+21 oy
3,935 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Bizim hikayemizi bilen bilir oğlumun nefes borusunda tavuk kalmştı hastaneden 28 haziran taburcu olmştuk herşey iyiye gidiyordu taaki 7 kasım sabahına kadar hiç birşeyi yoktu gayet iyidi sabah 7 de eşim işe giderken oğlum uyandı kendindeydi eşim öptü kokladı tekrardan uyudu bakıştılar bende gece uyuyamadığım için hadi dedim kızımın okul alarmı çalana kadar yatayım alarm 8.25 gece çalması lazmdı ama sabah 8 de birşey bnı ürpertti :( yataktan fırladm oğlm zatn yanımdaydı bi baktm dili dudakları mosmor ben oğlumun bir gık sesini dahi duymadım o halde gördm deliye döndüm evin içinde kucağıma alıp koçuşturdum yüzüne su tuttum 

Oksijen cihazıyla oksijen verdm suni teneffüs dahi yaptm ama nafile nabız yok eşimi aradm yetiş dedm kaynımın üst katmda otryı çağırdm 

Hemen arabaya bindik evimizin hemen aşağısında ambülans denk geldik direk durdurduk oğlumu verdm 30 dakika uğraştılar yok snra ambulanstaki adam bin dedi hastaneye gidyoz bnde rahatladm abi dedm kalbi atıyo deme ondan gdyoz hastaneye dedm adam ağlamaya başladı 

Bşy demiyo hastaneye vardk oğlm içerde 2 saat kaldı doktorlar bilgi vermiyo 

Snra doktor geldi ve bna başınız sağolsun dediler :(( çığlık seslerim heryere gtti bağırdm ben bunu duymak istemiyorum dedm 

Bna geçmiş olsn demeniz lazm dı dedm :( oğlunu ben ve babası yıkadk kefenledik Rabbim hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın çok zor uykuda aniden kalbi durdu :(( daha 5 buçuk yaşındaydı

130 Cevaplar

0 oy
(744 puan) tarafından
Allahım dayanma gücü versin inşAllah canım anlıyorum seni çok ah ah kimseyi görmedi gözüm karnımda yaşamıyor dediya doktor yutkunamadım çok zorrr:(((
-Reklam-
0 oy
(494 puan) tarafından

Allahım yüreğine su serpsiin kendi merhemini sürsün 

Ne denir bilmiyorum çok zor çok kötü oldum okurken :((
0 oy
(11,455 puan) tarafından

Rabbim sabırlarin en büyüğünü versin sana okurken bile nefesim kesildi :'(

0 oy
(343 puan) tarafından
Bacım ne ettin ya kurban olayım Allah size sabır versin Allah cennetinde yaşatsın yavrunuzla açın çok zor kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun çok kötü oldum ya Rabbim sabrımızı arttırsın 
0 oy
(780 puan) tarafından
Rabb'im dusmanima bile bu acıyı yaşatmasın okurken içim ürperdi Allah'ım sana sabır,dayanma gücü versin 
0 oy
(719 puan) tarafından
Rabbim çocuğunu peygamber efendimize komşu eylesin. Rabbim sana dayanma gücü versin inşallah başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sağlıklı ömür nasip etsin inşallah 
0 oy
tarafından
Çok acii biliyorum seni tesellide edemeyiz ama senin sınavında buymuş canım rabbim sana sabır versin kimseye yaşatmasın basın sağolsun canım rabbim acılarını dindirsin 
0 oy
(107 puan) tarafından

Ay çok kötü oldum Allah'ım dayanma gücü sabırlar versin evlat hiçbir şeye benzemez :(

0 oy
(3,133 puan) tarafından
Yüreğim dağlandı inan ne desek boş kalır Rabbim sana sabırlar versin bir annenin yaşayacağı en büyük acıyı yaşamışsın Allahım kızına sana eşine uzun güzel ömürler versin inşallah Rabbim  cennetinde sizi ayırmasın
0 oy
(64 puan) tarafından
Allahım size sabırlar versin basınız sağolsun çok üzgünüm:(
0 oy
(801 puan) tarafından

