+5 oy
339 göst.
önce Diğer kategorisinde (22,131 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar kızlar erkenci kuşlar kimler 🤭

Gün planınız nedir anlatın bakalııım 😘

Akşama ne yemek yapacaksınız 

Ben oğlumu gönderdim kahvemi içtim bezelye çıkardım tavuklu pilav ve bezelye yapıcam akşam için kahvaltıya ne yapsam diye düşünüyorum kahvemi içtikten sonra limon sıkıp telvesini yüzüme sürdüm 😁😁😁😁😁 limonlu su yptım şimdide zikirlerimi çekiyorum hava kapalı en çok sevdiğimmm 😊

Alişi bırakıp gelirim dinlenirim yemeğimide yaparsam işim yok 

image

image

16 Cevaplar

+4 oy
önce (3,540 puan) tarafından

Hayirli sabahlar canimm🤭

Bi planim yok cocuk kahvalti yapiyo bende kahve iciyorum bu fasil bitsin balkonda yorganla alez var kuruduysa onlari alcam balkon leke olmus yunden su akinca sari sari oraya bi su dokerim pirinc islattim ama baska ne yaparim hic bilmiyorum 

önce (22,131 puan) tarafından
+2

Kolay gelsin canım 🌸🌸🌸😊😊😊😊

-Reklam-
+4 oy
önce (2,543 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar canım Allah kabul etsin inşallah 🤲 bende bugün kontrole geldim erkenciydim 6.30da kalktım 8de kahvaltı yaptım şimdi sıra bekliyorum bakalım işim bitsinde eve gideyim diyorum hava yağacak gibi ve çok sıcak bunaltıyor daraldım😅 kahvaltımı çekmiştim onu atayım 😅

image

+2

Çok güzel görünüyor tabağın 😊 ay evet burasıda kapalı beyazları atacam sermem lazım yağarsa 

+2

Teşekkür ederim canım ☺️☺️ bende dün attım beyazları deterjanlı suda beklettim sabaha kadar sabahta 1 çevirdim tekrar bekletmeye aldım gidince çalıştırcm artık 

Bende çarşafları serdim ama yağar bu hava 

Bu ara hep yağmurlu canım maalesef kolay gelsin 

+3 oy
önce (1,916 puan) tarafından

Fincanini sevsinler bende bunun yemek takımı var 😊 bugün kıymalı kabak yemeği ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum. Yanına da bir cacık yaparım heralde bilmiyorum eşim ne isterse. Kahvaltı da da oğlan ne isterse onu yapıyorum genelde. Henüz karar vermedik 😊

+3

Çok seviyorum bunu eski bi model yıllar önce görümcem aldı 10 senelik tam🥰🥰 bizde halen kahvaltıyı düşünüyoz 🤭🤭

+2

Benimde öyle annem çeyizime almıştı tek tek a101 den. Bende çok seviyorumm 😊

+1

Anneler ♥️♥️♥️

Kesinliklee çok kalp 💜

+3 oy
önce (6,232 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Hiç birşey yapmadım kahvaltı yaptım şimdi miniği uyuttum 

Yemek yapmiycam yaparsam bı bulgu yaparım belki 

Dünden Mercimek çorbası tavuk çorbası pirinç pilavı kızarmış tavuk patlıcan musakka var  2 posta misafirim vardı 2 tarafada ayrı ayrı yemek yaptım 

Kalanlar 2 gün yeter bize sanırım 🫣🤭🤭🤭

+2

Maşşallah valla bende annemdeydim bayağı dinlendim geldim enerji topladım 😁😁😁

+3 oy
önce (484 puan) tarafından

Günaydın canım ben bugün yemek yapmiyacam  çünkü esim 4 12 de bende kendime makarna yaparım oğlan kalktı mama yiyor bende oturuyorum 

