+21 oy
4,087 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Bizim hikayemizi bilen bilir oğlumun nefes borusunda tavuk kalmştı hastaneden 28 haziran taburcu olmştuk herşey iyiye gidiyordu taaki 7 kasım sabahına kadar hiç birşeyi yoktu gayet iyidi sabah 7 de eşim işe giderken oğlum uyandı kendindeydi eşim öptü kokladı tekrardan uyudu bakıştılar bende gece uyuyamadığım için hadi dedim kızımın okul alarmı çalana kadar yatayım alarm 8.25 gece çalması lazmdı ama sabah 8 de birşey bnı ürpertti :( yataktan fırladm oğlm zatn yanımdaydı bi baktm dili dudakları mosmor ben oğlumun bir gık sesini dahi duymadım o halde gördm deliye döndüm evin içinde kucağıma alıp koçuşturdum yüzüne su tuttum 

Oksijen cihazıyla oksijen verdm suni teneffüs dahi yaptm ama nafile nabız yok eşimi aradm yetiş dedm kaynımın üst katmda otryı çağırdm 

Hemen arabaya bindik evimizin hemen aşağısında ambülans denk geldik direk durdurduk oğlumu verdm 30 dakika uğraştılar yok snra ambulanstaki adam bin dedi hastaneye gidyoz bnde rahatladm abi dedm kalbi atıyo deme ondan gdyoz hastaneye dedm adam ağlamaya başladı 

Bşy demiyo hastaneye vardk oğlm içerde 2 saat kaldı doktorlar bilgi vermiyo 

Snra doktor geldi ve bna başınız sağolsun dediler :(( çığlık seslerim heryere gtti bağırdm ben bunu duymak istemiyorum dedm 

Bna geçmiş olsn demeniz lazm dı dedm :( oğlunu ben ve babası yıkadk kefenledik Rabbim hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın çok zor uykuda aniden kalbi durdu :(( daha 5 buçuk yaşındaydı

130 Cevaplar

0 oy
(4,961 puan) tarafından
Okurken kalbim sıkıştı benim de bir evladım var empati kurdum kuramadım beceremedim yutkunamadim bile .sen ne haldesindir kim bilir canım benim offf off Allah'ım.Rabbim bol bol sabır güç kuvvet versin inşaAllah sana da eşine de .. Diyecek söz bulamadım bulamıyorum inan ki ...
-Reklam-
0 oy
(10,268 puan) tarafından
Nasıl nasıl yaa nasıll :(((( diyecek bişey bulamadım rabbim sizlere peygamber sabrı versin başınız sağolsun :(((
0 oy
(981 puan) tarafından
Başınız sağolsun rabbim sabır versin, hiç bı anneye bu acıyı yaşatmasın 
0 oy
(2,056 puan) tarafından

Offf nedenirki bilemedim ALLAH cennette kavuştursun sizi ☹️ RABBİM kimseye yaşatmasın bu acıyı evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin inşallah . ALLAH sabır versin :'( içim acıdı okurken 

0 oy
(816 puan) tarafından
Başınız sağ olsun. Çok çok üzüldüm. Allah yar ve yardımcınız olsun. 
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Rabb'im yâr ve yardımcın olsun dayanma gücü versin
0 oy
(236 puan) tarafından
İki tane oğlum var ve reglim iki gün geçikti galiba hamileyim diye bütün gün ağladım paylaşımınızı görünce ne kadar nankör olduğumu anladım çok üzüldüm gerçekten Rabbim yüreğini ze ferahlık versin ne desem teselli olmaz biliyorum keşke sizi görüp sımsıkı sarılıp destek olabilseydim meleğiniz şimdi cennette güzel annesi için şefaatçi olucak inşallah.. Rabbim den duam size dayanma gücü versin inşallah 
0 oy
(16,485 puan) tarafından

Edilen ve edilecek olan duaların kabul olması dileğiyle umarım sabır veriri rabbim zira çok zor bı acı.

Bu dünya çok boş rabbim acılarla sinamasin kızına tutun sana en büyük sabır olacak :(

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Ah canım gözümden yaşlar süzüldü Rabbim sana sabır versin düşüncesi bile tüyler ürperten bir acı evlat acısının üstüne ne acı olabilir mi Rabbim sabır versin kalbine yüreğine ferahlık versin yavrum Melek olmuş ne denir ki bilmiyorum çok üzüldüm 
0 oy
(479 puan) tarafından
Rabbim dayanma gücü versin. Kahredici bir acı. Diyecek bir şey yok. Ben bazen düşünüyorum evladıma bir şey olursa ne yaparım diye gördüğüm halimi dile bile getirmek istemiyorum demem o ki düşüncesi dahi dayanılmazken yaşanması... Allah affınıza vesile eylesin evlat acınızı tarifi yok 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Offf basın sağolsun   rabbim sabır versin inşallah 
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Rabbim kalbinin yardımcısı olsun. Acını alıp götürsün çok çok üzüldüm canım benim gönlünüze su serpilsin :(

0 oy
(20,557 puan) tarafından
:((( benim kelimelerim sözcüklerim tükendi Allahım çok ama çok sabır versin 
0 oy
(2,196 puan) tarafından
İnanamıyorum ya. Allah'ım sabırlar versin. Bir kaç gündür aklımdaydın yaşadığın durum bile çok zorken..Allah'ım ☹️ başınız sağ Allah'ım hiç bir anneyi babayı evladından ayırmasın 
0 oy
tarafından
Bu acıya ne denebilir sabır dilesek neyin Sabri Allah yardımcın olsun yüreğine dayanma gücü versin 
0 oy
(1,580 puan) tarafından
Rabbim gönlünüze ferahlık versin, cennetinde buluştursun sizi
0 oy
(117 puan) tarafından
Ab bacım sana ne desem boş agliyarak tüylerim diken diken okudum rabbim sana sabırlar versin inşallah o yüreğindeki ateş hiç bı zaman dinmicek ama hepimizin sonu orası kıyamam sana rabbim öbür evlatlarina uzun ömürler versin çok zor çok yengemde 3 aylık evladını uykudan uyanıp vefat ettiğini gördü çok kötüydü rabbim sizleri cennette kavuştursun inşallah o bu kirli dunyaya çok masumdu yüce rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş çok üzüldüm adıniza çok tek duam rabbimin sizd sabır vermesi evladın şuan cennet kuşu zaten 
0 oy
(5 puan) tarafından
Çok zor Rabbim dayanma gücü versin vadesi buraya kadarmış ciğerim yandı ne diyeceğimi bilmiyorum nolur metanetlni diğer çocuğun için koru Rabbim onun acısını göstermesin hiçbir anneye bu acıyı yaşatmasın cennetinde buluşun 
0 oy
(488 puan) tarafından
Rabbim sabır versin sana canım 
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Yasi benzemesin oglumda 5 bucuk yasinda cok cok zor rabbim dusmanima bile gostermesin bu aciyi rabbim sizi cennetinde kavustursun insallah basiniz sagolsun rabbim peygamber efendimizin sabrindan versin

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 368 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Knt (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,337 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ceren Durgun (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 489 göst.