0 oy
64 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,853 puan) tarafından

Günaydın anneler bir sorum olacak size oğlum 22 aylık yani bu süreçte fark ettiğim bir şeyi dile getirmek istiyorum sizde de aynı sorun var mı ya da karşılaşan var mı 

Oğluma Sabah kahvaltı , öğle yemeği ya da akşam yemeği verdiğim sırada muhakkak aradan yarım saat geçmeden direk büyük abdestini yapar o kadar doyurmama rağmen bir bakıyorum ki hemen büyük abdestini yaptı ben de acaba yedikleri boşa mı gidiyor diye şey ettim belki saçma gelebilir ama benim aklıma takıldı niye her yemek yedikten sonra yani karnına tok olduktan sonra direk büyük abdestini yapıyor acaba sorun mu bu bilemedim

4 Cevaplar

0 oy
(4,373 puan) tarafından

Sorun olduğunu düşünmüyorum tersine iyi bir şey bağırsakları güzel çalışıyor 

Kilo alımı iyiyse sağlığı yerindeyse takılma 

(5,853 puan) tarafından
Yok cnm hep aynı yani aynı dediğim hiç alımı yok onu hateketli olduğuna bağlıyorum
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
Bagırsakları calıstıgı anlamına geliyor
(5,853 puan) tarafından
Ya biseyden değil tam istediğim gibi doyurdum diyorum bı  bakıyorum ANAAAAAAA kokuyor  hayal kırıklığı yaşıyorum ;)
(711 puan) tarafından
Aksine sevinmelisin bagırsakları sorunsuz çalıştığı için
(5,853 puan) tarafından
Yaaa peki cnm teşekkür ederim
0 oy
(547 puan) tarafından
Benim kızımda hep öyle bende kafama takıyorum bunu günde 3 defa gider bazen çok yerse 4 bile olur ondan kilo da pek alamıyor bu arada 34 aylık 
0 oy
(2,352 puan) tarafından

Aynı durumu yaşıyoruz kuzum. 

20 aylık benimkide. Yemek yiyor arkadan kısa sürede büyük tuvaletini yapıyor. 

Yeni başladı bu da yeni dediysem 1 aydır diyeyim. 

Sorun gibi gelmedi bana şöyle biraz internette bakındımda. Kilo almaz sadece heralde yediği karnında durmuyo ki et olsun et olmadan başka bişeye çeviriyo 

:D
Günde 2 kez kesin yapıyor 3-4 Allah kerim artık gününe göre

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
4 cevap 492 göst.
11 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eslem 01 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
0 oy
5 cevap 108 göst.

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...