0 oy
1,008 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar şu an hamileyim ve bundan 2 ay öncesine kadar eşimle 101'e gittik orda canım çikolata çekti bitane kendime birtane de eşime aldım kasaya giderken eşim elimde gördü ve bırak şunları yerine diye beni çocuk gibi azarladı almadı ben de hiçbir şekilde konuşmadım sonrasında bundan şikayet edince ben senin yediğin içtiğin hiçbirşeye laf etmiyorum ama borcum varken böyle davrandığın için çok anlayışsızsın dedi ben mi anlayışsızım o mu abartıyo

31 Cevaplar

+6 oy
(13,062 puan) tarafından
bu öküzleri çok mu aradınız ya? hödük resmen. 1 çikolatayla mı borç kapanacak 
-Reklam-
0 oy
(885 puan) tarafından
Bir tane çikolata almazsa bütün borçları kapanıyormuymus 
(8 puan) tarafından
Evet 1 çikolatanın açı olmuş benim eşim hem de hamile olduğumu bile bile
(885 puan) tarafından
Gerçekten çok ayıp etmiş . İnsan kendi yemesinden keser yinede alır onu . Üstelik hamilesin. Ben erkek olsam eşime çocuğuma kıyamam
(8 puan) tarafından
Yaa şimdi de bana bir çikolata alamadığı parasıyla anasını yediriyo haram zıkkım ediyorum benim de çocuğumun da hakkı o para helal etmiyorum ahirette de alacam sizce benim ahım tutar mı onları
(6,109 puan) tarafından
yani bide bunun icin hamile olmayada gerek yok siradan birsey yani alt tarafi bi cikolata oyle kus sutu falan degilki .
(885 puan) tarafından
Üzüldüm gerçekten senin adına . Tutar tutar hiç merak etme
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Yuh ne adamlar var.Üstelik hamilesin
0 oy
(193 puan) tarafından
Eşin anakyişsiz bence canım sen hamilesin tabiki canının çekmesi çok normal... yenidoğan bebek alışverişi yaprken filan da bir şey diyor mu
(8 puan) tarafından
Evet o yüzden tartıştık ve borcu olmasına rağmen annesine her türlü destek olacağından bahsetti ben de tartıştım vurdu bana defalarca sonra polise şikayet ettim herkese de rezil ettim şimdi de oturmuş hâlâ pişman olmasını bekliyorum sizce benim aklımda sorun var mı çekinmeden söyleyebilirsiniz
(622 puan) tarafından
Şu yorumuna çok üzüldüm yani üzgünüm ama sende de var sorun neyin pişmanlığını bekliyorsun canım pişman olacak adam hamile kadına el kaldırırmı o zaten vijdanını insanlığını kaybetmiş sonradan geri kazanılacak şeyler değil.. ( ha boşanmak kolay değil şartlarını bilemem o yüzden ahkam kesemem bu konuda yorum yapamıycam)
0 oy
(260 puan) tarafından
Yani alt tarafı bir çikolata cnm üstelik hamileyim demişsin borçla ne alakası var bu çikolata ile mi batacak eşin yada onunla mi borcu kapanacak eşin anlayışsız tabiki 
0 oy
(711 puan) tarafından
Eşin sacmalıyor 2 çikolata ile borç batagına mı sürüklenir hem hamilesin hamile insanın aşerdiği şeyi almamak adamlığa sığmaz
0 oy
(5,517 puan) tarafından
100 tl ile batacak ise batsın o zaman. Ben erkek olsam bir gün amelelik yapar bulaşık yıkar o çikolatayı alırım. Cimri adamı sevmem bencil cimriyi hiç sevmem. 
0 oy
tarafından
İki çikolata ne kadar olabilir en fazla ya kafayımı yemiş ne kadar ayıp tavrını koy
0 oy
(744 puan) tarafından
Tabiki abartmış bir çikolatayla borcu mu kapanacakmis 
0 oy
(1,617 puan) tarafından
AA öyle deme ama o iki çikolatayı almayınca tüm borcunu kapattı üstelik üstüne kâr bile etti saçmalama ya 

Ne adamlar var hamilesin canın çekmiştir alırsın yani iki çikolatayla Bi dünya borca girmeyecek sonuçta 
(8 puan) tarafından
Ben işte böyle bir adam için oturdum ağladım yazık demi bana
(1,617 puan) tarafından
Yazık olmazmı be hem sana hem bebeğe zarar iki çikolatayla borçları bitmezdi ama hem bebeğini hemde karısını mutlu edebilirdi ama işte beyin olmadığı zaman  öyle oluyor
0 oy
(3,517 puan) tarafından
Tabi o bir tane çikolata yüzünden evinize icra gelebilir 

