Kizlar Allah in izniyle bebislerimizi buyutup meslek sahibi yapariz inşallah.
Bebisinizn ne olmasini isterdiniz ben kucuklugimden beri disci olmak istiodum olamafim kizimin isterim ama tabiki kendi tercihi zorlamam hicbizaman
Gelin kaynana muhabbetlerine ara vermek istedim biraz
Büyüsün oğlu sanayiye verecem paraya para demiyolar
Buyuk oglumun avukat ortancinin ogretmen kucugun muhendis dogacak olaninda dis doktoru olmasini isterim ama nasip
Ben doktor olmasını istiyorsum ya poyraz yada deha ismi koycaz karar tam veremedik iki isim istemiyoruz ama düşündüm de doktor dehaoğluşum inşallah başarılı bie doktor olur hele bi dogsun bebisim
Okusun etsin iyi Bi iş sahibi olsun
Büyüsün kendi mesleğini kendi seçsin en mutlu olacağı meslek neyse kendi karar versin ve çalışırken seve seve çalışsın mecburiyetten degil bunu isterim
Okuması için elimden geleni yaparım okumazsa kendi bilir. Okursa alımı iyi olan bölümlere yönlendiririm. Ama illa ben şunu okumak istiyorum derse asla zorlamam. Kendi eden kendi bulur çünkü
Brn önce insan olmasını isterim benim çok tanıdıgım var okumuş ögretmen polis olmuş ama insanlıgından nasibini alamamış büyüdügündede aynen böyle diyecem ogluşuma meslekten önce insan ol diye gerisi nasip kısmet işleri ben karar aldım kimsenin tercihine karışmayacam kardeşimle eşimin tercihine karıstırmıştım şimdide senin yüzünden bu haldeyiz diyolar
Babasi avukat olsun istiyo ama ben illa doktor ogretmen gbi düşünmüyorum. Ne istiyosa onu olsun. Onun yetemedigi yerde biz destek çıkarız insallah. Her anne baba evladi iyi yerlere gelsin ister ama bu memlekete işçi de lazm
Eli ekmek tutsun hatta her işte calisabilsin
1,489,724 soru
24,347,839 cevap
346,346 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın