+21 oy
3,934 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Bizim hikayemizi bilen bilir oğlumun nefes borusunda tavuk kalmştı hastaneden 28 haziran taburcu olmştuk herşey iyiye gidiyordu taaki 7 kasım sabahına kadar hiç birşeyi yoktu gayet iyidi sabah 7 de eşim işe giderken oğlum uyandı kendindeydi eşim öptü kokladı tekrardan uyudu bakıştılar bende gece uyuyamadığım için hadi dedim kızımın okul alarmı çalana kadar yatayım alarm 8.25 gece çalması lazmdı ama sabah 8 de birşey bnı ürpertti :( yataktan fırladm oğlm zatn yanımdaydı bi baktm dili dudakları mosmor ben oğlumun bir gık sesini dahi duymadım o halde gördm deliye döndüm evin içinde kucağıma alıp koçuşturdum yüzüne su tuttum 

Oksijen cihazıyla oksijen verdm suni teneffüs dahi yaptm ama nafile nabız yok eşimi aradm yetiş dedm kaynımın üst katmda otryı çağırdm 

Hemen arabaya bindik evimizin hemen aşağısında ambülans denk geldik direk durdurduk oğlumu verdm 30 dakika uğraştılar yok snra ambulanstaki adam bin dedi hastaneye gidyoz bnde rahatladm abi dedm kalbi atıyo deme ondan gdyoz hastaneye dedm adam ağlamaya başladı 

Bşy demiyo hastaneye vardk oğlm içerde 2 saat kaldı doktorlar bilgi vermiyo 

Snra doktor geldi ve bna başınız sağolsun dediler :(( çığlık seslerim heryere gtti bağırdm ben bunu duymak istemiyorum dedm 

Bna geçmiş olsn demeniz lazm dı dedm :( oğlunu ben ve babası yıkadk kefenledik Rabbim hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın çok zor uykuda aniden kalbi durdu :(( daha 5 buçuk yaşındaydı

130 Cevaplar

0 oy
(3,930 puan) tarafından

Ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemiyorum ciğer yarası zordur rabbim sizlere sabır versin inşallah, o artık cennetin çocuğu oldu başınız sağolsun kardeşim :'(

-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
allahim bu aciyo kimseye yasatma yarabbim allah size gani gani sabirlar versin insallah peki sebebi ne tavuktan dolayimiymis bu :(
0 oy
(857 puan) tarafından
Allah sabır versin de hiç mi bişey duymadınız çok ilginç geldi bana açıkçası yaninizdaymis
tarafından
Kendini üzme dicem ama mümkün değil ama böyle şeyleri okuyup üzme
Elhamdülillah Müslümanız rabbim sabrını verir
Seni orda bekleyen bir meleğin var
Sana şefaatçi olacak
Rabbım.emanetini aldi zaten o sana rabbimin emanetiydi Rabbım geri aldı öyle düşün
Benim yeğenim hastaydı annesi senelerce kapıya bile cikamazaadi oğlunu bırakmazdı yatalakti ve doğduğundan beri öyleydi 16 senedir bakıyordu biz diyorduk hani Allah korusun birsey olsa yengem nasıl dayanır diye Rabbım.once hastaneye yatırdı bir süre annesi yanındaydı sonra yoğun bakıma alındı tam 2.bucuk sene yoğun bakımda kaldı bak 2.5 sene
Yengem hergun hastaneye gitti geldi gitti geldi bir gün bile gitmemezlik yapmadı, sonrasında Rabbım emanetini aldı bak önce alıştırdı yalnızlığa sonra aldı rabbim rabbimin kudretine sual olmaz .
Senide uykuya daldığın rabbimdi
İmtihan dünyası

Rabbim.sana bolca sabır versin yüreğindeki ateş hiç sonmicek ama güç kuvvet versin rabbim sana
(734 puan) tarafından
Esma taktir ettim seni helal olsun bacım Allah razı olsun
tarafından
Cümlemizden razı olsun Rabbım,
Arkadaşada bol bol sabır versin Rabbım yüreğini ferahlatsin
Yorumu yapan arkadasada biraz empati duygusu versin Rabbım
(1,205 puan) tarafından
Öyle cnm Rabbimin nimetleri okdar çok ki demekki oğlumun vakti bu kdarmış  kün fe yekün Rabbim ol derse olur ben uyanık dahi olsaydm oğlum o saate o dakika da vefat etçekti veya o saate oğluma su veya yemek yedirirken de vefat ede blirdi Rabbim içimde bir şüphe bırakmadı oğlumun uykusunda yatağında huzurlu bir şekilde can verdi bu dünya imtihan dünyası bazılarına laylaylom geliyo demesi kolay
tarafından
Inne lillahi ve inna ileyhi raciun
Allahtan geldik geri döneceğiz

