0 oy
569 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba, esimle 3 tıldır evliyiz. Çok dürüst ve güvenilir bir insan olduğunu düşünüyorum. 3 yıldir ufacik yalanını yakalamadim. Yaklasık 2 yıldir yurt dişindaydı ara ara 3 4 ayda bir geliyordu. Aramizda hiçbir şey yaşanmiyor, yaşanmadi. Evde aramız iyi anlasiyoruz. Ama cinsel hicbir şey yasamiyoruz. 4 aydir yurt disindaydi mesela. Gelince beni ozlemis olmasini bekledim ama hala bir sey yasanmadı. Sizce baska biri mi var hayatinda? Nasil anlayabilirim. Telefonunu da sakliyor sifreli ama wp den yazisirken goruyorum konustugu kisilerde kadin yok. Dutust biri babasida oyleydi. Şerefli takılan birileri bunlar ama yapmaz da diyemiyorum. Sonuc olarak disarida yapan biri, evde de yapar diye dusunuyorum sizce?

17 Cevaplar

+6 oy
(717 puan) tarafından
3 4 ay eşini görmeyecek görünce herhangi bişey hissetmeyecek bu mümkün değil maalesef ki 
(18 puan) tarafından
Cudeo izlediginide gordum ama yinede canli ben varim yani.
(2,813 puan) tarafından
Telelfonunu saklıyor video izliyor diyorsun daha güvenilir adam diyorsun bence senin kriterlerin çok düşmüş
(5,038 puan) tarafından
Kriter düşmüş, bence de
(18 puan) tarafından
Yaniliyorum belkide bilmiyorum ki, eger boyle bir sey yapiyorsa asla toparlanamam. Cunku gercekten guvrniyorum
(2,813 puan) tarafından
Nasıl guvenebiliyorsun anlayamadım gervekten telelfonunu saklayan video izleyen 3 4 aydan sonra buluşunca sana dokunmayan bir adama nasıl güvenirsin
(717 puan) tarafından
Aynı soruyu bende sormak istiyorum
(5,038 puan) tarafından
Aynen vıdeo izlemese aklıma baska bısey gelecek böyle bi istegı yok demekk ki dıye de. Video ızleyen bırı ıhtıyac hissediyordur hısseıdyorsa yanında sen varken sana neden dokunmuyor.
(18 puan) tarafından
Iste bende bunu merak ediyorum. Sadece video izleyerek 2 yil gercek seks yapmadan durabilir mi erkek?
(5,038 puan) tarafından
Canım ıllakı durulur bekar olanlar nası duruyor. Önemli olan neden dursun? İmkanı varken.
(717 puan) tarafından
Canım benim anlamak mı istemiyorsun yoksa kemalim yapmazcılardan mısın? İhtiyacını BAŞKASI İLE GİDERİYOR bunun başka açiklaması olamaz yada en kötü ihtimal tercihi farklı olmuş olabilir
(18 puan) tarafından
Hic yapmayan durabilirde, bunu yasayan kisi duramaz. Heleki yaninda bir kadin varken. Şuan cok uzgunum agliyorum. Bu aksam gec gelecem yaZdi suphelendim.
(18 puan) tarafından
Bu kadar ***** oldugumu kabul edemiyorum. Iyide nasil yapabilir cok kucuk bir ilcedeyiz kimle olabilir illaki karsilasirdim yani
(717 puan) tarafından
Başka ilçeye gitmek çok zor değil
(13,095 puan) tarafından
Ne ile karşılaşacaksın canım sen görünen şeyi kabullenemezken gözün zaten dışarıda da kapalıdır bir şüphe unsuru aramıyorsundur dolayısıyla yapsa da yakalayamazsın
-Reklam-
+3 oy
(13,095 puan) tarafından
Aldatıyor olabilir bu ayrı farklı eğilimleri olabilir bu apayrı. Normal değil o kesin. 
+2 oy
(3,123 puan) tarafından
Eşin madem çok dürüst ve iyi biri al karşına konuş neden için içini kemiriyor yanlış anlama ben zaten çok karşıyım karı kocanın ayrı yerlerde yaşamasına az olsun helalinden olsun ama yan yana olun aile bütünlüğü bozuldu mu toparlaması kolay olmaz çünkü herkes farklı bir yaşam tarzına alışıyor 
(18 puan) tarafından
Oyle bir sey yok diyor. Ama olabilir acikcasi. Hangi erkek evet seni aldatiyorum derki.
(3,123 puan) tarafından
Öyle der tabi bu illa seni aldattığı anlamına gelmez ama insan eşini özler özlediğini belli eder itifat eder sevdiğini söyler güzel bulur bunlar yoksa aranıza mesafeler girmiş maalesef
+1 oy
(858 puan) tarafından
hayatta da anlayamazsın. değil yurt dışı yanında da olsa anlamazsın. saklamak isteyen adam efsane saklar. 
+1 oy
(18 puan) tarafından
3 yıldır zaten ara ara oluyordu ama yurt disina cikinca hiç olmamaya basladı. Aramiz iyi ama kardes gibiyiz. Maalesef benimde ihtiyaclarim var. Arkasini donup yatan bir erkek yatakta. Bana erkekmisim gibi davraniyor. Bunu. Sebebi hayatinda baska biri mi olmasi. Evden de cok bir yere gitmiyor fakat, erkek bu sonucta hic mi cani istemez. Çok saskinim. Uzgunum 
(3,082 puan) tarafından
Açık açık sormadın mı hiç ben olsam duramam sorarım .kanka oldukta benimmi haberim yok derim
(18 puan) tarafından
Kabul etmiyor
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Özlememisi tuhaf ihtiyacını başka şekilde mi gideryor acaba ama yine de özlemesi gerekirdi
0 oy
(4,297 puan) tarafından

