0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar ilk çocugum 21 gün kuvezde kalmışti ve anne sütü almadi sadece mamayla besleyin demislerdi emzigi verdiğim gibi tuttu şimdi 2. Çocugum oldu 27 günlük oldu anne sütü alıyor hic bi çeşit verdiğim emziği kabul etmiyor kiraz uçlu hariç bi tek şuan onu denemedim en kalitelilerini aldim bide emzik tutmasi icin ne yapabilirim yardimınıza ihtiyacım var 

5 Cevaplar

0 oy
(145,648 puan) tarafından
tutmuyosa zorlama ne faydasi varki
(6 puan) tarafından
Ilk çocugumda çok faydasini gördüm çunkü o yüzden deneyimlediğim için istiyorum tutmasinı bazen uykuya dalmakta zorlaniyordu emziği verdigim gibi direk sakinleşip uyuyordu
(6,840 puan) tarafından
valla sütümü bandım reçele bandım şekere bandım bal bandım pekmeze bandım her şeye bandırdım yok çocuğun suratına bantladım para bandıyla yapıştırdım yara bandıyla yapıştırdım saç bandıyla maske gibi tutturdum Pandemide kullandığımız maskelerin kulak lastiklerini çıkardım çocuğun kulaklarına maske gibi asıp sabitledim emziği yok yok yok Elimden gelse çocuğun yanaklarını matkapla delip emziği vida’yla sabitleyecektim  ama o da maalesef mümkün değil. evimdeki emzik Çöplüğününü görsen en az dört tane çeyrek altın alır şu anki çeyrek altın parasıyla o derece düşün yani bir markanın her çeşidini her modelini aldım mesela avent de gece emzikleri var ışıklı fosforlu ışık yapıyor gündüz emzikleri Işıksız acaba ışıklı kısım ışık mekanizması ağırlık mı yapıyor diye hem ışıklı aldım hem Işıksız aldım hem saplı aldım hem sapsız aldım hem Sıfır altı aylık kaldım hem 18 aylık aldım hem 18 ay üzerine aldım her Marc’a her model her çeşit aldığım dandirik marketten de aldım en Kaliteli markalardan da aldım yok anam bana 2 senemi zindan etmeye and icmisti iki cocugumda
-Reklam-
0 oy
tarafından
bebek istemiyorsa en pahalı en ucuzu da dene almaz. zorla olmaz
0 oy
(17,453 puan) tarafından
Hiçbir emzıgı kabul etmiyorsa bısey yapamazsın
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Bence zorlama canım memeyi bırakabilir

Her çocuk almaz çünkü 
0 oy
tarafından
Benim kizimda asla tutmuyordu ..kac tane denedik emzik..en son tutmaya basladi ..emzige sut yada mama damlat biraz iyle ver agzina sormaaya basliycak ..attiginda yeniden oyle yap biraz eziyet olucak ama olucak ..

Valla cok kolay oluyor emzik tutunca

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
9 cevap 145 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
11 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,965 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,813 soru