0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından

Oğlumun gelişimi geride yaşıtlarına göre ben ve eşim iri insanlarız kan tahlili yaptırdım 28 ocakta 3 yaşına girecek sonuçlara bilen bakabilirmi

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(1,394 puan) tarafından
neye göre kan testi istedi bizmkide zayif tek tuk konusuyordu test falan istememisti doktor 
(1 puan) tarafından
Bide uzun zamandır uykuları bozuktu uyanıp ağlıyor eklem yerlerını gösterek agrıyor dıordu ondan endıselendı galıba doktor hakkısnz devlet kalabalık olduğu ıcın ılgılenmıyor pek ama tum sıkayetlerını soyleyınce yapmak ıstedı
(1,394 puan) tarafından
çok gecmis olsun Alllah tez zamanda şifasini versin
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Kan degerleri bagisik degerleri yerlerde malesef canim . Cok dusuk doktorun verdigi ilaclari tedaviyi  harfiyen uygula. 

Ama bu denli kansizlik durumlarinin alt nedenleri arastirilmali diye dusunuyorum. Kan tahlillerini duzenli araliklarla yaptir. Belli araliklarla doktorun uygun gorurse takviye kullan tedavisi bittikten sonra. 
(1 puan) tarafından
Tamam cok tesekkur ederım depremden sonra beslenme konusunda maalesef hep eksık kaldı maddı sıkıntılar yasıyoruz umarım doktor iyi bı tedavı verır suan cok uzuldum tesekkur ederım cevabınız ıcın
(1,705 puan) tarafından
Uzulme canim benim kizimda da bi ara cok düstü degerleri. İlaclarini düzenli kullandim kullaninca zaten iştahi artiyor.
İmkaniniz el verdigince besleyici seyler
yedirmeye calis.
 Burda onemli olan ilac kullandil bitti gitti dememek. Mutlaka düzenli araliklarla cocuguna kan tahlili yaptir.
(1 puan) tarafından
Tabıkı mutlaka yaptırıcam sağolun teşekkür ederım haklısınz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 308 göst.
0 oy
2 cevap 381 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kder (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
0 oy
0 cevap 101 göst.
26 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferdane (72 puan) tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,349 cevap

43,813 kullanıcı

Kategoriler

...