Bu şekilde ilk aklıma gelen başkasının olması veya seni beğenmiyor olmasi geldi 

(18 puan) tarafından
Evet bana cirkinsin diyip duruyor, cirkin degilim ama. Normal bir insanim iste herkes gibj. Ayrica bunun guzellikle ne alakasi var. Ihtiyac sonucta 4 ay uzaktaydik
(4,297 puan) tarafından
Bacı demekki. Başka kadınlar la ihticini karşılıyor senin için demiyorum ama bi insan ölüyor olsa beğenmediği sevmediği biriyle birlikte olmaz
(18 puan) tarafından
Manasiz bir iyi davranmasi da var yani. Aldatan insanda olur genelde bu iyi davranma isi falan. Eskiden bana kizardi, kavga ederdik çok. Simdi ama iki yabanci gibi, disaridan gelmisiz cocugu oynatiyoruz aramiz iyi gayet. Arada ortak maddi konulardan konusuyoruz. Ama bebek uyuyunca asla zorunda kalmadikca sohbette etmiyoruz
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Bizde yeni evliydik 4-5 ay oldu ailesiyle birlikte oturuyorduk eşime yurtdışı işi çıktı gelince evi ayıracağım diye söz verdi gitti o sırada hamileyim de neyse 6 ay durdu savaş vardı gönderdiler geldi aradan 1 sene geçti rahat belki de fazla da olabilir telegramına bakıyordum Rusya kadın numaraları vardı 3-5 tane ama telefonda kayıtlı değil demekki konuşmuş silmiş ama telegramında numaraları görünüyor neyse ya sabır çektim numaraları sildim konuyu bile açmadım o sıra bekâr arkadaşıyla gitmişti büyük ihtimalle o da konuştu şuan evli ikisi de bilmiyor benim bildiğimi ama unutmadım tabi yinede gözüm üzerinde 
(1,010 puan) tarafından
Ben sadece ihtiyacını nasil karşılıyordun fln dediğimde soğuk zaten Rusya'daydı bazen de bende video fotoğraf fln istiyordu yani bilmiyorum konuşmuş olabilir ama görüşme olmuşmu bilmiyorum
(1,010 puan) tarafından
Telefonuna birinin numarasını kayıt et eğer telegramı varsa sen numarayı sildiğin zaman gider o da gider ama mesajlaşma olduysa numara kalıyor sadece mesajı silmiş görünüyor
(325 puan) tarafından
Yane illahi karşi taraf numarası lazım yazması icin
(1,010 puan) tarafından
Evet ama bildiği biri vermesı lâzım numarasını ha telegram da yabancılarda var kuzenimin numarası kayıtlıydı bende boşandı numarasını kırıp atmış bende silmiştim numarayı ama telegrama girdim kuzenim numarası duruyor baktım bir grupa katılmış resmen +18 yani tam konuya girmeyim şuan o numarayı başka biri kullanıyor
(1,010 puan) tarafından
Yani arama yerine ne yazarsan yaz çıkar numarası görünen de olur görünmeyen de ne b.k varsa hep telegramda dönüyor
Geçenlerde iki genç kızı öldürülmüştü ya onu bile ben ordan gördüm sansürsüz
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Gizli gay olabilir mi? Aldatıyor olsa bile senin yanına gelince illaki ister. Bilemedim. 
(18 puan) tarafından
Aynen bende dusunuyorum. Sprguluyorum ama fazla erkek bu surekli disarda kavga ediyor. Yani egilimi pek yok gibi. Bu konuyu ona actim konustuk doktora fit dedim sorunum yok diyor. Belkide disarida ihtiyacini giderebildiginden bu kadar emin ve beni begenmiyor
(2,049 puan) tarafından
Yani canım bilemiyorum. Insanların eğilimi çok farklı gerçekten. Toplum baskısı yüzünden kendilerini o kadar bastırıyorlar ki. Bir anda imkan bulunca sapıtıyorlar. Çocuk yoksa eğer seni de beğenmiyormuş sevmiyor demektir bu. Işı uzatmadan yoluna bak derim.
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Beni yanlış anlama  bir erkek aylarca haftalarca ayrı kaldığında sevdiği kadını ister istememesi mümkün değil. İstemiyorsa afedersin ya gay dır yada başkası vardır. 
0 oy
(909 puan) tarafından
Bir kadının içine şüphe düşüyorsa o adam kesinlikle gizli kapaklı bi haltlar yiyordur bunun dahası olamaz bence hele de ayrı kalacak ama cinsel bi yakınlaşma olmayacak insanlar bir aradaki eşiyle haftada kaç kere cinsel ilişki yaşıyor hiç normal değil 
(18 puan) tarafından
Bacim cok uzgunum... 4 ay onu bekledim sabirsizlikla ve geldiginde mal gibi arkasini donup yatiyor 1 haftadir yani. Biraz yorucu bir isi vardi ama yeter mutlulukla beni sevmesi lazimdi
0 oy
(874 puan) tarafından
Uzun süreli görüşmeyip eve gelince birşey yaşanmamasi normal değil 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Almanyada o işi pişiriyor dur canım 
(18 puan) tarafından
Almanyada yapan turkiyede niye yapmasin. Bu arada almanyaya gittigini nerden anladin
(3,631 puan) tarafından
Yazıda Almanya okumuşum da şimdi telrar okudum Almanya yazmıyor :)
0 oy
(17,885 puan) tarafından
Bir sağlık sorunu yoksa senden uzak durması mümkün değil. Bence neden böyle olduğunu sormalısın. Sonuçta seni özlemiş olması gerekiyor 
0 oy
tarafından
Bir erkek o kadar uzun sure ayri kalip asla ozlememis olamaz ..mumkun degil ..