Allah'ım sabırlar versin inşallah ne yazsam ne söylesem bilemyrm rabbim kimseye yasatmasn sanada sabırlar versin inşallah :'(:'(:(

0 oy
(15,634 puan) tarafından
Rabbim sabir versin. Cennette şeffatcin olsun meleğin. Tahmin etmek bile güç böyle bir acıyı. 
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Allahım dayanma gücü versin inşallah öbür dünyada şefaatçiniz olsun inşallah acınızı anlayabilmek mümkün değil Allahım sabır versin 
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Oturu agladim Allah sabir versin canim bende simdi post acmak icin grmistim ama sizi gorunce utandm

Allah cennette kavusmayi nasup etsn ahiret ayriligi vermesin
(1,114 puan) tarafından
Bende post açacaktım vaz geçtim :(
(3,027 puan) tarafından
Anam dusmustu aklima kimsemde yok ama ciger acisini bilirim evlat acisi daha zor Rabbim ahorette kavustursn p gunahsiz sabi cennetliktir Rabbim ahirette mutlu sonsuzlukta kavustursn
Ben hep oyle dua ediyorm suan aglayarak yaziyorm
Allah sabri cemil ihsan eylesin
(1,114 puan) tarafından
Allah yaşatmasın diyebiliyoruz anca yarın başımıza ne geleceğini bilemiyoruz aslında sevdiklerimizin kıymetini daha çok bilsek daha çok sevsek Allaha teslim olsak. Burdan kendime çıkarttığım şey oğlum 2 yaşında ve ben yeri geliyor telefona bakcam yada temizlik yemek yapacam diye dur bekle sus gibi givi şeyler söylüyorum yada aman dinleneyim diyorum oyun oynamıyorum aslında ne kadar pamuk ipliğine bağlı herşey sahip olduğumuz şeyin nankörü olmak çok kötü bir şey rabbim şükür edenlerden eylesin içim parçalandı kendime çok kızdım rabbim dayanma gücü versin
(3,027 puan) tarafından
Olum cok soguk hicte yakistirmiyoruz kendimize ne kadar dolu dolu omur gecirsekte sevdiklerimize doyulmuyo heran dip dibe olmus olsakta olum en aci imtihan keske hic ayrilik olmasa
Yas surecinde guzel annemiz aglayin icinizde tutmayin ani kayiplarda hemen psikolojik destek alin diyo uzmanlar iyi gelecektir devletin paikiyatri klinigi var orada kendisi de belirtsin psikolologla gorusmek istiyorm diye
Hello hanim inanin dinlenmek yahut zorlandigmz anlarda keske olmasa ama sesimizi yukseltmek normaldir insnaiz yorulurz tahammulumz kalmaz ama iyi niyetle ozenle yaklastiktan sonra ufak tefek kusurlarimz olacaktir insan olmanin geregi kendinizi o konudq suclamayin bir anne her zmaan evladin hep iyi olmasinj oster bir evlatta her zaman anne babasini sever ameller niyetlere gore her zaman her duruma iyi niyetle husnu zan la yaklassak suclamadan kirmadan olani oldugu gibi kabul edip akista kalarak cidden olum var ve burasi icin uzulmeye yipranmaya degmez
(1,114 puan) tarafından
Kesinlikle öyle Allah evlatlarımıza ve sevdiklerimize herzamn sağlık sıhhat versin bir anne için evlat demek hayat demkk hatta fazlası o yüzden ne desek boş rabbim sınamasın inşallah
0 oy
(432 puan) tarafından
Cnm Allah rahmet eylesin, kalbim ağrıdı çok kotu oldum , rabbim sana peygamber sabrı versin oğlunun neyi vardı acaba bı anda mi oldu kıyamam ya yavrum benim, Allah can verir Allah can alır büyük küçük farketmez ama keşke olmasaydı sakın isyan etme sadece bol bol dua et bilirim çok zor benim kardeşim arkadaşı kanserden vefat etti 25 yaşındaydı çok zordu 3 ay oldu annesi yeni yeni toparliyor ama gene ayni, benimde oğlum var rabbim kimseye yaşatmasın düşmanıma bile vermesin, sabır versn rabbim sana ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor 
