+1 oy
423 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,474 puan) tarafından
Çocuk yüzüğümu almış oynamış atmış biryere kizlar varmı bı dua okunan bulmak için yok evin içinde arıtım tariyom yok

13 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hadi şeyh sana 3 tane fatiha okucam ....... bul

Diceksin ararken sürekli fatiha oku

O nokta koyduğum yere kaybettiğin şeyi söyle

Bunu oku canım 
-Reklam-
0 oy
(400 puan) tarafından
Cocuklar bu tür şeyleri çöpe atıyorlar yada balkondan aşağı atarlar banyoda çöp kutusuna bakmalısın kırlı sepetı vesaıre falan... 

Eltımde bir dua vardı senın için isterim sana atarım 
(1,474 puan) tarafından
Ya sen nasıl bir kraliçesin ilk okuduğumda cevabını o kadar da olmaz dedim ama en son bakacak hiçbir yer kalmadı sabah uyandığımda ilk iş çöpe baktım benim kız çöpe atmış fark etmeden akşam çöp çıkarsaydım resmen gidiyordu yüzük buldum sonunda sana da çok teşekkür ederim
(400 puan) tarafından
Çok sevindim canımm daha bugün senden bahsettim eltim e duayı gönder dedım gerek kalmamıs..:) ) benımde yüzüğüm kırlı sepetinde çıkmıştı üç gün aramıstım hıc unutmam nasıl üzülmüştüm. Bulduğum zamankı sevinc ayrı güzeldi haha
(1,474 puan) tarafından
Yok zamanda birde o kaybolunca kötü oluyor insan tabi ki
(400 puan) tarafından
Ay tabiki öyle bıde alyans anlamı çok
0 oy
tarafından
21 tane Kevser suresi oku canm 
0 oy
tarafından
Rahman suresi ilk 3 ayet bi de 21 besmele 
0 oy
(881 puan) tarafından

image

annem genelde bu duayla bulur canım. Bir dene inşallah bulursun 
0 oy
(2,193 puan) tarafından
Benimde bileklik kayıp ne okudum bulamadım:((( 
0 oy
(95 puan) tarafından
Birgün yatagımdan kirli nevresim leri aldım yenileri derdim eskileri de kirli sepetine attım yıkamak için tekrar baktıgımda sepete nevresimler yok. Bulamıyorum günlerce acaba yıkadımmı diye tekrar bak dolaplara dualar oku evi tamamen dök yok ya koca nevresim takımı yok. Eşime de baktırdım her yere o görür belki diye yine yok. Bir hafta sonra bir baktım kirli sepetinde öylece duruyo. Hani sepette başka kirlide  yok karıştı diycem . Çok korkmuştum aslında. 

O geldi aklıma
(1,474 puan) tarafından
Bendede oluyor nereye baktiysam bulamadığım şey sanki hiç aramamisim gibi çıkıp geliyor onume
0 oy
(361 puan) tarafından
Yasin süresi oku ama bı yandan ara bulursun 
0 oy
(138 puan) tarafından
Benimkide beş taşımı kaybetti küçük sıpa aradım yardım bulamadım nasipse çıkar önüme dedim henüz çıkmadı 
(1,474 puan) tarafından
Canım çok geçmediyse üstünden çöpe bak genelde orada oluyor demek ki. Buradaki arkadaşlar çöpü tavsiye etmişti itimat etmedim ama çöpten çıktı erken fark etmek yüzümü kurtardı
0 oy
(798 puan) tarafından
Ben de 2 gun once kaybettim buraya yazmaya gelmistim ki senin sorunu gordum.D ins buluruz ilk gun cok uzulmemistim ama bugun cok uzgunum nerdeyse agliycam 
0 oy
(551 puan) tarafından
İbrahim Ethem kürkünü giyem kaybını bulam ruhuna Fatiha 7 defa. Bunu söyleyerek ara bulduktan sonra 7 defa ruhuna fatiha okuyacan 
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Ethem dede vardı :)
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Internetten bulup okumustum bayagi uzun bi duaydi oradaki yazida uyumadan once okumali ruyanda goreceksin yaziyodu  oglumun kunyesi dusmustu bahcede onun icin yaptim bende 4.gun buldum bahcede ruyamda soylenilen yerde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yagmur0099 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 538 göst.
13 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 514 göst.