Senin aldatip aldatmadigini anlamak cok kolay ..o telefon yaninda acarken bakicamsin gizlice sifresini ..uyuduktan sonra alicak kurcaliycaksin ..diyorsan ki yok bunu yapamadim o zaman alicaksin esini karsina ac diyceksin telefonun sifresini ..supheleniyorum diyceksin ..esin ya hani acik acik konusucaksin ..illaki verecektir eger yok sakliyorsa gene demekki var o telefonda bir seyler malesef ki ..supheyle yasanmaz bir yolunu bulup telefonuna bakmalisin canim
tarafından
Esimin cevabi bu canim:
Video izleyen erkek nefsine düşkündür ..videonu izleme sebebi zaten canının bir seyler istemesidir ...ya masturbasyonla kendini tatmin ediyor yada cinsellik yasiyor ..
Seven  karisini arzulamalı diyo ...video bile izlememeli bu yalniş
Ben bunu anlamiyorum madem sekse duskun 4 ayda bir kere bile mi isteyi olmadı
(18 puan) tarafından
Cok uzgunum ama belli etmiyorum gun icinde. Icime atiyorum. Yine kahvesini cayini yemegini yapoyorum. Bebegimizi oynatiyoruz. Gulusuyoruz oynasiyoruz ama yatakta aglayasim geliyor. Arkami donup uyuyorum. Sormuyorum bile artik. Hastaysa kendini daha kotu hissetmesin diye. Daha once sordum iyiyim, ben ergen degilim demisti...
tarafından
Bence o kendini tatmin ediyor masturbasyonla .. çünki ona alisan insan cinsellik istemez
(18 puan) tarafından
Haklisin bana da bu mantikli geliyor. Cunku disarida yapabilen adam evde de yapabilir.
tarafından
Aynen canım..
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Bir erkek telefon şifresini saklıyorsa yediği birşeyler vardır aynısı kadın içinde geçerli o kadar yurt dışında kalıp eve gelince birşey olmayınca insan bir işgilleniyor
0 oy
tarafından
Valla canım alevlemek istemiyorum ama benim eşim kaç kez 15  günlük yada 20 günlük geçici göreve gitti. Hep derdi evli adamlar keşke uzak göreve yollamasalar diye ve eve geldiğinde resmen ilk evlenmis halimize geliyorduk sen düşün yani 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 625 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde petitto (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,676 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde tomrislykke (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 909 göst.
0 oy
13 cevap 613 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde umutsuzvaka (40 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,641 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...