0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Ben çok çabuk yoruluyorum ev işi bebek yemek bende bir sıkıntı var acaba hanımlar 

11 Cevaplar

0 oy
(13,080 puan) tarafından
yapamıyorum. kız uyuduktan sonra gece yapıyorum 
-Reklam-
0 oy
(5,118 puan) tarafından
Kaç aylık bebek
(84 puan) tarafından
9 aylık canım diş problemi çekiyoruz ağır geçiyor biraz yanından ayrılamiyorum kucak istiyor ilgi istiyor sürekli kafam ağrıyor valla akşam olunca
(5,118 puan) tarafından
Ee cok normal bıraz yürüsün derdını anlatabilsın dişlerınden rahatlasın felan anca yani. Bosver bebegınke ılgılen fırsat buldukça dınlen.
(84 puan) tarafından
O günleri dört gözle bekliyorum vallahi
(5,118 puan) tarafından
Gecer canım gecer valla gecen sene 2 yas arayla ıkıncı cocugm oldu resmen kendımı elim kolum baglı caresız biri gibi hissediuodum. Ne eşim yardıkm edııyodu ne aılemn yanında rahat edebiliyodum. Simdi bır bucuk yasında ıkısı de uyuyor been de boş boş oturuyorum ıste.
(84 puan) tarafından
Ay ne güzel darısı bana benim ki tek çocuk o halde hasatim çıkıyor valla darısı bizlere olsun
(5,118 puan) tarafından
Amin canım amin günlük işlerını yap ve bebegınle gunlerının tadını cıkar sadece
0 oy
(749 puan) tarafından
Uykusuzluk başlı başına yorgunluk sebebi kız ne sorun olacak sende çok normal
(84 puan) tarafından
Gerçekten öyle bacım Sabah erkenden ayaktayız
0 oy
(14,666 puan) tarafından
Az yorulmanın çözümü iş yapmamak oda olmayacağı için anneler her türlü yoruluyor 
0 oy
(4,390 puan) tarafından

Tek değilsin bende yapamıyorum aşırı derecede yoruluyorum akşam eşim gelince ondan rica ediyorum yapamadıklarımi yapıyor öğle yemeği ne geliyor ben o gelene kadar çamaşırları yıkıyorum ona artırıyorum filan 

(84 puan) tarafından
Bende eşimden destek alıyor um yoksa olmuyir
0 oy
(711 puan) tarafından
Eğer imkanın varsa tüm teknolojik aletlerden destek alarak ve eş desteğiyle iş yükünü yarıya ındirirsin
0 oy
(757 puan) tarafından
Vallahi kaç gündür anam ağlıyor 3 aylık bebeğim sürekli ağlıyor evde yatılı misafirim var temizlik yemek Bebek oğlumun dersleri uyku yok çok yoruluyorm 
(84 puan) tarafından
Allah yardımcmiz olsun canım misafirler in yardım etmiyor mu
(757 puan) tarafından
Yok be canım ne yardımı
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Yorumlardan az çok okuduğum kadarıyla cevap veriyorum 9 ay ve diş problemi olan bir bebeyle evde iş yapabilmek için ancak bebeye damakları rahatlasın diye havuç meyve süzgecine dolaptan yeni çıkmış bu gibi meyve vererek rahat edebilirsiniz denendi onaylandı anca o şekilde Bişeyler yapabiliyordum ben 
(1,618 puan) tarafından
A yok şişmiyor zaten doktorlar şiş boğaza soğuk su öneriyor merak etme soğuktan değil sıcaktan hasta olur bebeler
(84 puan) tarafından
Tamam canım soguk vermiyorum inşallah bir faydası olur hiç bir şey fayda etmiyor
(1,618 puan) tarafından
Emin ol orda şuan çok büyük bir ağrı var ve ancak soğuk o ağrıyı hafifletir canım
(84 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(1,618 puan) tarafından
Rica ederim benimde bir yavrum var ve diş döneminde çok iyi anlıyorum seni
0 oy
(878 puan) tarafından
Çocuğum uyurken kendime vakit ayırıyorum eşimle ilgileniyorum camideki işlerimizi hallediyorum yemek yapıyorum uyanınca onunla ilgileniyorum bazen yanında bende yatıyorum bugün süpürdü isem sildigi isem yarin toz alıyorum herşeyi aynı gün yapmıyorum 3tane de büyük oglum var onlar yardimci oluyor 
(84 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(310 puan) tarafından
Üç çocuklu olan ben yorgunluktan ölüyorum resmen.. biri 3 yaşında biri iki yaşında biri de 11 aylık üç taneyle uğraşıyorum hiç destek de almıyorum ailem kimsem yok yanımda eşimde işe gidip geliyor yoruluyor temizliği yemeği çocuğu herşeyi bana kalıyor 
(84 puan) tarafından
Senin ki daha zormuş canım yine benim 1 tane onla bile çok yoruluyorum seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun
(310 puan) tarafından
Saolasin canm Allah razı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusun inşallah
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Hepimiz o yollardan geçtik canım. Herşey dört dörtlük olmaz zaten yapabildiğin kadarını yap öncelik bebeğin ve kendinin sağlığı olsun nasılsa dünya işi bir şekilde hallolur.
(84 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım motive oldum :)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 226 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 594 göst.
0 oy
5 cevap 162 göst.
9 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1995_ (65 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 402 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,834 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler