiyorum oglum on bucuk yqda dokuz bucukta kalkiyor ona gore uyaniyorum daha dogrusu bugun ev isi gene yok kayinvalidemle esimin teyzesine gidicez dün de kendi annemdeydim ev almis basını yurüyor 
(4,652 puan) tarafından
Dün sag olsun eşim sildi süpürdü benim o yüzden rahatim

İslerde kaçmıyor cnm keyfini çıkar
0 oy
(706 puan) tarafından
Evin halini görseniz kaçarsınız vallahi heryer dağınık iki küçük çocukla ev toplu olmuyo doktor iş yapmıycan dedi yatak istirahatindeyim eşim işe gitmiş kapı sesini duydum kalkıp yolcu da edemedim  kahvaltıyı zar zor hazırladım yaptık şükür yine uzanıyorum doğuma kadar böyle eşime dedim evi süpürmemiz lazım sesi bile çıkmadı kalsın  valla evladımdan önemli değil temizlik oyle çamaşır ve bulaşık var onu yaparsam yavaş yavaş buna şükür daha hastane çantasını hazırlamadım ekiskler var trendyoldan alıcaklarım var bavul içi hurç alcam eldiven önlük felan var onlarıda alırsam bavulu hazırlarım başka da işim yok şükür yardım edicek kimsede yok ama yemeye içmeye çağırsan koşa koşa gelirler
(4,652 puan) tarafından
2 gündür bende yatıyorum eşim sağ olsun evi sildi süpürdü bugün rahat rahat yatayım diye az önce de öğlen yemeğine geldi rica ettim çamaşırları asti benimde alacaklarim var bir tek kendi çantam kaldı ama ben çarşı dan çıkıp almak istiyorum

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(706 puan) tarafından
İnşallah canım benim eşim yapmaz temizlik falan daha önce yaptığını görmedim bir haftadır ev süpürülmedi bakalım kaç gün dayanabilicek bu pisliğe
0 oy
(621 puan) tarafından
Eşim nöbetten geldi sabah bebeğimi aşıya götürdük ikisi de uyuyor benim işim çok ama ses çıkarmamak için hareket bile etmiyorum. Bulaşıklar mutfakta duruyor birkaç gündür yatılı misafir vardı yastıklar yorganlar etrafta onlar yıkanacak ama bende hiç güç yok 3 günde toplam 3 saat uyumamışımdır evin halini görmemeye çalışıyorum
(4,652 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah cnm

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 344 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,661 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 289 göst.
14 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,652 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 416 göst.
0 oy
8 cevap 260 göst.
4 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysfpnr (400 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,514 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...