0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,088 puan) tarafından
Selamünaleyküm aşkolar ben polikistik Over hastasıyım takvim uygulamasına düzensiz adet döngü girerek baktığımda bana yumurtlama günlerini söyledi gerçekten de o gün akıntım çok oldu yani yumurtlama akıntısı ilk defa denk geldi tabii ilişkiden kaç gün sonra test yapılmalı ya da şimdi şöyle sorayım adet olmaya altı gün var şimdi test yapsam çıkar mı bir şeyler Kasıklarımda ağrı karnımda şişlik bel ağrısı yorgunluk halsizlik falan var ama ama bunlar adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi bilmiyorum bir de size danışmak istedim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erken gebelik testi yaparsan varsa eger belki silik cizgi cikar canim..

Ama ben ader gecikmesinden 2 gun sonra yapmistim baya kirmizi cizgi cikmis ti 

Hakkinda hayırlısı olsun 
(1,088 puan) tarafından
Çok amınn
-Reklam-
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Adetime 4 gün kala diğer bilgi olarak ilişkiden 12 gün sonra normal kaset test yapmıştım gayet belirgin olarak çıkmıştı. 

Belirti ise adet ile aynıydı adet olcak sanmıştım bu ay olmadı heralde demiştim olmuş meğer. 

Hayırlısıyla size de nasip olsun inşallah 
(1,088 puan) tarafından
Çok amın
0 oy
(197 puan) tarafından
Yumurtlamamda eğer döllenme olmuşsa 12 gün sona test yapabilrisin oda silik çıkabilir en iyisi adetin geçmesi 
(1,088 puan) tarafından
Beklıycm
(197 puan) tarafından
Bende 1 günüm geçti hemen tes yaptim 4tane hepsi silik çıktı ve bugün kan verdim sürekli e devlete giriyorum sonuç dustumu dusecekmi diye sabirsizim Rabbim hayırlısı ile sanada banada isteyen ama hak eden insanlara acilinden nasip etsin biran önce
(1,088 puan) tarafından
Çok amin bacımm ınsallaj
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Canım 6 gun vardı yaptım erken test cıkmadı üc gün geçti yaptım sak diye çıktı ikinci cizgi adetin gecmesini bekle hayırlısı olsun 
(1,088 puan) tarafından
Amın Insallah bacım bekliyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elifenur (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,668 puan) tarafından soruldu
0 oy