+21 oy
4,048 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Bizim hikayemizi bilen bilir oğlumun nefes borusunda tavuk kalmştı hastaneden 28 haziran taburcu olmştuk herşey iyiye gidiyordu taaki 7 kasım sabahına kadar hiç birşeyi yoktu gayet iyidi sabah 7 de eşim işe giderken oğlum uyandı kendindeydi eşim öptü kokladı tekrardan uyudu bakıştılar bende gece uyuyamadığım için hadi dedim kızımın okul alarmı çalana kadar yatayım alarm 8.25 gece çalması lazmdı ama sabah 8 de birşey bnı ürpertti :( yataktan fırladm oğlm zatn yanımdaydı bi baktm dili dudakları mosmor ben oğlumun bir gık sesini dahi duymadım o halde gördm deliye döndüm evin içinde kucağıma alıp koçuşturdum yüzüne su tuttum 

Oksijen cihazıyla oksijen verdm suni teneffüs dahi yaptm ama nafile nabız yok eşimi aradm yetiş dedm kaynımın üst katmda otryı çağırdm 

Hemen arabaya bindik evimizin hemen aşağısında ambülans denk geldik direk durdurduk oğlumu verdm 30 dakika uğraştılar yok snra ambulanstaki adam bin dedi hastaneye gidyoz bnde rahatladm abi dedm kalbi atıyo deme ondan gdyoz hastaneye dedm adam ağlamaya başladı 

Bşy demiyo hastaneye vardk oğlm içerde 2 saat kaldı doktorlar bilgi vermiyo 

Snra doktor geldi ve bna başınız sağolsun dediler :(( çığlık seslerim heryere gtti bağırdm ben bunu duymak istemiyorum dedm 

Bna geçmiş olsn demeniz lazm dı dedm :( oğlunu ben ve babası yıkadk kefenledik Rabbim hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın çok zor uykuda aniden kalbi durdu :(( daha 5 buçuk yaşındaydı

130 Cevaplar

0 oy
(4,134 puan) tarafından
Yüreğim parçalandı ya Allah'ım size sabırların en büyüğünü versin 
-Reklam-
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Başın sağolsun. Rabbim bu acıyı hiçbir anneye yaşatmasın. İçim parçalandı. Allah yardımcınız olsun 
0 oy
(4,374 puan) tarafından
Ahh okuyunca biz ağladık parcalandik. Sen ne haldesindir kim bilir kardesim. Allah cennetinin en guzel yerine alsin melegini. Sizi de ahirette kavustursun. Ne zor ne zor. Diyecek avutacak kelime yok
0 oy
(2,260 puan) tarafından
Dün okudum ama elim gitmedi bir şey yazmaya. Allah yardımcın olsun ❤️ 
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Rabbim sabır versin.icim parçalandı.diyecek bisey bulamıyorum.
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Sebebi nedir tavuk boğaza kaçan tavuk parçasımi başka birşeymi basınız sağolsun çok zor 
0 oy
(745 puan) tarafından
Rabbim sana çok çok sabır versin öncelikle ne  nedir ne söylenir ne yazılır  kelimeler yetmez bir anne için Rabbim düşmanıma dahi evlat acısı vermesin kardeşim  maf ettin bizi
0 oy
(376 puan) tarafından
Okurken boğazım düğümlendi Allah'ın acını hafifletsin hiç gitmeyecek bir acı o bir melek oldu canım benim mekanı cennet olsun nur içinde uyusun 
0 oy
(7,273 puan) tarafından

Allah'ım sabırlar versin inşallah :'( şuan kendim yaşamışım gibi Allah korusun, dişlerim kitlendi resmen boğazım düğümlendi :'(

Mekanı cennet olsun inşallah gül kokulunun. Amin.

0 oy
(233 puan) tarafından
Rabbim sabır versin  çok üzüldüm Kızımla yaşıt  çok zor tarifi imkansızdır annesine Cennet kapısı oldu imtihan dünyası yalan dünya Rabbim dayanma gücü versin inşaallah 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 367 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Knt (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,337 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ceren Durgun (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 486 göst.