(1,205 puan) tarafından
Oğlum hafif düzeyde serabalsisi vardı ama kreşe gideblyordu yürüye blyordu kendini ifade edeblyordu normal çocklar gibiydi hiç bir farkı yoktu 30 nisan yemek yerken nefes borusunda tavuk parçacı kaldı kalbi durdu beyin hasarı oluştu ama herşey iyiye gdyodu oturmaya başlamıştı seslendim mi bna bakyordu haftanın5 günü fiziğe gidiyordm sanah ayrı öğlen ayrı kötüye giden hiç bir şey yok tu
(432 puan) tarafından
Cennette yavrun seni karsiliycak rabbim sabır versin güç kuvvet versin rabbim sana
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Başın sagolsun rabbim cennetinde kavustursun 
0 oy
(138 puan) tarafından
Rabbım kalbine sakinlik versin sabret insaallah mükafatını cennette birlikte olarak alırsınız.Bu dünya imtihan evlatlarımız Emenet emaneti veren geri almak istedi diye isyan edemeyiz O yüzden sabret dua et.Baska ne denir bilmiyorum Başınız sagolsun.
0 oy
(435 puan) tarafından
Cennete  seni karşılayacak  senın boynuna sarılıp seni öpecek yarım kalan hikayenızı tamamlayacaksınız   gerçekten çok üzüldüm ama demekkı allah  yavrunun senden daha çok sevmiş yanına almış.. Bak şöyle düşün senn evladını kaybetmıs bır annesın  allahın adaletıne güven Allah sana bunu misliyle gerı verecek öbür tarafta oğlun sana şefaatcı olacak   bir söze denk gelmiştim  eskıden  yanlıs olmasın. Şöyleydı allah ayetlerıne dıyor kı evladını kaybetmıs anneleri ben karsıkayacagım dıyor   . Belkı yüreğine  bıra su serpmıstır... Hayatına artık daha anlamlı bak   daha anlamlı yaşamaya calıs 
(1,205 puan) tarafından
İsyan etmiyorm biliyorm ki cennete ömür boyu oğlumla hasret gidercem
(435 puan) tarafından
Bi parça tavuk kactı bogazına konu nerelere gelmış. Hayat çok acımasız gerçekten  çok üzüldüm sanada gerçekten sana sarılıp ağlamak istedım şuan  ama dunya hep dertle dolu  herbırımızın sayısız derdi var  rabbım en sevdıgi peygambere bıle imtıhan etmiş bız kımız kı  . İşte insan yınede üzülüyor  ama üzülsek de  boş
0 oy
(289 puan) tarafından
Çok çok üzüldüm,Allah kimseye yaşatmasın inşallah, acıların en büyüğünü yaşıyorsun ne desek sana boş şuan ama bir evladın daha var onun için dik durman lazım 
0 oy
(42 puan) tarafından
canım benim okurkenr çok agladım çünkü bende kızımı yeni kaybettim 4 yaşındaydı bu acının nasıl bişey oldugunu o kadar iyi bliyorum ki rabbim sabır versın evlat acısı cok zor 9 ay geçti hala acısı yüreğimde hiç geçmiyo inan. senin gibi bende evladımı kendim yıkadım kefenledim hep yaşadıklarım gözümün önünden film şeridi gbi geçiyo onlar melek oldular bizi beklicekler ahirette inşallah
(1,205 puan) tarafından
Sen nasıl kaybettin :(
(42 puan) tarafından
beyninde tümör varmış ve bi türlü doktorlar anlamadılar menenjit diyolardı en son ilaçlı MR  çekinirken solunumu durdu geri getirdiler ameliyata aldılar tümörü temizlediler ama kalbi durdu dayanmadı onunla birlikte bizde gülüşlerimizi mutluluğumuzu sevinçlerimizi hayata olan hevesimizi  herşeyimizi  toprağa gömdük

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 346 göst.
0 oy
29 cevap 1,422 göst.
+1 oy
9 cevap 364 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Knt (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,178 puan) tarafından soruldu

408,407 soru