Rabbım.imtihanini kolaylastirsin
0 oy
(689 puan) tarafından
RABBİM sana dayanma gücü versin İNŞAALLAH evlat acısı yeryüzünün en acısıdır:( insan anne baba olunca bunu çok iyi anlıyor.;( evladın melek oldu insaALLAH seni cennet kapısında bekleyecek :( sözün bittiği yer ne diyeyim ;((((
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Allah'ım size dayanma gücü versin başka diyecek birşey bulamıyorum bende 1 aylık bebegimi kaybettim kucağıma almadan opmeden kokusunu dâhi bilmeden okadar zordu ki şuan sizi hayal bile edemiyorum cennette bir meleginiz oldu size şefaatçi olan bir meleginiz başınız sağolsun 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Rabbim sabır versin inşallah başınız sağolsun 
0 oy
(567 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun başınız sağolsun. Kendimi çok kötü hissediyorum şuan. 
0 oy
(1,922 puan) tarafından
Elim ayagım titriyor içim yandı ya RABBİM SANA EŞİNE SABIR VERSİN BAŞINIZ SAGOLSUN
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Başınız sağolsun Rabb'im dayanma gücü versin. Çok zor bir imtihan ve acı :(
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Allah sabır versin size.. Çok büyük acı. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. 
0 oy
(1,616 puan) tarafından
Allah kalbinize sekine versin. Bol bol inşirah okuyun Duha okuyun iyi gelecektir 
0 oy
tarafından

Ya hamileyim tam kötü olduğum donemdeyim ben de ölürken göz yaşlarım sel oldu aktı gitti :'( acını çok iyi anlıyorum biz de kardeşimi kaybettik 7 yaşında . :'( Allah kimseyi evladiyla sinamasin, evlat acısı vermesin :'( Allah sabır versin kardeşim çok zor bir durum . 

(1,205 puan) tarafından
Siz nasl kaybettnz :((
tarafından
Hastaydı ilik nakli oldu kaldıramadı vücudu savaş başlattı organlara vurdu
0 oy
(734 puan) tarafından
Geçen bir rüya gördüm, rüya detayını anlatmayacağım (Kötü rüya anlatılmaz) kalktım koşa koşa oğlumun yatağına dokundum eli düştü hiç bir refleks yoktu aklım gitti çığlık attım elim ayağım boşaldı Allah'ım dedim .   Allah'a binlerce şükür hiç birşeyi yoktu aklım çıktı öz evladım olmamasına rağmen çok çok kötü oldum o an evlat acısını yüreğimde hissettim 

Allah'ım sana inşirah ferahlığı versin inşallah tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm Rabbim sana o sabiyi şefaatci eylesin inşallah Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın 
0 oy
(428 puan) tarafından
Ayyyy. Diyecek söz yok çok üzgünüm:((
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Okudukça aşağı inmek istemedim Rabbim cennet kuşu etsin cennet kapısında seni beklesin inşallah. Çok çok zor çokça sabır versin Rabbim.. Rabbim sabır vermese nasıl dayanılır ki . Kocaman kucaklıyorum seni cnm 

İnan diyecek  bişey bulamıyorum 
0 oy
(694 puan) tarafından
Kalbime sancı girdi okurken rabbim sabır versin cennette bekliyor seni annesi :(
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Yüce Rabbim sana sabır verrsin ne desem bilemiyorum boğazım düğüm düğüm oldu Allah'ım hiçbir anneye yaşatmasın evlat acısını 
0 oy
(41 puan) tarafından
Kurban olurum ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet zaten çok üzüldüm allah kimsenin başına vermesin :((
0 oy
(59 puan) tarafından
Başın sağolsun rabbim dayanma gücü versin çok zor ya 
0 oy
(2,192 puan) tarafından

Rabbım yüreğine su serpsin :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 346 göst.
0 oy
29 cevap 1,422 göst.
+1 oy