+2

Afiyet olsun paşaya 🥰🥰🥰

önce (484 puan) tarafından
+2

Sağol cnm

+3 oy
önce (2,693 puan) tarafından

Günaydın  afiyet olsun  sabah 7 de kalktım  kahve içtim o zmn  oğlana kahvaltı yaptırdım  sonra  uyudu bnde kahvaltı yaptım çay içiyorum   kiz uyuyor  hava biraz kapalı bunaltıcı sıcakta var bir yandan  plan yok ne yemek yapicaz bilmiyorum  

image

Yorulmuşum erken kalkıyorum daha yeni oturdum çocuklarda aşağıda top oynuyor 

+3 oy
önce (490 puan) tarafından

Evi süpürdüm tuvaleti yıkadım eşimi bekliyorum kahvaltıya sucuklu yumurta istedi yemeğe de İzmir köfte pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum inşallah 

Ellerine sağlık maşallah 🥰

+2 oy
önce (593 puan) tarafından

Valla nasıl bi enerjideysem sabahın 6 sında kalkıyorum ama 2 3 e kadar da işim bi türlü bitmiyor 2 çocukla olunca ondan diyorum herhalde kahveye hasretim vallahi

Ööyle valla ben yeni oturdum kız yemeğim hazır olduğu halde 

önce (593 puan) tarafından

Bize de birgün kadar gülecek inşallah inanıyorum

+1 oy
önce (1,415 puan) tarafından

Dünden karnıyarık kalmıştı yanına pilav yapıcam

Kızım uyanınca pazar alışverişine gidicem. 

Ymek olunca insan stres olmuyor ne güzel 🥳

+1 oy
önce (18,149 puan) tarafından

Aklımda musakka pilav var. Ama daha hiç bir iş yapmadım. İşimi bitirebilirsem hemen arkasından yemeğe başlayacam.

Bbende yarın kocama yapıyım bak sever 🥳

+1 oy
önce (2,223 puan) tarafından

işi erken biten rahat vallahi, ben de baya kolaylaıdm. kızı uyuttum. kahvemi içiyorum. köfte yapacağım ama izmir köfte mi, normal köfte olarak mı pişirsem bilemedim. 

bazelyeyi iyi aklıma getirdin ben de bezelyeli havuçlu pilav yapayım 

Saat 10 da yaparım yemeğimi işte yoktu yinede yeni oturdum bacım okuldu evdi işti bitmiyorki 

+1 oy
önce (987 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hiç sunumla 

Ugrasamam kahve içiyorum bende şimdi 

Bugün bir işim yok yemek de yapmıyorum akşam eşimin dayısına davetliyiz bugün rahatım 

Kahvenin telvesi ne işe yarıyor ki surekli sürer misin böyle yüzüne 

Bende cekiyorum salavat 10 bin vardı az kaldı bitsin zaman varsa tekrar isterim 

Allah kabul etsin bana iyi geliyor kız nemlendiriyor temizliyor llimon sıktm içine akşamda yapıcam inşallah

+1 oy
önce (2,572 puan) tarafından

Camlar silinecek dün caminin bahçesine fasulye eksik bugünde gübre götürdü eşim ben koyucam fasulyenin dinlerine o anlamaz evin temizliğini yapmam lazım camlar sikindi perdeler takılacak dolap kabakları silinecek bugün yemekdede dün yapmıştim patates çorbası pilav cacık yeter yani...

Ayyy ne güzel yaaa

önce (2,572 puan) tarafından

Caminin yanına gelebilirsin sende çok ekdim bu yıl inşallah olur veririm yersen

+1 oy
önce (14,958 puan) tarafından

Tavuklu lazanya ve biber dolması var içecekle biter herhalde bağdaştıramadım ama bu 😅

Olsun bazende böyle olsun 😂

+1 oy
önce (1,308 puan) tarafından

Oğlum mezuniyeti var bu akşam o yüzden kolaya kaçtım buzluktan köfte çıkardım yanına corba tamamdır 

Yaa maşallah canım yaa ♥️

+1 oy
önce (1,243 puan) tarafından

Bugün tavuk ciğer pirinc pilavı yapıyorum. 

Bayılırım ellerine sağlık 🥰

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 344 göst.
14 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,232 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 490 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (22,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 239 göst.
0 oy
8 cevap 373 göst.
4 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysfpnr (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,034 soru

23,878,090 cevap

321,189 kullanıcı