+21 oy
4,080 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Bizim hikayemizi bilen bilir oğlumun nefes borusunda tavuk kalmştı hastaneden 28 haziran taburcu olmştuk herşey iyiye gidiyordu taaki 7 kasım sabahına kadar hiç birşeyi yoktu gayet iyidi sabah 7 de eşim işe giderken oğlum uyandı kendindeydi eşim öptü kokladı tekrardan uyudu bakıştılar bende gece uyuyamadığım için hadi dedim kızımın okul alarmı çalana kadar yatayım alarm 8.25 gece çalması lazmdı ama sabah 8 de birşey bnı ürpertti :( yataktan fırladm oğlm zatn yanımdaydı bi baktm dili dudakları mosmor ben oğlumun bir gık sesini dahi duymadım o halde gördm deliye döndüm evin içinde kucağıma alıp koçuşturdum yüzüne su tuttum 

Oksijen cihazıyla oksijen verdm suni teneffüs dahi yaptm ama nafile nabız yok eşimi aradm yetiş dedm kaynımın üst katmda otryı çağırdm 

Hemen arabaya bindik evimizin hemen aşağısında ambülans denk geldik direk durdurduk oğlumu verdm 30 dakika uğraştılar yok snra ambulanstaki adam bin dedi hastaneye gidyoz bnde rahatladm abi dedm kalbi atıyo deme ondan gdyoz hastaneye dedm adam ağlamaya başladı 

Bşy demiyo hastaneye vardk oğlm içerde 2 saat kaldı doktorlar bilgi vermiyo 

Snra doktor geldi ve bna başınız sağolsun dediler :(( çığlık seslerim heryere gtti bağırdm ben bunu duymak istemiyorum dedm 

Bna geçmiş olsn demeniz lazm dı dedm :( oğlunu ben ve babası yıkadk kefenledik Rabbim hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın çok zor uykuda aniden kalbi durdu :(( daha 5 buçuk yaşındaydı

130 Cevaplar

0 oy
(282 puan) tarafından
Allahim sana eşine sabır versin kuzum benim mekanı cennet olsun çok kötü oldum okurken 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Mekanı Cennet olsun canım çok üzüldüm Rabb'im sabırlar versin size :'(

0 oy
(1,124 puan) tarafından

Rabbim sabır versin ne denir bilemiyorum nasıl bı acı nefesim tutuldu şuan mekanı cennet olsun:(:(

0 oy
(6,760 puan) tarafından
Seni ın oğlunu çok merak ediyordum Allah sana ve elinize sabır versin ;(  
0 oy
(9,632 puan) tarafından
ben bile kötü oldum Rabbim sana sabır versin o bir melek olmuş tarifi olmayan bir acı Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı.
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Rabbim sabırların en büyüğünü versin kalan evladının acısını görme inşallah 
0 oy
(19,899 puan) tarafından
Ay Allah'ım ya ne kadar üzüldüm anlatamam. Sen o zaman bu tavuk kaçma olayını anlattığında da günlerce aklımda kalmıştı. Merak etmiştim hatta sizi. Keşke bu haberi duymasaydik. İyi haberlerinizi alsaydık. Allah'ım sizlere sabırlar versin. Cennetinde kavuştursun. Valla başka ne denir bilemiyorum. 
0 oy
(5,407 puan) tarafından

Göğsümün üzerine koca bir taş koydular sanki Rabbim selamet versin sana :'(

0 oy
(1,627 puan) tarafından
Başınız sağolsun ben okurken içim yandı Kim bilir sizin içiniz ne haldedir zaten eminim cennet kokuyordu cennete gitti rabbim peygamber sabrı versin 
0 oy
(133 puan) tarafından
Kıyamam ya Rabbim bolca sabrını versin çok zor bı acı tarifi yok bunun 
0 oy
(39 puan) tarafından
Allah'ım sen dayanma gücü ver çok zor bir durum Allahim 
0 oy
(724 puan) tarafından
Tüylerim diken diken son ana kadar acaba yeni doğmuş bebek mi ddm 5 buçuk yaşı görünce şok oldum ölümün azı çoğu olmaz ama o 5 buçuk seneye neler sığdırmışsınızdır oy oy Rabbim size Eyüp peygamber sabrı versin:(
(1,205 puan) tarafından
Delirmemek elde dgl çok zor :((
0 oy
(349 puan) tarafından
Yemin ederim içim parcalandi rabbim sana peygamber sabrı versin insallah
0 oy
(488 puan) tarafından
Okurken hüngür hüngür ağladım kendimi senin yerine koymak bile istemedim Rabbim hiçbir anneye babaya bu duyguyu yaşatmasın başınız sağolsun çok zor gerçekten 
0 oy
(4,343 puan) tarafından
Of yüreğim ağrıdı okurken Rabbim sabır ihsan etsin sana kardeşim ben yszini okurken bile bu kadar icim yanarken sen bu aciyi yasamjssin ne desem boş sana sabır diliyorum 
0 oy
(791 puan) tarafından
Okurken gözlerim doldu. Çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin size ne diyeceğimi bilmiyorum hiçbir şey hiçbir söz acınızı dindiremez . Allah varsa kalan evladınızı evlatlarınızı size bağışlasın inşallah 
0 oy
(825 puan) tarafından
Rabbim sabır versin çok acı çok tüylerim ürpererek okudum sizi düşünemiyorum bile :(
0 oy
(4,596 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin sizlere dayanma gücü versin o artik bir melek.cennette seni bekliyor olacak annesi diger evladin icin dirayetli ol.

Benimde oglum 5.5 yasinda cok sey yazmak istiyorum...

Bilemiyorum...:(

0 oy
(608 puan) tarafından
Ben ne diycegimi bilmiyorum inan ki  okurken kendimi tutamadım acını yüreğimde hissettim çok büyük bir sınav bu Rabbim kimseye evlat acısı vermesin iki gündür aklımdaydın merak ediyordum nasıl olduğunu Rabbim sabır versin inşirah ferahlığı versin gönlünüze 
(1,205 puan) tarafından
Aminn inşallah
0 oy
(2,357 puan) tarafından
Allah'ım sabrın en güzelini nasip etsin sana ve eşine kardeşim kalbim bin parçaya bölündü okuyunca

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 368 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Knt (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,337 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ceren Durgun (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 489 göst.