+3 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,381 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız akşama ne yemek yaptınız yapacaksınız fikirleri alalım 8-)

Bayat ekmeklerim var onları değerlendirmek için tarhana çorbası yaptım inşallah şimdi küp küp doğrayıp kıtır ekmek.yapicam yanina ne yapsam bilemedim haşlanmış fasulye de var  baska birşey yapmam çünkü sadece yatmak istiyorum eşim yapma birşey dedi ama yapmazsam avm ye gidelim diyecek biliyorum ne kadar söylensede ben gitmek istemiyorum al çocuğu git sen gez diyorum  cocukta evde bunaldi diyor çocukla gidin  gezin gelin diyorum sensiz benim ne işim var diyor karışık işler 

image

12 Cevaplar

+1 oy
(4,381 puan) tarafından

En İyi Cevap

Huzur buyurun gelin hanımlar ☺️ yemeklerim hazır 

image

-Reklam-
+1 oy
(7,243 puan) tarafından

image

Eşimin doğum günü bugün oğlumu okula bıraktık öğretmenimizin öğretmenler gününü kutladık ordan da bi kafeye geldik eşim bir şeyler atıştırıyor şimdi sonra da küçük bir pasta kesip yeriz hediyesine vermiştim zaten:) akşam da yemeğe davetliyiz o yüzden rahatım biraz:) afiyet olsun.
(4,381 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm nice güzel yaşlara enişte
(7,243 puan) tarafından
Teşekkür ederiz canım.❤️
0 oy
(13,062 puan) tarafından
tavuk sote yapasım var ama elimi kaldıracak halim yok bakalım nasıl olacak:))

bir tarhana olsa içerdim sıcak sıcak miss
(4,381 puan) tarafından
Ah yakın olsak tancereyi vermeye razıydım
(13,062 puan) tarafından
Allah razı olsun:)
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Tavuk çıkarmıştım geri buzluğa attım sebzeli bulgur pilavı var dünden yanına sinitzel eşime kızartıcam.Kendimw de nohutlu ekşi bamya yaptım 
(4,381 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(547 puan) tarafından
Hava da karanlık baya evlerde karanlık insanın içi daralıyor bende yeşil mercimekli erişteli ayran çorbası yaptım küçük kızımı ayağımda sallıyorum uyusun yanında da kıymalı makarna yapcam salata yeter.. Canım sıkkın zaten çamaşır makinesi başını sallıyor yine daha iki ay önce 6 bin verip yaptırdık iki ay dayanmadı yeni eve taşındık onun masrafı koltuk aldık kırıldı antireye halı aldık şimdi de makina çıktı canım burnumda adam da napsın valla offff
(4,381 puan) tarafından
Geldimi üst üste gelir cnmm cana gelmesin
(547 puan) tarafından
Amin cana gelmesin.
0 oy
(5,443 puan) tarafından
Aleyküm selam canım 

Ben sabahtan mantı yaptım bitirdim çocuklar gelmeden de eşimin dayısı kalp krizi gecırmişti ona geçmiş olsun demeye gittik ordanda oğlumu kurstan aldık eve geldik kızım da 3 de çıkıcak eşim sonradan getırcek öyle işte
(4,381 puan) tarafından
Ellerine sağlık geçmiş olsun cnm
(5,443 puan) tarafından
Saol Canım
0 oy
(2,352 puan) tarafından
Afiyet olsun bende de mercimek çorbası var yanına menemen yapacaktım vazgeçtim peynirli makarnaya çevirdim :) 

Bizde yemek yedikten sonra çocuğu anneme bırakıp sinemaya gitcez eşimle. 

Dün çocukla birlikte yemeğe,market alışverişine falan gitmiştik bizim kız durmadı mızmızlandı öyle olunca eşimin heyheyler tepesine geldi akşam biraz aramız açıldı oyle tripliydik sinemaya gidelim dedi güya özür maiyetinde. Dur bakalım nolacak
(4,381 puan) tarafından
Güzel geçer inşallah cnm
0 oy
tarafından
Kiz gidin iste aman sende ben slsehriye corbasi dolma yaptim 
(4,381 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım

Gitmek sorun değil cnm ama bebek artık büyüdü yeri darlaştı aşırı derecede bağırsağıma baskı yapıyor kıvrandiriyor beni inan çarşıya da gitmem lazım hastane için alacaklarım var ona bile gidemiyorum yoksa avm ye gitmeyi özellikle dışarda yemeği severiz değişiklik oluyor Güzel oluyor
0 oy
(3,519 puan) tarafından
Hiç bisey yok suanki menümde çünkü daha eve gidemedim
(4,381 puan) tarafından
Yaparsın cnm
0 oy
(240 puan) tarafından
Çiğ köfte yaptım dolaba attım birazdan da hamur yoğurup lavaş yapacağım eşimin gelmesine yakın çıkarıp bir iki yoğururum dolapta yoğurttan biriktirdiğim kaymaklarım vardı onu çıkardım buzu çözülsün tereyağ yapacağım yufka çıkardım onu da buzluk böreği yapacağım çamaşır her gün var zaten yıka ser topla klasik rutin oldu bende 14 aylık oğlum var arada onunla zaman geçiriyorum iş hiç bitmiyor yapmazsakta birikiyor:)
0 oy
(802 puan) tarafından
Canım afiyetler olsun sanada şifa olsun benimkide idrar torbama yapıyor galiba şükür enfeksiyon gecti serumla ağrı kesici de yesemde su yetmiyor herhalde akşamada tavuklu pilav yoğurt turşu ıspanaklı yoğurt sarımsaklı yeriz bizde şükür :) 
0 oy
(776 puan) tarafından
Hava buz gibi bu havada anca sulu yemek yenir diye nohut yemeği ve tavuklu pirinç pilavı yaptım canım yaninada salata turşu yeter şükür 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 289 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,381 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 365 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,381 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 441 göst.
+8 oy
20 cevap 590 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,381 puan) tarafından soruldu

409,794 soru

12,320,072 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...