Yada 1 tane çikolata yüzünden eşin borca iyice girer ve hapse düşebilir 

Ne gerizekali ******** kocalarimiz var 

Benim de eski eşim yapardı ağlatarak çıkarırdı beni marketten önemli olanları al sonra alırız diye 

Aldığım iki tane 1er liralık cikolataydi oysaki:/
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Eşin biraz fazla abartmış tatlı dille söyleyebilirdi hem gebesin bide canın da çekmiş olabilir 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Ne borcu varmış ki bir çikolata alamayacak 
(8 puan) tarafından
Anasına destek olamıyomuş ben ailesiyle görüşmek istemediğimi söyledim sike sike görüşeceksin dedi ve her zaman birşey isteyince borcum var diye ağlayan adam götümü siktirir anneme destek olurum dedi ve bana vurması da ayrı sizce ben böyle bir adamla barışmalı mıyım ve hâlâ rezil olmuş herkese diye beni suçlayan o
(18,181 puan) tarafından
Bence yol yakınken kaç kurtul böyle bir adam asla değişmez gitsin anasının koynunda uyusun anası yatmadan da emzirsin uyutsun onu belli ki büyümemiş
(1,239 puan) tarafından
Aynı evin içimdesin küs olsan ne olmasan ne zaten onu algılayacak kapasitesi De değl böyle adamlar baba oluyor bide yanlıs anlama ama  imkanı olan böyle adamla yaşamaz
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Zerre bişey almazdım uzun zamanda tepkim değişmezdi.Hamilesin zararlı dese anlarım o an tepkisini yanlış vermis derdim ama borcu 20 TL lik bir çikolatayla mi kapanacak aşırı düşüncesiz 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Borcu var ama cocuk yapiyor nasil oluyor bu.borcunu dusunen odemesini dusunur cocuk yapmaz canm cocuk bakmak biraz tuzludur bi cikoltaya laf yapiyor saka gibi.bu asam uarin oburgun cocugunun bezine mamasinasa laf yaoar borcum var diye.yanlis anlama borcu olan cocuk yapamaz demek istemedim sadece cikolata alamicak kadr borcu varsa cocuk yapmakta cok maliyetli bezi mamasi kiyafeti hazrligi osu busu yani
(8 puan) tarafından
Yok dediklerinizin hepsini ben de biliyorum çokta doğru yol yakınken dönecem çocuğum öyle bir adamla büyümeyi haketmiyo
0 oy
(5,116 puan) tarafından
Oha ya. Bazen burrda kelımeler yetersiz kalıyır cıdden, 
0 oy
(323 puan) tarafından
Tövbe bismillah bi tane çikolatadan mi borcuyla batıyormus. Eşin çok ayıp etmiş bence. Hamilelesin birde 
0 oy
(359 puan) tarafından
Çok ama çok saçmalamış üstelik hamilesin sen ya senden çok hormonların nefsin istiyor bu resmen bencillik yanlış anlama ama doldurmak gibi oldu ama okurken ben bile sinir oldum ki hamile olmasanda almak zorunda onun parasında senin hakkın var sana ne kadar harcarsa Allah katında o kadar sevap yazılıyor Allah'tan korksun ya gidip poşet poşet alsan hadi bı nebze iki tane çikolatayla batiyorsa batsın o zaman kendi harcamalarina çok mu dikkat ediyor acaba merak ettim 
(8 puan) tarafından
Yoo valla sigarası benim aldığım çikolatadan fazla onu görmüyor
(359 puan) tarafından
Bencil işte egoist bir insan yazıklar olsun böyle adama yuh ya üzülme boşver kendin elinden geldiği kadar para biriktirmeye bak az az da olsa ne geçerse eline biriktir al fark ederse de markette yaptığı mevzuyu söylersin sen misliyle sigara para basarken ben hamile halimle bı çikolata alam dedim borç la bencillikle suçladın dersin kendini ona muhtaç etmemek için elinden geleni yap ama tartışma böyleleri laftan anlamaz öyle bı haklı cikarirki kendini nerdese sen kendini suçlarsin
(8 puan) tarafından
Artık tartışmıyoruz boşanacaz galiba
(359 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun kuzum Allah gönlünü yormasin :(
(8 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(922 puan) tarafından
Bir çikolata ile borcunu mu odyecekmis
0 oy
(3,028 puan) tarafından
O çikolatayı bırakınca bütün borçları bitti mi
(8 puan) tarafından
Yok ben ondan dayak yiyip polise şikayet edince arabasını sattı peşimden bütün borcu bitti şimdi anasını yediriyo
(3,028 puan) tarafından
Ne olur boşandım de o adamdan
(8 puan) tarafından
Henüz değil iki hafta oldu evden bu olay olalı

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 235 göst.
0 oy
8 cevap 184 göst.

409,789 soru

12,319,905 cevap

38,930 kullanıcı