0 oy
252 göst.
önce Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
Elden geldiğince eşime 8 aylık kızıma yetmeye çalışıyorum kızım sürekli beni isteyen bir çocuk eşimde rahatına düşkün arada sırada bulaşık yemek...için çocuğa bakıyor sanki 1 yıl bakmış gibi davranıyor evet erken ise gidiyor akşam geliyor ama ben de sabaha kadar saat başı uyanıyor ev işi yemek çocuk....sanki ben yatıyorum ben de elimden geleni yapıyorum ama ona göre o çok yoruluyor o çok uykusuz 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (1,398 puan) tarafından
Emin ol o işe gidince dinleniyor. Sakın acıma erken uyanıyor da bilmem ne diye. Paşa paşa ilgilenecek kızıyla. Biz eşimle karı koca çalışıyoruz. İşten gelince nasıl benim mesaim bitmiyor evde de iş yapıyorsam eşimin de bitemez. Ev bizim çocuk bizim, elin değil bu düzen, her şeye el atacak. Yok öyle rahatlık. 
önce (11,068 puan) tarafından
ben de gelirim :)
Gel kız, kadınlara dert verene dert oluruz haa :)
önce (123 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkürler bayanlar TSK da
feci feministim ben:) yola getiririz evelallah :)
Ben de savunma sanayinde çalışıyorum, seni üzerse silah yapmam valla ona :) Feminizm iyidir, arada lazım Gozdeh :)
-Reklam-
+1 oy
önce (14,254 puan) tarafından
Çocuğuna bakan evde eşine yardım eden tüm adamlar sabah erken kalkıyor hepsi işe gidiyor 
0 oy
1 günlük yer değiştirebilseniz anlar ev işini ne olduğunu 

maalesef bu oğlan analarının kabahati. evde hiçbir iş yaptırmıyorlar, paşalar gibi yaşıyorlar. ev işi nedir, nasıl yapılır bilmeden gül gibi geçiniyorlar. 
Allah razı olsun yardım ettiği olur o gün yardım eder hskliymişsin der sonra sil baştan
valla kayınvalidem de başta yaptırmamış iş. görümcem başka şehirde okurken ya da çalışırken gidip 1 ay kadar yanında kalmış. bu sürede eşim, annem geldiğinde yorulmasın diye yavaş yavaş iş yapmaya başlamış.
evlendiğimizden beri yapabileceğim bir iş bile olsa eşime diyorum. bem demezsem yapmaz, çünkü ona göre orası temiz, ne gerek var temizlemeye.
söylüyorum, kendim yapabilecekken bile yapamıyor gibi yapıp ondan yardım istiyorum.
babam hiç yapmazdı, ne perde asardı ne soba kurardı. biz yapardık hepsini. annem çalışan bir kadındı. yani çalışan bir kadın olmakla da alakalı değil durum.
bunları gördüğüm için, hep yaptırdım. sağolsun o da beni kırmadı. bem lohusayken o baktı bana, izin aldı 1 ay evde kaldık. bir yemek yapamaz, makarna bile yapsa 3 saat sürer :)
şimdi hastayım diye mutfağı topluyor. ilk baştan yap yap demeseydim belki yapmazdı
Haklısın ah şu her şeyi baştan yapmalar baştan önlemeni almak gerçekten çok önemli ben her şeyi baştan yanlış yapmışm
kaç yaşında evlendin bilmiyorum ama geç evlenmenin böyle avantajları var. çevreni çok güzel gözlemleyebiliyorsun. evli arkadaşlarının dertlerinden ders çıkarıyorsun

erken evlenince hiçbir şey bilmiyorsun, aman canım cicim canım kocam her şeyini ben yapayım kocam, yaş da küçük olunca ailesi de karışır. ha büyük olunca da karışır ama büyüyünce cevap verebiliyorsun, küçükken eziyorlar
0 oy
önce (726 puan) tarafından
Birgun iş değişikliği yap o evde dursun sen iş eğit o zmn asıl anlar 
Ah keşke onun işine beni alsalrdi valla güzel olurdu
önce (726 puan) tarafından
kız yalandan çok hastayım de bir gece boyunca bırak ilgilensin herseyle yapma yemekde anlasın ne oldugunu
0 oy
önce (1,514 puan) tarafından
Benimde.kizim.4.yasinda 9aylikken çalışmaya.basladim.ama eşime göre.evi toplanıyoruz.temizlikmdiyince.sinir.tepeme.glwiyor.ruh jastasi yaa kendide calisiyor bende ama kafa yok bana dağa iş yapmıyorsun diyor.yemwgi cayi.anasi.yaoiyor Nalet biçim.insanlar var ya 
Maalesef canım..
0 oy
önce (2,596 puan) tarafından
Biraz önceki postumu oku canım 

Bende ayni durumdayim
0 oy
önce (23 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki...
0 oy
önce (268 puan) tarafından
Bunlarin hepsi mi aynı olur ya
0 oy
önce (1,860 puan) tarafından
Aynısından var bende de bitane .Bide 3 oğlum ve eşim yemek seçiyor. Bezdim resmen. Dersem ya zorla yapar ya yapmaz. İşin kötüsü Karadeniz bölgesinde bu çok nprmal birşey. Ailem İstanbul da. Kendide görüyor bizimkilerin yaptıklarını ama yok o illa yanlış kişileri örnek alacak

Allah yardımcın olsun 
0 oy
önce (3,539 puan) tarafından

Rabbim yaşatmasın büyük konuşmak ta istemiyorum ama böyle adamlardan nefret ediyorum baba olmayı hak etmiyorlar

0 oy
önce (1,311 puan) tarafından
Merhamet yoksa hepsi aynı. Sabah aynı anda evden çıkalım 1 saat erken gelince yemek bulaşık asla 5 dk oturma yok ama yemek yiyince o daha yorgun yerinden kımıldamaz ben mesaiye devam. Hani erkekler güçlüydü fasa fiso. Aha bak işten geldi uyanık kalma süresi sanmıyorum 30 dk. Hoop uykuya. Tabiki sinir oluyorum yok hükmünde benim için de çocuklar için de 
0 oy
önce (16,604 puan) tarafından
Benim eşim gece vardiyasından gelip çocuk bakıyor bu başkasının çocuğu değil ki öpüp sevip ağlayınca sahibine verelim hele şimdi üç yaşına girecek sendrom mu ne karın ağrısı ise yanına yaklaşılmıyor ama mecbur bakıyoruz 
0 oy
önce (4,824 puan) tarafından
Allah tan esım oyle demiyor benim tatilim hangi gün hangi saat derdim. Elinden geldiğince evde isede yardım ediyor. Kolaylık olsun diye robot aldı. Hamur yoğurma makinesi alacak. İşimi kolaylaştıracak herseyı alır. Yoruluyorum diye misafir fln çağırma dinlen bosver der 
0 oy
önce (576 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gerçekten sende herşeye yetişmeye çalışıp yıpratma kendini herkesin bı görevi var mecbur ilgilenecek çocuğuyla benimki 5 yaşına girecek hala baş edemesem babasına devrediyorum direkt saklambaç bile oynuyolar çok sıkılırsa markete götürüyor oyalıyor bı şekilde 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 633 göst.
0 oy
29 cevap 694 göst.
11 Mart 2024 Aile kategorisinde Yrdsn (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 991 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu