Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_7fe98daf7bbe457779756f2b899e2c55, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Beta HCG Sonucu E-Devlet'te Bugün Görünecek mi? Bekleyiş Nasıl Olacak?-Aile & Aşk
0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından
Sabah erkenden sağlık ocağına kan verdim yarıni nasıl beklicem bilmiyorum acaba bugün akşama kadar e devlete dusermi sonuclari

4 Cevaplar

0 oy
(1,154 puan) tarafından
Evet düşmüş olabilir hatta
(197 puan) tarafından
Aman düşsün bugün ogreneyimde 4ten sorna düşsün ☺️☺️
(1,154 puan) tarafından
Öğrendin mi canim
(197 puan) tarafından
Malesef yaa henüz düşmemiş 4 tü kan verdim sadece bitanesi çıkmış hemoglam diye bişey onun harici yok henüz sabahlicam sanırım
(1,154 puan) tarafından
Geç verdinse yarın düşer
(197 puan) tarafından
Beklemekten başka çarem yok :/
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Bende bugün gebelik için kan verdim ama hala sonuçlar düşmemiş e nabıza göremıyorum 
(197 puan) tarafından
Sonucunuz nedir ?? Ewt çıkmış beta yok tüm kan dergerleri var arasında beta yok göremedim maleseff :((
(18 puan) tarafından
Hamileyım süprız oldu bıraz 9 aylık kızım var çünkü beklemıyordum , aile hekımıne gıdıp sorsanız bidaha belki onların sıstemde gözükür
(197 puan) tarafından
Hadi gözün aydın sagsalim al kucagina inşallah tekrar gidemem aile hekimine ama ben haftaya pazartesi kadın doğuma başka bı rahatsızlık için randevu almıştım ama kısmet bunaymis herhalde orada eşimle supriz bisekilde öğreniriz hem haftasında buyumus olur bugün bı test daha yaptım oda pozitif çünkü muhtemelen hamileyim sadece betami ogrenemedim
(18 puan) tarafından
Teste çıkıyorsa hamilesındıd canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
(197 puan) tarafından
Aynen amin inşallah çok sagol
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Sağlık ocağında beta için verilen kan ertesi gün düşüyor canım bende ilkini acilde verdim aynı gün çıktı. İki gün sonra artış varmı diye verdim birgün sonra çıktı. Şuan 37+1 im. Allah gönlüne göre versin inşallah.
(197 puan) tarafından
Neyse Sabah bakarım ohalde napalim çok sağol amin Rabbim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah
0 oy
(835 puan) tarafından
Bidahakine aklında bulunsun kanı alan hemşireden barkod iste. Aynı gün tüm sonuçları verdikleri barkodla öğrenebiliyorsun ben hiç enabızdan bakmam sabah kan veririm öğlen 2-3 gibi tüm sonuçlarımı hsl den görürüm
(197 puan) tarafından
Yaaa bilmiyordum bunu teşekkür ederim bilgilendirdigin icin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,441 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 12,948 göst.
+1 oy
3 cevap 105 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (846 puan) tarafından soruldu
+2 oy