0 oy
610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (799 puan) tarafından

Kizlar Allah in izniyle bebislerimizi buyutup meslek sahibi yapariz inşallah.

Bebisinizn ne olmasini isterdiniz ben kucuklugimden beri disci olmak istiodum olamafim kizimin isterim ama tabiki kendi tercihi zorlamam hicbizaman:)

Gelin kaynana muhabbetlerine ara vermek istedim biraz:P

31 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Büyüsün oğlu sanayiye verecem :D paraya para demiyolar

(13,654 puan) tarafından
Aynı bizim mantık biz de öyle diyoruz eşimle :)))
-Reklam-
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Okusun eli ekmek tutsun da yeter bana ama içimden hep hemşire doktor geçiyor başhekim de olabilir;D
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Bn  estetisyenim estetisyen olsun diorum esimde pilot olmak istermis olamadi tabi kizm.pilot olsun diyor :))) ama o isin sakasi ne isterse o meslgi yapar
0 oy
tarafından
Hic dusunmedim bak 

Kendisine birakirim 

Zorarsa iyi kotu yonlerini dusunur bir meslek buluruz :) muhendislikler coo hosuma gidiyor bu aralar
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Oyuncu sarkici olmalarininisterdim ama kendileri bilir
0 oy
(259 puan) tarafından

Buyuk oglumun avukat ortancinin ogretmen kucugun muhendis dogacak olaninda dis doktoru olmasini isterim ama nasip:)

0 oy
tarafından

Ben doktor olmasını istiyorsum ya poyraz yada deha ismi koycaz karar tam veremedik iki isim istemiyoruz ama düşündüm de doktor deha:Doğluşum inşallah başarılı bie doktor olur hele bi dogsun bebisim

0 oy
(2,159 puan) tarafından

Okusun etsin iyi Bi iş sahibi olsun

Her yönden  güçlü kuvvetli Bi okadar da insanlara karşı merhametli olsun. Zalimin karşısında mazlumun arkasında dursun.
Gönlümden geçenler bu tarz şeyler. ❤️
Amin amin amin.... 

0 oy
tarafından

Büyüsün kendi mesleğini kendi seçsin en mutlu olacağı meslek neyse kendi karar versin ve çalışırken seve seve çalışsın mecburiyetten degil bunu isterim :)

0 oy
(1,634 puan) tarafından

Okuması için elimden geleni yaparım okumazsa kendi bilir. Okursa alımı iyi olan bölümlere yönlendiririm. Ama illa ben şunu okumak istiyorum derse asla zorlamam. Kendi eden kendi bulur çünkü :angel:

0 oy
(178 puan) tarafından

Brn önce insan olmasını isterim benim çok tanıdıgım var okumuş ögretmen polis olmuş ama    insanlıgından nasibini alamamış  büyüdügündede  aynen böyle diyecem ogluşuma meslekten önce   insan ol  diye  gerisi nasip kısmet işleri ben karar aldım kimsenin tercihine karışmayacam kardeşimle eşimin tercihine karıstırmıştım şimdide senin yüzünden  bu haldeyiz diyolar:)

0 oy
(557 puan) tarafından
Ben ve esim büyük kızımin dr olmasını  cok istiyoruz   kucugununde avukat olmasini  artık kendi tercihleri bklım ne olucak allah hayırlı meslekler nasip etsin evlatlarimiza
0 oy
tarafından

Babasi avukat olsun istiyo ama ben illa doktor ogretmen gbi düşünmüyorum. Ne istiyosa onu olsun. Onun yetemedigi yerde biz destek çıkarız insallah. Her anne baba evladi iyi yerlere gelsin ister ama bu memlekete işçi de lazm:D

0 oy
(1,240 puan) tarafından
Bende eşimde beden egitimi öğretmeni benim ailem geneli sağlıkçı eşimin öğretmen...Ben ascı olmak cok isterdim vallaha kursa gidip kendimi bu yönde geliştirmek cok isterim.Oglumun profesyonel sporcu olmasini isterim artik hangi dal kendisi bilir fakat olmak istemeyip farkli bir meslek secerse de karismam onun hayati rabbim hepsine uzun omur versin.
0 oy
(230 puan) tarafından
Okumasa da olur ben okumda ne oldu iş yok atama yok öyle ortada kaldım :)) 
0 oy
(371 puan) tarafından
Inşallah rabbim iyi insanlarla merhametli vicdanlı dinine  bağlı bi evlat olsunlar da cidden gerisi de gözüm  yok ya allahım doğru yoldan ayırmasın evlatlarımızı helal kazancından meslek sahipleri olsun hak yemeyen vicdanlı 
0 oy
(2,483 puan) tarafından

Eli ekmek tutsun hatta her işte calisabilsin 

Babasi gibi olsun kisaca benim yavrum 
Eşim bi işe girsin hep baska yerlerde de yedek bi işi vardır çok şükür 
Bos durmayi sevmez

0 oy
(996 puan) tarafından
Valla canim Allah insallah dilegimi kabulbeder kizim 5yasinda o bile dua ediyo simdiden guzel bi meslegim olsun diyo insalkah 5yasindaki kizim doktor 4 yasinda ki kizim avukat 3 aylik oglumda muhendis olsun istiyorum insallah da olurlar cok istiyom ana yuregi iste
0 oy
(25,199 puan) tarafından
Hay Allah razı olsun valla bıktım aldatma kaynana postlarından. Ben doktor olsun isterim genel cerrah mesela çok havalı :D
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Hakim, savcı, politika tarzı birşey :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 107 göst.
22 saat önce Diğer kategorisinde Yawhehw (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.